Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η Κίνα είναι οι δυτικές κυρώσεις στις GPU. Για να τους κρατήσουν πίσω στην ανάπτυξη του ΑΙ, έχουνε απαγορεύσει τις τελευταίες γενιές των καρτών γραφικών. Έτσι με ελάχιστες εξαιρέσεις οι Κινέζοι είναι πίσω τουλάχιστον κανα 2-4 χρονάκια. Αυτό σημαίνει οτι λιγότερο συχνά αγοράζουν οι Κινέζοι ΑΑΑ τίτλους στην κυκλοφορία τους γιατί πρέπει να τους παίζουν με γραφικά στο mid.

Οσο αφορά την αγοραστική τους δύναμη, περίπου 200-300εκ. έχουν αγοραστική δύναμη ίδια με τους Ευρωπαίους και άλλα επιπλέον 400εκ παρόμοια με την λατινική Αμερική. Οπότε μιλάμε για τεράστια αγορά, ότι και να έχεις να πουλήσεις.

Η Ινδία απο την άλλη έχει μόνο περίπου 50-100εκ. κατοικους με ίδια αγοραστική δύναμη με τους ευρωπαίους, οπότε είναι σημαντικά λιγότερο ελκυστική αγορά.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχόλια

Πόσο ισχύει! Έκατσα και διάβασα (και ακόμα ψάχνω πράγματα). Για τους Ασιάτες θεωρείται τεράστιο έργο. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

KK-Chocobo

21h ago

Journey to the West in not just big in China but the whole of Asia is like Lord of the Rings in the English speaking countries.  

Except Journey to the West is even more bigger and older than Lord of the Rings.  

I'd imagine if some game company did an actual quality Lord of the Rings game now it would also be a massive success but these big famous works in the west also gets their licenses bought up by companies like EA or Ubisoft or Bethesda and be turned into fecal slop. 

aauwabhq8tjd1.jpeg

Επεξ/σία από 7nisiotis

6 λεπτά πριν, fast8 είπε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η Κίνα είναι οι δυτικές κυρώσεις στις GPU. Για να τους κρατήσουν πίσω στην ανάπτυξη του ΑΙ, έχουνε απαγορεύσει τις τελευταίες γενιές των καρτών γραφικών. Έτσι με ελάχιστες εξαιρέσεις οι Κινέζοι είναι πίσω τουλάχιστον κανα 2-4 χρονάκια. Αυτό σημαίνει οτι λιγότερο συχνά αγοράζουν οι Κινέζοι ΑΑΑ τίτλους στην κυκλοφορία τους γιατί πρέπει να τους παίζουν με γραφικά στο mid.

Οσο αφορά την αγοραστική τους δύναμη, περίπου 200-300εκ. έχουν αγοραστική δύναμη ίδια με τους Ευρωπαίους και άλλα επιπλέον 400εκ παρόμοια με την λατινική Αμερική. Οπότε μιλάμε για τεράστια αγορά, ότι και να έχεις να πουλήσεις.

Η Ινδία απο την άλλη έχει μόνο περίπου 50-100εκ. κατοικους με ίδια αγοραστική δύναμη με τους ευρωπαίους, οπότε είναι σημαντικά λιγότερο ελκυστική αγορά.

πηγούλες για τεκμηρίωσή ότι λετε παρακαλω-αν και φτάνει με το off topic

3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Για τους Ασιάτες θεωρείται τεράστιο έργο. 

Ε ναι ρε. Λαογραφία τους είναι, μέσα από τα χέρια τους πέρασε η ανάπτυξη του τίτλου.
Άντε κάνε μου κανα stream στο discord να δω το παιχνίδι.

4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

πηγούλες για τεκμηρίωσή ότι λετε παρακαλω-αν και φτάνει με το off topic

Ε ναι ρε. Λαογραφία τους είναι, μέσα από τα χέρια τους πέρασε η ανάπτυξη του τίτλου.

Ανεβαζω ολο το walthrough εδω και ερχεται και playlist με μονο τα bosses. 

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ανεβαζω ολο το walthrough εδω και ερχεται και playlist με μονο τα bosses. 

Ρε αλήτη όχι, μη το κάνεις αυτό! Λίγο να έβλεπα ήθελα όσο θα έπαιζε να μπορούσα να τον ρωτήσω διάφορα.
Σε spoiler βάλτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, xtrmsnpr said:

Με τι, με 30αρα γραμμή και 3070; 🫨 Κουτσα στραβα τρέχει με το gpuχρεπι. Ακόμα δεν έχω ιδέα περί settings να tweakαρω. Στο τσακ είμαι να τη διαολοστειλω για 4070Ti Super 16GB που βρήκα στα 799 από γνωστη κόκκινη αλυσίδα αλλά κρατάω με υπομονή τα 💵 για 5080. Να με βγάλει 3+ χρόνια 4Κ να ησυχάσω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Με τι, με 30αρα γραμμή και 3070; 🫨 Κουτσα στραβα τρέχει με το gpuχρεπι. Ακόμα δεν έχω ιδέα περί settings να tweakαρω. Στο τσακ είμαι να τη διαολοστειλω για 4070Ti Super 16GB που βρήκα στα 799 από γνωστη κόκκινη αλυσίδα αλλά κρατάω με υπομονή τα 💵 για 5080. Να με βγάλει 3+ χρόνια 4Κ να ησυχάσω. 

Χουφτωστην η 5080 θα παει για Πασχα 2025 και βλεπω να εχει 1500αρι παλι με την 3070 θα μεινεις ακουμε που σε λεω.

Συνεχιζει να δινει πονο το παιχνιδι σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια που κανουν ενα peak και την επομενη μερα δεν τα παιζει κανεις εδω συνεχιζει ακαθεκτο με 2 εκατομμυρια παιχτες. 

Screenshot-1.png

4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ρε αλήτη όχι, μη το κάνεις αυτό! Λίγο να έβλεπα ήθελα όσο θα έπαιζε να μπορούσα να τον ρωτήσω διάφορα.
Σε spoiler βάλτο!

Δεν δειχνει βρε τιποτα η εικονα τα bosses θα τα βαλω σε spoiler ομως μολις τα ανεβασω. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Υπερβολικά ντραμα κουίνος! 
Βάλε ρε να δω και άσε τα σάπια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, iazriel είπε

Να ρωτήσω κάτι, το παιχνίδι υποτίθεται ότι είναι δύσκολο σαν souls? Ή ότι είναι γενικά souls like? Γιατι μέχρι στιγμής εγώ βλέπω ένα God of War σαν να τρώω τις Βαλκυρίες και όντας και νουμπας τρώω τα bosses σχετικά εύκολα, εγώ που περίμενα να το παρατήσω το παιχνίδι αν ήταν δύσκολο μετά από καμιά ώρα. Τα mobs δε τα μαζεύω τρία τρία να έχουμε λίγο challenge. Νερφαραν τπτ τελευταία στιγμή; 

Δύσκολο σα souls σίγουρα όχι, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει boss που δεν έχω βγάλει με τη μία (εκτός από τον κεφάλα που λένε που σίγουρα δεν ήταν η ώρα του όταν τον συναντάς), κάτι που σίγουρα δε θα είχε συμβεί σε παιχνίδι με δυσκολία souls, κάνα lies of p πχ.

Είναι πιο δύσκολο από το average game υποθέτω και είναι σχετικά soulslike στο gameplay, τα shrines που κάνουν respawn τους εχθρούς κτλ

Επεξ/σία από NoiSy MaN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσεκαρετε και αυτο

https://github.com/Lyall/WukongTweak

General

• Adjust gameplay FOV.

Ultrawide

• Remove 21:9 aspect ratio limit.

Graphical Tweaks

• Adjust forced sharpening.
  • Disable chromatic aberration.
  • Disable vignette (darkening at the edges of the screen).

