enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, just_a_dude said: Έβγαλε drivers για το game η AMD. Τους έχει κατεβάσει, και το λινκ σε πάει στους υπάρχων..καποια λαλακια θα εκαναν, οποτε αναμένουμε Επεξ/σία 20 Αυγούστου από enable_your_mind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratdevel1 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Τι ωραία να παίζεις πρωτος - πρωτος ενα παιχνίδι, να τρως ολα τα bugs και κάθε φορά που βγαίνει κάποιο update είναι και διαφορετική εμπειρία σε προβλήματα Εχει κάποιο σασπενς, σε κρατά σε εγρήγορση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Μεχρι τωρα αγαπημενο μου boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 5 hours ago, Psycho_Warhead said: Το FG ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό λένε..Θέλει patch γενικά. Πέτσινε κουνήσου ! Ώρα για RTX5000 άιντε! #DLSS4 #FG2 ΣουΚου εγώ γιατί δεν έχω clear mind κ χρόνο μεσοβδόμαδα ... παρατείνεται η παράδοση ψυχής της 3070. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τουλάχιστον να φτιάξουν το shader compilation γιατί δεν τα κάνει όλα compile και υπάρχουν shader stutters την ώρα που παίζεις. Τα traversal δεν πρόκειται να φτιαχτούν. Όντως αλλά όπως είπες επειδή έχει μάχες όταν συμβαίνει αυτό είναι τέρμα ενοχλητικό … Επεξ/σία 20 Αυγούστου από mtifosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Τι λέτε σε pc η σε PS5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τι λέτε σε pc η σε PS5? PC δεν το συζηταμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τι λέτε σε pc η σε PS5? Δεδομένου ότι σε ps5 ακόμα και η κουτάτη έκδοση είναι ψηφιακή, PC αξίζει γιατί μεταξύ άλλων βγαίνει φθηνότερα. Προσοχή μόνο γιατί υπάρχουν τεχνικά θέματα day one. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 12 minutes ago, chek2fire said: Τι λέτε σε pc η σε PS5? Στο ps5 εάν το βάλεις αυτό θα πάθεις ναυτία.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Αρχισαν τα νευρα μου.. σε οτι ρυθμισεις και να το βαλω , στοκ και η καρτα , high , very high , cinematic στο 5λεπτο κρασαρει και φενεται οτι πολυς κοσμος με τα ιδια χαρακτηριστικα απλα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Αναμονη για driver απο amd. Εβγαλαν το πρωι αλλα μαλλον ειχε θεμα οποτε μεχρι το βραδυ δεν μπορει θα τον δωσουν. Το βαζω και εγω τωρα καμια ωρα και επανερχομαι και μετα το βραδυ με το νεο driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Τα περισσότερα θεματακια που διαβάζω στο steam είναι από κατόχους amd gpu (crash). Ίσως γι αυτό απέσυρε τους Shadow dropped drivers η Κόκκινη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Περίμενα να έχει προβλήματα , αλλα να κρασαρει με ότι ρυθμίσεις και να βάλεις , ειναι τραγικό.δεν νομίζω να φτσιει μονο η καμμένη amd, κατι παιζει και από το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aki Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Αρχισαν τα νευρα μου.. σε οτι ρυθμισεις και να το βαλω , στοκ και η καρτα , high , very high , cinematic στο 5λεπτο κρασαρει και φενεται οτι πολυς κοσμος με τα ιδια χαρακτηριστικα απλα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι.. Εγώ είχα πρόβλημα με το Benchmark, δεν ξεκινούσε καν. Το διόρθωσα από steam με το argument: -dx11 και μετά έστρωσαν όλα, αφού έκανε ό,τι ήθελε να κάνει το αφαίρεσα. Αν έχεις AMD κάρτα δοκίμασέ το εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το DX12 Path Tracing πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Το benchmark αν δεν ξεκινάει φταίει ότι το κόβει το firewall σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα