Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος να το περιμενε

Screenshot_2.png

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το θέμα είναι ότι έχουν πέσει με τα μούτρα οι Κινέζοι και κανουν review bomb το παιχνίδι με full θετικά reviews χωρις να φαίνονται τα οποια τεχνικά θέματα υπάρχουν προς ενημέρωση των υπολοίπων.

Δεν ειναι τοσο ασχημα τα τεχνικα θεματα. Επαιξα 2 bosses με χαμος απο effects και δεν ειχα καθολου stutters. Απλα ειναι θεοβαρο στα cinematic+very high ray tracing και γονατιζει τις καρτες. Μονο 2 φορες traversal εντοπισα σε αλλαγη περιοχης τιποτα αλλο οποτε παω για optimized απο HU να δωσω λιγο αερα στην καρτα. Τα γραφικα με path tracing ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει και κοστιζει πολυ. 

Medium RT + Cinematic τα παντα + DLSS 70% και το παιχνιδι τρεχει φλουδα. Ο HU λεει για high shadows+hair+global illumination αλλα αλλαζει πολυ η ποιοτητα προς τα κατω και δινει ενα 5% το πολυ σε συνολο. Το very high RT δεν αξιζει σε καμια περιπτωση το performance hit σε ιδιες σκηνες εχω 70fps vs 90 με very high RT/medium RT. 

Black-Myth-Wukong-Screenshot-2024-08-20-
Screenshot-1.png

• Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και να χει, παίκτες είμαστε όλοι . Δυνατή ιστορία έγραψε και επί Ευρωπαϊκού ή Αμερικανικού εδάφους. Το σωστό μήνυμα πέρασε. 'We Won', σαν gamers. 

Άλλη μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο κόσμος γουστάρει single player εμπειρίες, linear δυνατές συγκινήσεις που να έχουν όλο το πακέτο μαζί με μια καλή γραφή και χαρακτήρες (ή πλούσια semi open που αυτό σπανίζει καθώς ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να γεμίσουν έναν κόσμο με ουσία) κι όχι game as a service μπούρδες μαζί με τις γνωστές "δήθεν μεταπροοδευτικές" σάλτσες μέσα που δεν έχουν ιδέα ούτε γιατί τα βάζουν.

Οτι υποσχέθηκαν στην GameScience πριν από 4 χρόνια, έτσι ταπεινά το παρέδωσαν. Είτε είναι σε γραφικά είτε στη μορφή του ως παιχνίδι καθεαυτού.

Respectful move 💪🐒🎋

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Όπως και να χει, παίκτες είμαστε όλοι . Δυνατή ιστορία έγραψε και επί Ευρωπαϊκού ή Αμερικανικού εδάφους. Το σωστό μήνυμα πέρασε. 

Φαινεται το μερακι τους και μπραβο. Εβαλαν τα γυαλια σε παρα πολλες παλιες εταιριες που εχουν χασει αυτο το μερακι εδω και χρονια. Τρεχει και αψογα δειχνει και πανεμορφο εχει και challenge και η ιστορια προχωραει τελεια. Απο exploration παμε καλα και εδω ειδικα οσο προχωραμε. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panakos_thess είπε

Απο οτι βλεπω ο cpu τα ξινει,βεβαια gpu bound 200%

Καρα gpu bound ναι. DLSS 70% δειχνει σαν native και γενικα τρεχει φλουδα κατι που απο οσα ειχα διαβασει δεν περιμενα. 

Δημοσ.
Just now, Arkin said:

Καρα gpu bound ναι. DLSS 70% δειχνει σαν native και γενικα τρεχει φλουδα κατι που απο οσα ειχα διαβασει δεν περιμενα. 

εαν δεν τρεχεις defender απο πισω και καπως Bloat θα πεσει και αλλο το cpu usage

Δημοσ.
7 minutes ago, 7nisiotis said:

Όπως και να χει, παίκτες είμαστε όλοι . Δυνατή ιστορία έγραψε και επί Ευρωπαϊκού ή Αμερικανικού εδάφους. Το σωστό μήνυμα πέρασε. 

Respectful move 

Aπλα το peak players ειναι λιγο παραπλανητικο με βαση τις ολικες πωλησεις . Αν οι μισοι παιχτες ειναι κινεζοι( τυχαιο δεν εχω ιδεα ποια ειναι η αναλογια) προφανως θα μπορουν να μπαινουν ταυτοχρονα εφοσον βρισκονται στην ιδια περιοχη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, noFEARgr said:

Aπλα το peak players ειναι λιγο παραπλανητικο με βαση τις ολικες πωλησεις . Αν οι μισοι παιχτες ειναι κινεζοι( τυχαιο δεν εχω ιδεα ποια ειναι η αναλογια) προφανως θα μπορουν να μπαινουν ταυτοχρονα εφοσον βρισκονται στην ιδια περιοχη 

Αν δεις την steam κίνηση πολύ κοντά (αν όχι να αγγίζει τα νούμερα) με αυτήν του Cyberpunk είναι για Ευρώπη και Αμερική για το παιχνίδι.

Οπότε ο χαμός ακόμα και σε εμάς ήταν πρωτόγνωρος. Ο κόσμος ζητούσε ένα καλό παιχνίδι και όπως φαίνεται δικαιώθηκε.

Επίσης δεν ξέρουμε τα:

Νούμερα από

Epic Games Store

+

Playstation 5

Xbox που είναι unreleased για τώρα 

1 hour ago, Arkin said:

Φαινεται το μερακι τους και μπραβο. Εβαλαν τα γυαλια σε παρα πολλες παλιες εταιριες που εχουν χασει αυτο το μερακι εδω και χρονια. Τρεχει και αψογα δειχνει και πανεμορφο εχει και challenge και η ιστορια προχωραει τελεια. Απο exploration παμε καλα και εδω ειδικα οσο προχωραμε. 

Άντε να δούμε σύντομα και το 'Stellar Blade' στο PC να σκάσει ακόμα ένα μικρό χαστουκάκι μπας και ζεστάνουν λίγο τα game development αίματα στην Δύση.

Εγώ όπως έχω ξαναπεί τέτοια γεμάτα σε περιεχόμενο, γραφή, development φινέτσα και οπτική ουσία παιχνίδια θέλω να βλέπω για να δικαιολογώ την αγορά ακριβής κάρτας γραφικών (549€+).

Έχω βάλει πίσω στο κουτί της την 42αρα OLED ρε μλκα γιατί με την 3070 - ΤΙ να παίξεις σε 4Κ - μόνο σε παλιά backlog games και περιμένω RTX 5080 με 256bit. δίαυλο να τελειώνουμε, φτάνει η μεσοβεζικη λύση της νερφαρισμενης. "Χ70" - Θέλω να τη βάλω πάλι μπρος μου να γεμίσει το κάδρο οπτικό θέαμα και δε μπορώ. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Δεν το εχω συναντησει ποτε σε αλλο παιχνιδι.. ακομα και ριχνωντας την αναλυση στα 1080 λοκαροντας και τα 30 fps   ( μπας και..) το παιχνιδι κρασαρει στα 3 λεπτα...απο το πρωι μου εχει κανει πανω απο 15 κρασαρισματα ( εχω κανει και εγκατασταση /απεγκατασταση 2 φορες) .Απαραδεκτο μη πω τιποτα χειροτερο

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι οντως νεξτ τζενιλα αλλα δε τρεχει οπως θα θελα με τη 3080 οποτε θα παμε για refund για να παιχτει οπως πρεπει καποτε με καποια 5αρα, λιγο ντεκαβλε η μαιμου σαν main char, μπορει να το ψηνα να το παιξω και με 40 fps αν το θεματικο ηταν λιγο πιο στα γουστα μου,τιμιο παντως.

Δημοσ.
20 minutes ago, Anastazio said:

Το παιχνιδι ειναι οντως νεξτ τζενιλα αλλα δε τρεχει οπως θα θελα με τη 3080 οποτε θα παμε για refund για να παιχτει οπως πρεπει καποτε με καποια 5αρα, λιγο ντεκαβλε η μαιμου σαν main char, μπορει να το ψηνα να το παιξω και με 40 fps αν το θεματικο ηταν λιγο πιο στα γουστα μου,τιμιο παντως.

Δοκίμασε και αυτό αν και το παίγνιο είναι για 4080 και πάνω 

https://steamcommunity.com/app/2358720/discussions/0/6149189044492335887/

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Δεν το εχω συναντησει ποτε σε αλλο παιχνιδι.. ακομα και ριχνωντας την αναλυση στα 1080 λοκαροντας και τα 30 fps   ( μπας και..) το παιχνιδι κρασαρει στα 3 λεπτα...απο το πρωι μου εχει κανει πανω απο 15 κρασαρισματα ( εχω κανει και εγκατασταση /απεγκατασταση 2 φορες) .Απαραδεκτο μη πω τιποτα χειροτερο

Καποιο θεμα 100% με RDNA 3 το οποιο ελπιζουμε να λυσει συντομα η amd με νεο driver. Δεν παιζει ρολο οτι γραφικα και αν βαλεις θα κρασαρει για λογο που μονο οι amd και ισως οι developers ξερουν. 

Εγω το προχωραω εχω 4 ωριτσες και ηδη σκοτωσα 3 ακομα boss. Δεν ειναι ολα μεγαλα καποια πιο ευκολα απο τα οποια περνεις το transformation και μπορεις να το ανοιξεις σε καποια δυσκολη μαχη. Τον μπλε κεφαλα στην αρχη τον πηγα στη μεση με τα χιλια ζορια αλλα θελει ακομα να ανεβει ο χαρακτηρας συν καλυτερα ρουχα και θα τον βολεψω. 

Το νερο με ray tracing very high δειχνει εξαιρετικο αλλα ριχνει 25% hit οποτε βολευτηκαμε με medium και εχουμε μονιμα 80+fps με αρκετα καλυτερο fluidity. 

Eδω το πρωτο μεγαλο boss ο τεραστιος λυκος 

Εδω βρηκα ενα αλογομουρη 

Εδω ο βατραχος πιο μικρο boss στο οποιο μπορεις να μεταμορφωθεις

Και εδω η δευτερη μεταμορφωση περα απο τη βασικη στην αρχη με αυτον με το σπαθι φωτια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Μήπως το επειρεάζει το overlay της AMD; Αν το έχεις ενεργοποιημένο βαλτω στο off. Επίσης δοκίμασε να κλείσεις ''τις καταγραφές'' από το μενού των windows. Έναρξη_ Ρυθμίσεις_ Παιχνίδια_ Καταγραφές. Γενικά ότι έχει σχέση με Xbox. 

Windows 11 έχεις;  Στο παρακάτω βίντεο αναφέρει ένας χρήστης με 7900XTX ότι δεν ξεκινάει καθόλου το παιχνίδι. Η απάντηση του δημιουργού είναι ότι πρέπει να τρέξει με stock  

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή του PC έναντι του PS5... 

Επεξ/σία από aetos1988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...