Τρομερη δουλεια το παραπανω απο github. Eβαλα και το pak απο nexus και το cpu priority και το lyall και δουλευουν υπεροχα. Εφτιαξα FOV μειωσα sharpening εβγαλα vignette. Με very high ray tracing και ολα cinematic και ειναι πολυ πιο smooth στην κινηση απο οτι πριν με τα ιδια fps. Βαλτε τα και τα 3 μπραβο στους modders. Μην ξεχασετε και το launch option στο steam

Η παρακατω φωτο δεν ειναι απο photo mode αλλα live gameplay να δειτε πως μεγαλωσε το FOV. Θα το μικρυνω λιγακι αλλα καμια σχεση με stock που ειναι πολυ κοντα ο χαρακτηρας. 

Black-Myth-Wukong-Screenshot-2024-08-21-

24 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Δύσκολο σα souls σίγουρα όχι, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει boss που δεν έχω βγάλει με τη μία (εκτός από τον κεφάλα που λένε που σίγουρα δεν ήταν η ώρα του όταν τον συναντάς), κάτι που σίγουρα δε θα είχε συμβεί σε παιχνίδι με δυσκολία souls, κάνα lies of p πχ.

Είναι πιο δύσκολο από το average game υποθέτω και είναι σχετικά soulslike στο gameplay, τα shrines που κάνουν respawn τους εχθρούς κτλ

Καπως ετσι ο κεφαλας ειναι ζορικος αξιζει ομως να πεσει πριν παμε δευτερο chapter δινει πολυ γερο transformation. Τα βασικα Boss που προχωρας και δεν ειναι side ειναι πιο ευκολα εκτος αυτον με τη διπλη μορφη στο τελος του chapter 1. Παλι καλα να λεμε γιατι αν η δυσκολια ηταν απο την αρχη σαν souls δεν ξερω τι θα περιμεναμε αργοτερα. Οποτε σιγα σιγα ας μας βαλουν με τη δυσκολια οχι αμεσως στα βαθια. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

@Arkin Κάτσε ανοίγω GeforceNow να πάμε 2.3 εκατομμύρια 

Χωστα ολα φουλ να δεις το φως το αληθινο. Very high ray tracing μετραει πολυ. Απιστευτη δουλεια τα 3 κολπα πιο πανω παντως με ιδια FPS και το frametime ειναι αψογο. 

Πανεμορφο παιχνιδι και ψηνομαι τρελα να το τσιμπησω, μια απορια μονο (ισως και χαζη απορια σορυ) δεν διαβασα ολα τα σχολια εδω... με 3090 καρτα και 5900x θα ειναι ευχαριστο το παιχνιδι η θα τραβηξω τις κοτσιδες μου? Ρωταω γιατι βλεπω συζητησεις για καρτες 4070 και πανω. Ειχα αποφασισει να προσπερασω αυτες τις καρτες να παω στις νεες οταν βγουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, corr8 είπε

Πανεμορφο παιχνιδι και ψηνομαι τρελα να το τσιμπησω, μια απορια μονο (ισως και χαζη απορια σορυ) δεν διαβασα ολα τα σχολια εδω... με 3090 καρτα και 5900x θα ειναι ευχαριστο το παιχνιδι η θα τραβηξω τις κοτσιδες μου? Ρωταω γιατι βλεπω συζητησεις για καρτες 4070 και πανω. Ειχα αποφασισει να προσπερασω αυτες τις καρτες να παω στις νεες οταν βγουν.

Κοιτα χωρις RT θα το παιξεις πολυ καλα και αν παιξεις και με FSR 3 θα ανοιξεις και ray tracing. Θα βαλεις σιγουρα τα πιο πανω που αναφεραμε cpu priority και το pak αρχειο και θα το ευχαριστηθεις. 

Η playlist με τα bosses μεχρι στιγμης. Δεξια πανω στο βιντεο αν πατησετε θα σας βγαλει στα δεξια ολα τα βιντεο.

Spoiler

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1

1 hour ago, Arkin said:

Κοιτα χωρις RT θα το παιξεις πολυ καλα και αν παιξεις και με FSR 3 θα ανοιξεις και ray tracing. Θα βαλεις σιγουρα τα πιο πανω που αναφεραμε cpu priority και το pak αρχειο και θα το ευχαριστηθεις

Αrkin,πώς παίζει με FG στις μάχες;Βάλε τα settings που θες,αλλά με fps 60~70 να αποδίδει,είναι όσο χάλια λένε στο HU το latency;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...