aki Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το benchmark αν δεν ξεκινάει φταίει ότι το κόβει το firewall σας. Πολύ σωστά, όμως ξεκίνησε πάραυτα με: -DX11 και μετά σταμάτησε να κρασάρει. Ας δοκιμάσει, τι έχει να χάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Παει και το ρεκόρ του Counter Strike 2 H sony ακούει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Το θέμα είναι ότι έχουν πέσει με τα μούτρα οι Κινέζοι και κανουν review bomb το παιχνίδι με full θετικά reviews χωρις να φαίνονται τα οποια τεχνικά θέματα υπάρχουν προς ενημέρωση των υπολοίπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου NVIDIA GeForce Game Ready 560.94 - VideoCardz.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Πάει και το ρεκόρ του Palworld. Μόνο το παμπτζί έμεινε Μάλλον η sony δεν ακούει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Just now, firepc said: Πάει και το ρεκόρ του Palworld. Μόνο το παμπτζί έμεινε Μάλλον η sony δεν ακούει Η Sony που κολλάει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, mike299 είπε Η Sony που κολλάει? dude... Bloodborne 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 minute ago, firepc said: dude... Bloodborne Και τι σχέση έχει με το Wukong? 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, firepc είπε dude... Bloodborne Spoiler Πέραν του ότι τα περί Sony είναι άσχετα με το εδώ θέμα, ακόμα και το Bloodborne να κυκλοφορήσει στο PC, πιστεύεις ότι θα πλησιάσει τα νούμερα του Wukong και θα πέσουν όλοι οι κινέζοι να το αγοράσουν? Το φετινό Ghost of tsushima που και αυτό το περιμεναν πολλοί σαν το Bloodborne, ούτε 100Κ δεν έφτασε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Είναι ενήμεροι για τα οποία θέματα εμφανίζονται. https://store.steampowered.com/news/app/2358720/view/5989310788344465424?l=greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια μου. Ειπα να μπω ετσι λιγο να παιξω και εκλεισα 2ωρακι. Το παιχνιδι μετραει το stutter ειναι ελαχιστο μονο traversal παρατηρησα απλα ειναι παρα πολυ βαρυ με cinematic+very high ray tracing ειδα απο 60fps μεχρι 90 πανω απο 75 ειναι το ιδανικο οποτε θα δω τις optimized απο HU και βλεπουμε ωστε να εχω μονιμα 70+. Νικησα 2 bosses στο ενα εχασα 4-5 φορες μεχρι να βρω την ακρη και ο μπλε γιγαντας μαλλον ειναι για αργοτερα μιας και δεν τρωει damage. Koυμπωσα και reshade δικο μου και απλα δειχνει μαγικο. Σαν τα demo που βλεπαμε πριν μηνες και λεγαμε αντε να το δεις αυτο real rendering να που ηρθε η ωρα. Παρα πολλα abilities αναβαθμισεις του χαρακτηρα πανω απο 150 craft armor μεταμορφωσεις απο μελισσα μεχρι κανονικου boss. Αν χασετε πατε στο τελευταιο bonfire που κανατε rest και εχει fast travel μεταξυ τους μολις ξεκλειδωθουν. Respawn κανουν οι απλοι εχθροι και οχι τα bosses αυτα μολις πεσουν τελος. Γενικα παρα πολυ ωραιο μου αρεσει και η ιστορια οπως ξεκιναει με το narration του γερακου που θα δειτε πιο κατω. Τρεχει και δειχνει μια χαρα απλα θελει μια 5090 κακα τα ψεμματα αν πας για cinematic+very high ray tracing σε μεγαλες αναλυσεις. Θαυμαστε το. Πολυ δυνατο και το photo mode η χαρα του arkin να πουμε. Spoiler Επεξ/σία 20 Αυγούστου από Arkin 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Πανέμορφο αλλά... Το sharpening παει γόνα. Και το λέω εγώ που το θέλω λίγο τσιμπημένο. Με τους νέους drivers έχει περισσότερα και εντονότερα stutter σε σχέση με τους προηγούμενους. Γιατί έρχεται με DLSS 3.1 και FG 3.6 dll ένα παιχνίδι RTX Showcase δεν έχω καταλάβει, έκανα την αλλαγή των dll πάντως χεράτα. Με 9900Κ και 4070 ti super παίζω 1440p, cinematic, RT very High, DLSS 75% + FG, και μου δίνει 73 fps σχεδόν σταθερά (έχω 75άρα οθόνη) αλλά τεντώνει την GPU στο 90%+ usage. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Το παιχνίδι κάνει ασύλληπτα νούμερα στο pc …τι έγινε γύρισε ο κοσμος στο pc η μου φενεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 ώρα πριν, firepc είπε Μάλλον η sony δεν ακούει Να τους πούμε να βγάλουν κάνα παιχνίδι σήμερα, τώρα κιόλας, μήπως ηρεμήσεις? Που κολλάει η Σόνι και που κολλάει το bb με το wukong? Δηλαδή νταξ παιδιά, ζέστη έχει το ξέρουμε, αλλά όχι και έτσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα