enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, just_a_dude said: Έβγαλε drivers για το game η AMD. Τους έχει κατεβάσει, και το λινκ σε πάει στους υπάρχων..καποια λαλακια θα εκαναν, οποτε αναμένουμε Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2024 από enable_your_mind 1
stratdevel1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Τι ωραία να παίζεις πρωτος - πρωτος ενα παιχνίδι, να τρως ολα τα bugs και κάθε φορά που βγαίνει κάποιο update είναι και διαφορετική εμπειρία σε προβλήματα Εχει κάποιο σασπενς, σε κρατά σε εγρήγορση....
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 5 hours ago, Psycho_Warhead said: Το FG ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό λένε..Θέλει patch γενικά. Πέτσινε κουνήσου ! Ώρα για RTX5000 άιντε! #DLSS4 #FG2 ΣουΚου εγώ γιατί δεν έχω clear mind κ χρόνο μεσοβδόμαδα ... παρατείνεται η παράδοση ψυχής της 3070.
mtifosi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τουλάχιστον να φτιάξουν το shader compilation γιατί δεν τα κάνει όλα compile και υπάρχουν shader stutters την ώρα που παίζεις. Τα traversal δεν πρόκειται να φτιαχτούν. Όντως αλλά όπως είπες επειδή έχει μάχες όταν συμβαίνει αυτό είναι τέρμα ενοχλητικό … Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2024 από mtifosi
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 8 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τι λέτε σε pc η σε PS5? PC δεν το συζηταμε. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 11 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τι λέτε σε pc η σε PS5? Δεδομένου ότι σε ps5 ακόμα και η κουτάτη έκδοση είναι ψηφιακή, PC αξίζει γιατί μεταξύ άλλων βγαίνει φθηνότερα. Προσοχή μόνο γιατί υπάρχουν τεχνικά θέματα day one. 1
optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, chek2fire said: Τι λέτε σε pc η σε PS5? Στο ps5 εάν το βάλεις αυτό θα πάθεις ναυτία.. 2
enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Αρχισαν τα νευρα μου.. σε οτι ρυθμισεις και να το βαλω , στοκ και η καρτα , high , very high , cinematic στο 5λεπτο κρασαρει και φενεται οτι πολυς κοσμος με τα ιδια χαρακτηριστικα απλα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι..
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Αναμονη για driver απο amd. Εβγαλαν το πρωι αλλα μαλλον ειχε θεμα οποτε μεχρι το βραδυ δεν μπορει θα τον δωσουν. Το βαζω και εγω τωρα καμια ωρα και επανερχομαι και μετα το βραδυ με το νεο driver.
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Τα περισσότερα θεματακια που διαβάζω στο steam είναι από κατόχους amd gpu (crash). Ίσως γι αυτό απέσυρε τους Shadow dropped drivers η Κόκκινη .
enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Περίμενα να έχει προβλήματα , αλλα να κρασαρει με ότι ρυθμίσεις και να βάλεις , ειναι τραγικό.δεν νομίζω να φτσιει μονο η καμμένη amd, κατι παιζει και από το παιχνίδι.
aki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 14 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Αρχισαν τα νευρα μου.. σε οτι ρυθμισεις και να το βαλω , στοκ και η καρτα , high , very high , cinematic στο 5λεπτο κρασαρει και φενεται οτι πολυς κοσμος με τα ιδια χαρακτηριστικα απλα δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι.. Εγώ είχα πρόβλημα με το Benchmark, δεν ξεκινούσε καν. Το διόρθωσα από steam με το argument: -dx11 και μετά έστρωσαν όλα, αφού έκανε ό,τι ήθελε να κάνει το αφαίρεσα. Αν έχεις AMD κάρτα δοκίμασέ το εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το DX12 Path Tracing πχ
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Το benchmark αν δεν ξεκινάει φταίει ότι το κόβει το firewall σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα