Arkin Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Η intel πάντως έβγαλε σήμερα driver. Τους έβαλε τα γυαλιά 2
dalan2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου δεν πηραν κοπια γιαυτο κραζουν(πλακα κανω μην με φας ΧΑΧΑΧΑ)
optimus prime Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, dalan2007 said: δεν πηραν κοπια γιαυτο κραζουν(πλακα κανω μην με φας ΧΑΧΑΧΑ) Οχι ρε συ,απλά θα προσπαθήσω να είμαι πιο κομψός γιατί κάποιοι ενοχλούνται. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από optimus prime
7nisiotis Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Αργά σήμερα (απόγευμα ?) οι νεότεροι game ready drivers για το παιχνίδι. 1
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αργά σήμερα (απόγευμα ?) οι νεότεροι game ready drivers για το παιχνίδι. Τελεια. Καλά που την έπεσα μόνο να περίμενα μέχρι τις 5. Να το παίξουμε μετά τον νέο driver όπως πρέπει θα ρίξουμε και μια αλλαγή στα 2 dll και είμαστε έτοιμοι.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Είμαι στο βαπόρι και σας διαβάζω, αλλά γιατί δε παίζετε? Τελικά χρειαζόμαστε 5090? Και η AMD έβγαλε νέους drivers https://www.amd.com/de/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πέσανε με τα μούτρα οι Κινέζοι 1.3 αυτή την στιγμή Επεξ/σία 20 Αυγούστου από Fulgore
just_a_dude Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Του stutter το κάγκελο με φουλ ρτ δυστυχώς. Ούτε το FG βοηθάει. Τα κάνει χειρότερα βασικά. Θέλει φτιάξιμο. Είναι το υψηλότερο single player σε all-time high στο steamDB Επεξ/σία 20 Αυγούστου από just_a_dude 1
enable_your_mind Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xtrmsnpr said: Είμαι στο βαπόρι και σας διαβάζω, αλλά γιατί δε παίζετε? Τελικά χρειαζόμαστε 5090? Και η AMD έβγαλε νέους drivers https://www.amd.com/de/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-8-1.html Οι παπαρες , εχουν ακομα τον προηγουμενο...φενεται πηραν πισω το λινκ.. μηπως ειχε κανα θεμα και τον εβγαλαν..μια χαρα μανταρα τα εκαναν παλι Επεξ/σία 20 Αυγούστου από enable_your_mind
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Του stutter το κάγκελο με φουλ ρτ δυστυχώς. Ούτε το FG βοηθάει. Τα κάνει χειρότερα βασικά. Θέλει φτιάξιμο. Είναι το υψηλότερο single player σε all-time high στο steamDB Το FG ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό λένε..Θέλει patch γενικά. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
Mr Aris Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Τι έγινε τελικά παίζετε ή όχι? Να κλαίω τα λεφτά για άλλη μια φορά 🤣 ή θα ρίξω τις τρίχες και τις σκιές και θα πηγαίνει βούτυρο?
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Εγώ από τη στιγμή που είναι soulslike δεν θα ασχοληθώ, αναμένω Star Wars. 1
just_a_dude Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Εγώ από τη στιγμή που είναι soulslike δεν θα ασχοληθώ, αναμένω Star Wars. δεν είναι. Σαν το GoW είναι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα