psof Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Οχι μόνο είναι πιο εύκολο και σου δίνει μυριάδες overpowered spells εκτός απο το όπλο σου αλλα την ίδια στιγμή δεν σε τιμωρεί με τον θάνατο. Όταν πεθαίνεις δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Τα shrine είναι πάντα πολύ κοντά στα bosses και παίρνεις όλα τα cooldowns πίσω ενώ μπορείς να κάνεις free full respec όποτε θέλεις. Το μόνο υπερβολικά δύσκολο boss τύπου Malenia/Radahn είναι το secret special boss το οποίο όντως χρειάζεται στρατηγική και ειδικό build για να βγει αλλα αυτό το boss θα το δουν μόνο το 5% των παικτών. Τώρα απο εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο δυσκολεύει στα NG++. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, psof είπε Οχι μόνο είναι πιο εύκολο και σου δίνει μυριάδες overpowered spells εκτός απο το όπλο σου αλλα την ίδια στιγμή δεν σε τιμωρεί με τον θάνατο. Όταν πεθαίνεις δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Τα shrine είναι πάντα πολύ κοντά στα bosses και παίρνεις όλα τα cooldowns πίσω ενώ μπορείς να κάνεις free full respec όποτε θέλεις. Το μόνο υπερβολικά δύσκολο boss τύπου Malenia/Radahn είναι το secret special boss το οποίο όντως χρειάζεται στρατηγική και ειδικό build για να βγει αλλα αυτό το boss θα το δουν μόνο το 5% των παικτών. Τώρα απο εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο δυσκολεύει στα NG++. Έπαιξες καθόλου ng+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Έπαιξες καθόλου ng+? Όταν ένα παιχνίδι είναι τόσο μεγάλο πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα μετά το τέλος του όσο καλό κι αν είναι. Απ'οτι τσέκαρα όμως στο youtube έχει αρκετά καινούργια όπλα(κάποια πραγματικά απίστευτα!) και και τρόπο να ανεβάσεις κι άλλο τα βασικά στατς σου οπότε όσο κι αν αυξηθεί η δυσκολία των bosses δεν νομίζω να φτάνει κάτι το υπερβολικό. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από psof 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Προσωπικα το βρηκα πολυ πιο ενδιαφερον και με σωστο balance οσον εχει να κανει με την δυσκολια του , σιγουρα για μενα ειναι πολυ πιο βατο και πιο ευχαριστο απο οποιοδηποτε souls game 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, psof είπε Απ'οτι τσέκαρα όμως στο youtube έχει αρκετά καινούργια όπλα(κάποια πραγματικά απίστευτα!) Προσωπικά αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον, μια χαρά αν έχει έξτρα πράγματα να βρεις και όχι απλως αυξημένη δυσκολία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) βγηκαν οι drivers της amd για οποιον ενδιαφερεται https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html Επεξ/σία 29 Αυγούστου από dalan2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 16 ώρες πριν, dalan2007 είπε βγηκαν οι drivers της amd για οποιον ενδιαφερεται https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html ναι, αλλά όχι game support για το wukong, κάτι fixes μονάχα. Μας ξεγέλασε η Σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 15% κοντα πανω με το τελευταιο Patch. Eιχαν δωσει κατι ψηλα και οι drivers που ειχαν μεσα το Wukong. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Φοβερός τίτλος. Δεν ξέρω αν το έχουμε ποστάρει αυτό εδώ αλλά εμένα με βοήθησε αρκετά στο να σετάρω το pc και να τρέχει άψογα το game το μεγαλύτερο κρέμασμα που μου έκανε πάντως ήταν όταν είχα ενεργοποιημένο το ray tracing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, chek2fire είπε Φοβερός τίτλος. Δεν ξέρω αν το έχουμε ποστάρει αυτό εδώ αλλά εμένα με βοήθησε αρκετά στο να σετάρω το pc και να τρέχει άψογα το game το μεγαλύτερο κρέμασμα που μου έκανε πάντως ήταν όταν είχα ενεργοποιημένο το ray tracing Οσοι θελετε performance παιδια κλεινετε ray tracing. Το ray tracing στο παιχνιδι αξιζει στο very high που γονατιζει τα παντα. Στο Medium ray tracing το νερο ειναι μια θολουρα λογικα bugarismeno και στο low χαλια ο φωτισμος. Με cinematic σκετο παιζετε με Lumen+nanite που δειχνει αψογο και δεν εχετε το hit απο path tracing. Εγω κρατησα το very high RT γιατι δειχνει απιστευτο το νερο και αποδεχτηκα το μεγαλο performance hit που κανει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Arkin είπε 15% κοντα πανω με το τελευταιο Patch. Eιχαν δωσει κατι ψηλα και οι drivers που ειχαν μεσα το Wukong. ολίγοντι ασχετο ...ετοιμα presets για να δειχνει το afterburner οπως στο βιντεο έχετε ιδέα που,πως, τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 9 ώρες πριν, sstav είπε ολίγοντι ασχετο ...ετοιμα presets για να δειχνει το afterburner οπως στο βιντεο έχετε ιδέα που,πως, τι; Για το παραπανω δεν γνωριζω ειναι custom made εγω εχω αυτο που φαινεται σε καποια screens πιο πισω μου το ειχε στειλει παλιοτερα ο nisiotis. Θα στειλω ενα μηνυμα σε αυτον που εκανε το βιντεο απο το screen που εβαλα να δω αν μπορει να μου δωσει το custom mod για το monitoring. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Το παιχνιδι ειναι 60 ωρες για 100% βλεπω καποιοι το τελειωσατε σε αρκετα λιγοτερο οποτε σιγουρα εχει μεινει πραγμα πισω. Καπου 94 bosses λενε μαζι με το secret. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το παιχνιδι ειναι 60 ωρες για 100% βλεπω καποιοι το τελειωσατε σε αρκετα λιγοτερο οποτε σιγουρα εχει μεινει πραγμα πισω. Καπου 94 bosses λενε μαζι με το secret. Αν εξαιρέσεις τα no life achievements όπως collect all souls/weapons κλπ το παιχνίδι είναι 41-45 ώρες maximum εκτός κι αν κολλάς υπερβολικά(ώρες) σε αρκετά bosses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου Κάποια δύσκολα bosses θέλουν εκτός από καλή γνώση του encounter θέλουν και σωστή διαχείριση των cd και pots. Αν και διαφορετικό game μου θύμισε παλιές καλές εποχές Wow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα