nikos5800 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Καλά άμα έπρεπε να τελειώσουμε το backlog πρώτα δε θα παίζαμε τίποτα καινούριο. Παίξε το new thing αφού είσαι φτιαγμένος και συνεχίζεις μετά το backlog. Ξίγκι ρε Νοκτις, σιγά μη βγάζουν και σάκε😋 χαχαχα τα παραπονα σου στην google και στο keyboard της😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, nikos5800 είπε χαχαχα τα παραπονα σου στην google και στο keyboard της😁 Βάλε swiftkey😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Ρε παιδιά στο Act 3 τα πράγματα σοβαρεύουν ή είναι ιδέα μου?! Σαν να μου λέει το game "αυτά που ξερες να τα ξεχάσεις" ... έχει σημεία που δυσκολεύομαι να περάσω από trash mobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Βγήκε μοντακι που προσθέτει minimap στο παιχνίδι. Για φλώρους 😜 Spoiler https://www.nexusmods.com/blackmythwukong/mods/60 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 ώρες πριν, CODEC είπε Ρε παιδιά στο Act 3 τα πράγματα σοβαρεύουν ή είναι ιδέα μου?! Σαν να μου λέει το game "αυτά που ξερες να τα ξεχάσεις" ... έχει σημεία που δυσκολεύομαι να περάσω από trash mobs. Ναι το chapter 1 ουσιαστικά είναι ένα απλο tutorial και απο το last boss του Chapter 2 σοβαρεύει το πράγμα. Γενικά όσο πιο περίπλοκο γίνεται το build σου με τα έξτρα spells και talents που παίρνεις όσο προχωράς τόσο πιο περίπλοκες γίνονται οι μάχες αλλα γενικά αν προσέχεις το build σου, κανεις upgrade τα weapon/armor και χρησιμοποιείς τα potion δεν είναι και τόσο δύσκολο στη τελική. Καμία σχέση με τα soulslike δηλαδή όπου ακόμα και με meta builds δεν το γλυτώνεις το ξύλο στα σοβαρά bosses. Εγώ έκλεισα χθες τις 37 ώρες και μόλις μπήκα στο τελευταίο chapter που νομίζω είναι αρκετά πιο μικρο σε σχέση με αυτά στη μέση του παιχνιδιού οπότε σήμερα θα το τελειώσω το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 16 ώρες πριν, CODEC είπε Ρε παιδιά στο Act 3 τα πράγματα σοβαρεύουν ή είναι ιδέα μου?! Σαν να μου λέει το game "αυτά που ξερες να τα ξεχάσεις" ... έχει σημεία που δυσκολεύομαι να περάσω από trash mobs. Και εμφανίζονται πολύ περισσότερα, καμία σχέση με το πρώτο act που έβρισκες ένα δω ένα κει. Τα boss πάντως δεν αλλάζουν σε δυσκολία μη σου πω ότι γίνονται και ευκολότερα με όλα αυτά που μαζεύεις , νταξ έχω βρει δύο προαιρετικά boss που με σάπισαν και τα άφησα για αργότερα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έσκασε patch? Επεξ/σία 27 Αυγούστου από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Βασικά κάνα HD texture για κάτι πέτρες να βγάλουν, γιατί είναι αμαρτία, και ας το βάζει όποιος θέλει Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Mr Aris 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2024 στις 10:49 ΠΜ, Mr Aris είπε Το παιχνίδι τρέχει πολύ καλά, Stutter βασικά έχει μόνο όταν αλλάζω περιοχή, έπρεπε να κλείσω Ht από bios γιατί έκανε κάτι περίεργα σα να φορτώνει σε κάποια σημεία τον αφορτωτο 🤣, όσοι έχετε frame drops λες και έχετε 750ti 🤣 δοκιμάστε το Γραφικά μάλλον η κορυφή αυτή τη στιγμή ή ανάμεσα στα τοπ, με παραμυθένια σκηνικά σε αρκετά σημεία Είχε λίγη εξερεύνηση στο πρώτο chapter, απλά πράγματα και με στενοχώρησε 😅 αλλά μπήκα στο δεύτερο chapter και άλλαξε δραματικά αυτό. Καμία επαφή, ανοιχτός κόσμος, σε σχέση με το πρώτο chapter, κάποιοι ίσως δυσκολεύουν χωρίς χάρτη, με πολλά και διάφορα να βρεις, αλλά δε σταματάει να σου θυμίζει, ότι θα φας invincible walls με το κουτάλι. Ναι μεν μου έκατσε κάπως στην αρχή αυτό , αλλά φταίει ξεκάθαρα το ποσό γαματα γραφικά έχει 👀. Ήταν αρκετές οι φορές που έλεγα στο παλιοπαιχνιδο, άσε με να πάω να δω τι έχει πίσω από αυτές τις πέτρες 🤣 αφού στις άλλες με άφησες 🤣. Έχει και fall damage 😅 Παίζει να θέλει grind μέχρι να κυκλοφορήσει η συνέχεια του 🤣 και πάλι δε ξέρω αν θα φτάνουν τα ability points και τα αντικείμενα για max, βέβαια νωρίς είναι ακόμα, αλλά έχει πολύ πράμα, και όλα φαίνονται χρήσιμα και τα θες 😥 Επίσης κάνεις respec και στα ability αλλά και στα permanent boost από potions 😍 Δεν έχει καμία επαφή με boss rush το παιχνίδι, δε ξέρω γιατί το λένε αυτό, και παρόλο που πριν το παίξω, με ότι λίγα είχα δει, έλεγα ότι δεν έχει καμία επαφή με souls, θα πω ότι είναι ένα πιο Friendly souls devil may cry 🤣 ξέρω γω Το παιχνίδι πάντως είναι πολύ διασκεδαστικό, ίσως όχι για τα γούστα του καθενός,λόγο θεματολογίας, αλλά σα Gameplay τα σπάει Τι γαματο βιντεακι έπαιξε όταν τελείωσε το πρώτο chapter 😍 Ηt off ε? και ειχα αρχισει να πιστευω οτι μονο εγω εχω το θεμα αυτο. Ελπιζω να μου λυσει το θεμα γτ ημουν ετοιμος να το παρατησω Επεξ/σία 27 Αυγούστου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τέλος! Πρώτα απ' όλα το παιχνίδι είναι άνετα για μένα GOTY(οχι πως έχει και κανένα σοβαρό αντίπαλο μέχρι στιγμής). Αν αυτή είναι η πρώτη ΑΑΑ προσπάθεια αυτού του studio θα χορτάσουμε απίστευτες παιχνιδάρες απο τους Κινέζους στο μέλλον. Μου πήρε 40 ώρες για να το τελειώσω με το last boss και το μέρος που έγινε η μάχη να είναι ένα απο τα ομορφότερα που έχω δει. Σχετικά δύσκολο με πολλές φάσεις αλλα τα κατάφερα σε μια ώρα με τα overpowered potions που είχα. Μετά έψαξα στο internet και έμαθα ότι έχει secret chapter για να ξεκλειδώσεις το true ending. Πρέπει να βρεις όλες τις secret areas των chapters και να ολοκληρώσεις ένα optional quest το οποίο δεν είχα καμια τύχη να το βρω χωρίς βοήθεια καθώς είναι υπερβολικά καλά κρυμμένο. Μόλις το έκανα και ξεκλείδωσα την secret area έπεσα πάνω στο πραγματικό final boss το οποίο μου πήρε 5 ώρες για να το σκοτώσω στην πιο ΕΠΙΚΗ μάχη που έχω παίξει ποτέ! Μιλάμε το boss ήταν επιπέδου Malenia σε δυσκολία και δεν υπήρχε περίπτωση να το σκοτώσω χωρίς βοήθεια. Ο χαρακτήρας στα τελευταία στάδια της μάχης ήταν σαν να ξεκλείδωσε το Ultra Instict του Gogu ενα πράγμα. Μιλάμε σηκώθηκα και έπαιζα όρθιος με το controller λες και ήταν τα τελευταία λεπτά ένος αγώνα μπάσκετ. Απίστευτες στιγμές και είναι κρίμα γιατί νομίζω το 95% των παικτών δεν θα δουν αυτά που είδαν τα μάτια μου... Ξαναέφαγα μετά το final boss(μετά τα credits, αν πατήσεις continue και οχι NG+ το παιχνίδι σε βγάζει πριν την τελική μάχη έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις ότι quest εχεις ξεχάσει) και είδα το τελευταίο animation του true ending το οποίο δίνει νόημα στο σχεδιο του Sun Wukong και το τι έγινε στο πρόλογο του παιχνιδιού! Επεξ/σία 28 Αυγούστου από psof 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Mr Aris είπε Βασικά κάνα HD texture για κάτι πέτρες να βγάλουν, γιατί είναι αμαρτία, και ας το βάζει όποιος θέλει Δεν πρόκειται, τα textures είναι επίτηδες πετσοκομμένα για να μην χαντακωθούν οι 12GB κάρτες του πέτσινου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έιμαι κοντα 17 ωρες και ακομα ειμαι στο 2ο chapter.. δεν πανε καλα..μου φενεται ηδη τεραστιο , που απο οτι λετε το 3ο chapter ειναι ακομα μεγαλυτερο.. παντως παιχνιδαρα που το ευχαριστιεμαι οσο δεν παει (τρωω ηδη αρκετο ξυλο ) Επεξ/σία 28 Αυγούστου από enable_your_mind 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν πρόκειται, τα textures είναι επίτηδες πετσοκομμένα για να μην χαντακωθούν οι 12GB κάρτες του πέτσινου. Κρίμα πάντως, έχει τι ωραία εικόνα και πας κοντά σε κάτι πέτρες και λες τι έγινε τώρα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα