Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Αrkin,πώς παίζει με FG στις μάχες;Βάλε τα settings που θες,αλλά με fps 60~70 να αποδίδει,είναι όσο χάλια λένε στο HU το latency;

Κοιτα εκει στα 70 με 80 ειναι αψογο και σε latency και σε ολα. Αν πεσει στα 60 εκει ναι το νιωθεις το latency με fg δεν γινεται αλλιως το θεμα ειναι οτι δειχνει τοσο ωραιο το νερο με very high ray tracing και το medium το θολωνει παρα πολυ και αν πας για off RT χανεις το global illumination. 

Tελικα δεν ηταν εκεινο χθες το δευτερο chapter σημερα πηγα και ενταξει τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι. 2 bosses ακομα στο πρωτο chapter η αρκουδα πολυ δυνατη και ενας βασιλιας ξεκλειδωνεις το δευτερο skill απο αυτον και το δευτερο chapter δειχνει ακομα πιο χαοτικο δεν ξερω τι θα δω παρακατω. Ευτυχως πας και στα προηγουμενα chapter απο fast travel γιατι εχει πολλα σημεια που δεν προλαβα να παω. Με την αρκουδα πας δευτερο chapter αμεσως μεχρι να βρεις bonfire στο δευτερο chapter δεν υπαρχει επιστροφη. 

Τα 3 τελευταια screens απο το δευτερο chapter οπως ξεκιναμε. Δεν υπαρχει η καθαροτητα του νερου με path tracing. 
Black-Myth-Wukong-Screenshot-2024-08-21-

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
  • Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Το eurogamer του έβαλε 6/10,  η  βαθμολογία στο metacritic έπεσε στα 80/100

Την ιδια ωρα σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο νεο peak σημερα σε ταυτοχρονους players. Λιγο το performance λιγο που δεν ειναι woke οπως και να το κανουμε χαλαει αρκετα τους προχωρημενους δυτικους. Ξυδακι να τους δωσουμε. 

Screenshot_1.png

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως τα περισσότερα καλά λόγια που έχω δει ως τώρα να γράφονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορούν αποκλειστικά τα γραφικά του.

Περιμένω να δω απο όσους το τελειώσουν, τι λέει συνολικά σαν παιχνίδι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι κινεζος πρακτορας της tencent προφανως :P

* Χαλαρωστε δε περιμεναμε πολλα περα απο τα γραφικα ε ; Kαι το banana game πρωτο λεγανε τα charts ηταν σε πωλησεις αλλα  ..... :devil:

** Αmd drivers ακομα περιμενουμε για να τρεχει ...απο χτες τους βγαζουνε το κερατο μου μεσα ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Λίγο που είδα boss fights μου άρεσαν. Μοιάζουν σαν soulslike αλλά δεν είναι τέρμα πανδύσκολα ώστε να φας τα νιάτα σου. Μεταξύ των bosses όμως τι κάνεις;

Δημοσ.

Eμένα μου φάνηκε σαν ατελείωτο attack spam κάνα μισάωρο που είδα. Ένα attack pattern με το κοντάρι σε λούπα και αρκετά forgiving stamina. Τώρα αν έχει skills, διαφορετικές επιθέσεις ή σε ποιο σημείο ήταν και τι είχε ξεκλειδώσει δεν ξέρω.

Δημοσ.
1 hour ago, optimus prime said:

Arkin κάνεις καλύτερα δουλειά και από τον community manager τους...

Το promotion βλέπω έχει περάσει σε άλλο στάδιο.. 

Ο arkin στην κινεζικη εταιρεια , εσυ στην ubisoft ,γενικα οι ξενες εταιρειες εχουν μπει δυναμικα στον Ελλαδικο χωρο :P 

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
8 minutes ago, noFEARgr said:

Ο arkin στην κινεζικη εταιρεια , εσυ στην ubisoft ,γενικα οι ξενες εταιρειες εχουν μπει δυναμικα στον Ελλαδικο χωρο :P 

Εγώ δεν κάνω promotion,"δικηγορος" υπεράσπισης είμαι.. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Το δοκίμασε κάνεις με intel 13-14? 👀

Unreal 5 αρκετά βαρύ, ελπίζω να πάνε όλα καλά  όταν το τρέξω 🤣

Εγω που εχω i7-13700k,δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα...ουτε ενα κρασαρισμα...ο Asmongold που ειδα για λιγο ειχε κρασαρισματα και επρεπε να κανει combatibility με windows 8 για να παιξει

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, optimus prime said:

Arkin κάνεις καλύτερα δουλειά και από τον community manager τους...

Το promotion βλέπω έχει περάσει σε άλλο στάδιο.. 

Video Games What GIF by Far Cry 6optimuς μην τώρα κρύβεσαι και εσύ Ubisoft φανμποι μου (έλα χιούμορ κάνουμε, στις οθόνες ας πούμε γράφεις πιο καλά πράγματα και σε ακολουθώ , εδώ δεν τα βρίσκουμε :P)

1 hour ago, Saloufas said:

Πάντως το ότι δώσανε ΤΡΙΑ preset είναι θετικό. Συνήθως είναι performance, quality αυτά μόνο και από μεγάλα στούντιο, όχι λιλιπούτεια. Αρκετοί κονσολακηδες δεν έχουν να πουν κακά λόγια. Φαντάσου τι θα έχουν δει τα μάτια τους και έχουν πάθει ανοσία. Τίμιο ps5 port. Στο XsX που είναι πιο δυνατο ( είναι σαν να φοράει RTX 2080) θα πρέπει να παίζει καλύτερα με μερικά καρε πάνω.Το Series S τέφρα⚰️

Μόνο το PS5 "EDGE" (Pro) θα δώσει θεωρώ 60αρι καθαρό λόγω PSSR (το "δικό τους DLSS" σε συνεργασία με AMD) - και θα το δείτε ως system promotion game seller 😉

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
4 hours ago, Mhlogiatros said:

** Αmd drivers ακομα περιμενουμε για να τρεχει ...απο χτες τους βγαζουνε το κερατο μου μεσα ....

Ε τωρα γινεσαι προβοκατορας και αντιπροσωπος.  

Βγαλανε οι ανθρωποι...απλα ηταν για τους λιγους και ικανους που προλαβαν να τους κατεβασουν...

Αυτοι φταινε που εμεις χαζευαμε και δεν προλαβαμε...

Τς τς...αχαριστοι ολοι ειστε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...