Mr Aris Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Επίσης να γυρίζετε πίσω σε NPC merchants σε chapter plases που έχετε τελειώσει ανανεώνουν με ωραία πραγματάκια Κάπως έτσι πιάναμε στο χωριό τους κροκόδειλους 😝 Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Mr Aris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Black Myth: Wukong developer GameScience had to grow into a AAA powerhouse to bring its vision of Journey to the West to lifewest-to-life/ "GameScience talks about delivering on the promise of Black Myth's viral first video, and making it approachable to English audiences." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Anyway, cool story bruh. Πέφτουν για ύπνο οκ Κινέζοι φίλοι μας ή πάνε στις δουλειές τους και μένουμε οι "Ευρωπαίοι" και Αμερικανοί με low record 200-300+ χιλιάδες παίκτες. 18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν είναι 9.9 στα 10, ούτε πραγματικός αντίπαλος κάποιου τίτλου, αλλά ένα πραγματικό 8.5-9 της παλιάς σχολής των κριτικών. Το έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι και γράφεις το παραπανω(δεν το λέω ειρωνικα)? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Έχει κανείς 3070 8gb κάρτα να μας πει πως παίζει εκεί και να προτείνει ρυθμίσεις; Σε 1080p θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) το resolution scale setting στο παιχνιδι ειναι ενα ψεμα οπως και στο Benchmark στις Nvidia καρτες? Επεξ/σία 25 Αυγούστου από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Από θαύμα παίζει το Παιχνίδι με αυτά που έχουν βάλει μέσα, τρελά πράγματα βλέπεις σε κάποιες μάχες, τόση κινητικότητα παντού στην οθόνη δε νομίζω να υπάρχει σε άλλο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PadPoet said: Έχει κανείς 3070 8gb κάρτα να μας πει πως παίζει εκεί και να προτείνει ρυθμίσεις; Σε 1080p θα το δοκιμάσω. Αν έχω χρόνο θα ανεβάσω αύριο video πάνω στη δική μου 3070. 1 hour ago, Fulgore said: Το έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι και γράφεις το παραπανω(δεν το λέω ειρωνικα)? Δεν αναφέρθηκα στο όντως αληθές φαινόμενο των scalpers, αλλά στο " μΠρ0 το 90% ε1νΑι μ0νΟ ΚiN3ζΟι ". Anyways Επεξ/σία 25 Αυγούστου από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PadPoet είπε Έχει κανείς 3070 8gb κάρτα να μας πει πως παίζει εκεί και να προτείνει ρυθμίσεις; Σε 1080p θα το δοκιμάσω. μιας και το κοίταξα και για μένα. Γεράσαμε Επεξ/σία 25 Αυγούστου από spirit)earth)aflame 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 hour ago, 7nisiotis said: Αν έχω χρόνο θα ανεβάσω αύριο video πάνω στη δική μου 3070. Thanks! 15 minutes ago, spirit)earth)aflame said: μιας και το κοίταξα και για μένα. Γεράσαμε Καθόλου άσχημα. Εγώ είμαι με 7700X και 96gb ram οπότε ίσως πηγαίνει και λιγουλάκι καλύτερα. Σίγουρα πάντως το RTX θα είναι off, αυτό είναι το μόνο σίγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Κατόρθωσα και έκλεισα κανά 5ωρο συνεχόμενο ,ξέρω λίγο.Αυριο έχει συνέχεια με καφεδάκι πρωινό 😁 Το παιχνίδι κατ εμέ είναι έπος ! Τρομερή δουλειά από τους Κινέζους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Το παιχνίδι είναι γαμάτο! Εκλεισα 19 ώρες και νομίζω είμαι ακόμα στο last boss του chapter 3. Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλο σαν linear παιχνίδι. Ψάχνω σχεδόν τα πάντα αλλά δεν κόλλησα και πάρα πολύ σε κάποιο boss για να μου πεις ότι καθυστερησα παραπάνω απο το κανονικό. Ετσι όπως πάει μπορεί να φτάσω τις 40 ώρες στο τέλος. Απίστευτα γραφικά και επικές μάχες. Δεν το βαριέσαι με τίποτα γιατί έχει πάρα πολλά διαφορετικά spells και τεχνικές και με τα free respec όλο θες να δοκιμάζεις! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Το παιχνιδι δεν ειναι απλα μια ευχαριστη νοτα στην σημερινη gaming σαπιλα αλλα ενα μικρο διαμαντακι το οποιο ανυπομονω να παιξω. Δυστυχως το backlog μου ειναι τεραστιο οποτε θα πρεπει να περιμενει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 4 ώρες πριν, psof είπε Το παιχνίδι είναι γαμάτο! Εκλεισα 19 ώρες και νομίζω είμαι ακόμα στο last boss του chapter 3. Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλο σαν linear παιχνίδι. Ψάχνω σχεδόν τα πάντα αλλά δεν κόλλησα και πάρα πολύ σε κάποιο boss για να μου πεις ότι καθυστερησα παραπάνω απο το κανονικό. Ετσι όπως πάει μπορεί να φτάσω τις 40 ώρες στο τέλος. Απίστευτα γραφικά και επικές μάχες. Δεν το βαριέσαι με τίποτα γιατί έχει πάρα πολλά διαφορετικά spells και τεχνικές και με τα free respec όλο θες να δοκιμάζεις! Στο τρίτο chapter είμαι και γω και νιώθω χαμένος , προχωράω προχωράω και δε τελειώνει 🤣, δε το περίμενα ούτε γω τόσο μεγάλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Fulgore είπε Το έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι και γράφεις το παραπανω(δεν το λέω ειρωνικα)? Το έχουν οι Ιάπωνες να βγάζουν από την μύγα ξύδι!!! Παίζει να είναι το final fantasy των Κινέζων 😁 Επεξ/σία 25 Αυγούστου από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 9 ώρες πριν, starmanwarz είπε Το παιχνιδι δεν ειναι απλα μια ευχαριστη νοτα στην σημερινη gaming σαπιλα αλλα ενα μικρο διαμαντακι το οποιο ανυπομονω να παιξω. Δυστυχως το backlog μου ειναι τεραστιο οποτε θα πρεπει να περιμενει. Καλά άμα έπρεπε να τελειώσουμε το backlog πρώτα δε θα παίζαμε τίποτα καινούριο. Παίξε το new thing αφού είσαι φτιαγμένος και συνεχίζεις μετά το backlog. 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε βγάζουν από την μύγα ξύδι!!! Ξίγκι ρε Νοκτις, σιγά μη βγάζουν και σάκε😋 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα