Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 hours ago, xtrmsnpr said:

πηγούλες για τεκμηρίωσή ότι λετε παρακαλω-αν και φτάνει με το off topic

Δεν κατάλαβα τι ζητάς, Google δεν ξέρουμε; Τι αμφισβητείς, την απαγόρευση ή τα νούμερα των ΔΝΤ και παγκόσμιας τράπεζας; Αντε που μου γίνατε όλοι gamers/επιστήμονες και θέλετε ♪♪ πηγούλες ♪.

• Like 2
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το παιχνίδι κατα βάση είναι boss rush. Ουσιαστικά πάς απο Boss σε boss με ενδιάμεσα κάποια mobakia που δε σε δυσκολεύουν.

Δεν παίζει σαν π.χ. God of War που κάνεις διάφορα στο ενδιαμεσο, με στόρυ που θα το σκέφτεσαι στον ύπνο σου κτλ.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με το journey to the west , δε θα καταλάβεις και πολλά απο το lore.

• Like 1

Καμιά ωρίτσα το έπαιξα και φαίνεται πολύ καλό, Τα γραφικά σε 4080S και 13900k τα σπάνε, όλα στο full με DLSS και frameGen και η εμπειρία είναι πολύ  smooth. Δεν έχει minimap, αλλά δεν είναι open world, απλά σου δίνει την φευδαισθηση.

Μέχρι  στιγμής  το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι..η μάχη ειναι κόλλημα και εθιστική , μπράβο  τους για πρώτο παιχνιδι

Όσοι είναι είναι ακόμα στα πρώτα στάδια του game παραθέτω ένα μικρό οδηγό για τα talents.  Προσωπικά με βοήθησε ... ελπίζω και  σας... καλό gaming σε όλους.

https://www.youtube.com/watch?v=L_4QBxxkdm8

• Like 1

Κάνω συχνά pause και ψαχουλευω το lore γιατί ψιλοεπιβαλλεται για να εμβαθύνεις στην μυθολογία και στα νοήματα του. Η εισαγωγή ταμαμ σινεμάτικ. 

Παιδιά στα αγγλικά ή στα κινέζικα το παίζετε; Δεν με πειράζει να διαβάζω υπότιτλους αλλά αν μιλάνε πάνω στην μάχη απλά δεν μπορείς να το κάνεις και χάνεις την πλοκή πάνω στο χαμό. Θα το αρχίσω κι εγώ σε λίγο.

Για δες που το IGN έβγαλε αξιόλογο υλικό στα ξαφνικά. Τι έγινε, θυμήθηκαν τι πάει να πει σωστό journalism τώρα λόγω "milky"-trending?

📈

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθρούς έχει όσο περιφέρεσαι στον χάρτη ή μόνο μποσια έχει τελικά? Και αν έχει εχθρούς, έχει κάμποσους ή έχει έναν εδώ και άλλον στην βόρειο Αμερική?

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πρώτες 4 ώρες ήταν πολύ καλές. Γενικά μετά το DLC του Elden Ring μου φαίνεται αρκετά πιο εύκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει κόστος στο θάνατο οπότε όταν πεθαίνεις απλά πας και ξαναδοκιμάζεις και γενικά εκτός απο 1-2 bosses/mini bosses όλα έπεσαν στο πρώτο try.

Ολα τα skills/talents μου φαίνονται υπερχρήσιμα και δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλέξω αλλα ευτυχώς υπάρχει τζάμπα respec οποτε το θελήσεις. Δεν ξέρω ακόμα αν θα έχεις αρκετά μετά απο την μέση του παιχνιδιού ή θα χρειάζεται να κάνεις respec αναλογα το boss στη συνέχεια γιατί μου φαίνονται πάρα πολλά σε σχέση με τα skill points που παίρνεις...

Το παίζω στα αγγλικά και ο διάλογος είναι τύπου Σαίξπηρ τις περισσότερες φορές όποτε είναι δύσκολο να καταλάβεις την πλοκή αλλά λόγω Fromsoft είμαι μαθημένος σε αυτό 😁 . Αυριο θα κάτσω και θα διαβάσω λίγο τα portraits που έχει μήπως και βοηθήσει λίγο. Νομίζω ακόμα και οι Κινέζοι θα δυσκολεύονται γιατί αν δεν κάνω λάθος μιλάνε στα αρχαία καντονέζικα οπότε φανταστείτε να ήταν το παιχνίδι στα αρχαία ελληνικά για μας..

14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εχθρούς έχει όσο περιφέρεσαι στον χάρτη ή μόνο μποσια έχει τελικά? Και αν έχει εχθρούς, έχει κάμποσους ή έχει έναν εδώ και άλλον στην βόρειο Αμερική?

Έχει 5-10 mobs(αρκετα εύκολα) με 1-2 μινι bosses σχετικα δυσκολα ανάμεσα τους και μόλις τελειώσεις την περιοχή έχει 1 ή και κάποιες φορές 2 κανονικά bosses back to back τα οποία είναι όντως λίγο δύσκολα. Κάπως έτσι πάει ανα 30-45 λεπτά. Κάνεις και λίγο απλό exloring σπαζοντας βάζα και ανοιγοντας chests για λεφτά και χρήσιμα items για crafting και upgrades των flask, equipements κλπ. Γενικά είναι πάρα πολύ ευχάριστος ο ρυθμός του παιχνιδιού και τα visuals είναι πραγματικά next gen.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, psof είπε

Έχει 5-10 mobs(αρκετα εύκολα) με 1-2 μινι bosses σχετικα δυσκολα ανάμεσα τους και μόλις τελειώσεις την περιοχή έχει 1 ή και κάποιες φορές 2 κανονικά bosses back to back τα οποία είναι όντως λίγο δύσκολα. Κάπως έτσι πάει ανα 30-45 λεπτά. Κάνεις και λίγο απλό exloring σπαζοντας βάζα και ανοιγοντας chests για λεφτά και χρήσιμα items για crafting και upgrades των flask, equipements κλπ. Γενικά είναι πάρα πολύ ευχάριστος ο ρυθμός του παιχνιδιού και τα visuals είναι πραγματικά next gen.

Αχα! Ωραία! Δηλαδή υπάρχει σχετική ζωή - δράση μέχρι να φτάσεις στο Μπος της περιοχής! Δε βαριέσαι δηλαδή ε? Αυτό ήταν κάτι που με έτρωγε. Thx 😊. Γιατί στα steam reviews ψάχνεις πολύ να βρεις ένα οκ που να τα εξηγεί αυτά, μένουν στα γραφικά οι πιο πολλοί.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, psof είπε

Παιδιά στα αγγλικά ή στα κινέζικα το παίζετε; Δεν με πειράζει να διαβάζω υπότιτλους αλλά αν μιλάνε πάνω στην μάχη απλά δεν μπορείς να το κάνεις και χάνεις την πλοκή πάνω στο χαμό. Θα το αρχίσω κι εγώ σε λίγο.

Στα Κινέζικα για λόγους αυθεντικότητας και γιατί προφανώς είναι το πιο προσεγμένο.

10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Αχα! Ωραία! Δηλαδή υπάρχει σχετική ζωή - δράση μέχρι να φτάσεις στο Μπος της περιοχής! Δε βαριέσαι δηλαδή ε? Αυτό ήταν κάτι που με έτρωγε.

Μια χαρά ζωή υπάρχει και exploration, secret areas κτλ, σε καμία περίπτωση δεν το λες boss rush που έχει ειπωθεί αρκετά. Aπλά έχει αρκετά mini bosses ας πούμε τα οποία τα χεις σε 1 άντε 2 tries, τα "κανονικά" bosses που έχουν διαφορά στη δυσκολία δεν είναι τόσο συχνά.

Επεξ/σία από NoiSy MaN
  • Like 2

Κίνηση φάση τεντώστε τις αυτάρες σας, το μάθημα μόλις ξεκίνησε.

Black Myth: Wukong has been in development for four years, with an estimated budget of around RMB 300 million ($42 million) 

IMG_20240823_174730.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...