aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Όμορφα! Και αν το τρέξεις με super resolution στο 75% πώς πάει; Στο 75% χαλάει αρκετά η ποιότητα εικόνας πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου @Arkin δεν είσαι μόνος στον αγώνα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 ώρες πριν, aetos1988 είπε Στο 75% χαλάει αρκετά η ποιότητα εικόνας πάντως. Ότι σ'αρέσει, από περιέργεια και μόνο ρώτησα να χουμε και τα στοιχεία από κεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου δλδ αύριο 5 το πρωί έχετε εγερτήριο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, firepc είπε δλδ αύριο 5 το πρωί έχετε εγερτήριο? Μην τους ξυπνάς αργά, στις 4 ξεκλειδώνει 😛 @7nisiotis α και συ το έχεις το παιχνίδι βλέπω, μουσίτσα! Επεξ/σία 19 Αυγούστου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μην τους ξυπνάς αργά, στις 4 ξεκλειδώνει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 minutes ago, firepc said: 5 Μάλλον εννοεί να ξυπνήσουν στις 4 να γυαλίσουν τα δόρατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Driver απο amd δεν βλέπω ακoμα , μπας και δώσει κατι σε optimization Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 51 minutes ago, xtrmsnpr said: Μην τους ξυπνάς αργά, στις 4 ξεκλειδώνει 😛 @7nisiotis α και συ το έχεις το παιχνίδι βλέπω, μουσίτσα! ναι brotherουλη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Driver απο amd δεν βλέπω ακoμα , μπας και δώσει κατι σε optimization Και η nvidia μέχρι στιγμής δεν έβγαλε. Ενδέχεται η AMD να αργήσει λίγο παραπάνω επειδή το παιχνίδι είναι σε στενή συνεργασία με την Nvidia. Το έχω πετύχει κάποια στιγμή να συμβαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Μάλλον το βραδάκι παιδιά ή ξημερώματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αυτά τα game ready drivers μούφες είναι, δεν κάνουν διαφορά. Ούτε στην AMD. Άλλωστε η AMD πάντα αργεί να βγάλει drivers για games αλλά δεν έχει σημασία. Διαφορά θα δεις αν έχεις να κάνεις update τον driver κάνα χρόνο ξέρω 'γω. Οι drivers βοηθάνε μόνο στην περίπτωση που το game έχει bug με συγκεκριμένο driver και το διορθώσουν, αλλά όχι για το γενικό performance. Marketing είναι τα game ready. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αυτά τα game ready drivers μούφες είναι, δεν κάνουν διαφορά. Ούτε στην AMD. Άλλωστε η AMD πάντα αργεί να βγάλει drivers για games αλλά δεν έχει σημασία. Διαφορά θα δεις αν έχεις να κάνεις update τον driver κάνα χρόνο ξέρω 'γω. Οι drivers βοηθάνε μόνο στην περίπτωση που το game έχει bug με συγκεκριμένο driver και το διορθώσουν, αλλά όχι για το γενικό performance. Marketing είναι τα game ready. Έχεις δίκιο. Αλλά συνήθως ακόμα και η AMD βγάζει μία μέρα πριν driver. Και εγώ στα δύο χρόνια που είμαι με AMD τους drivers τους χρειάζομαι περισσότερο να λύσουν παλαιότερα ''θεματάκια'' 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άνευ RT--> Mε full RT --> Mε Medium RT--> Επεξ/σία 19 Αυγούστου από Braveheart1980 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spanian Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, just_a_dude said: Αυτά τα game ready drivers μούφες είναι, δεν κάνουν διαφορά. Ούτε στην AMD. Άλλωστε η AMD πάντα αργεί να βγάλει drivers για games αλλά δεν έχει σημασία. Διαφορά θα δεις αν έχεις να κάνεις update τον driver κάνα χρόνο ξέρω 'γω. Οι drivers βοηθάνε μόνο στην περίπτωση που το game έχει bug με συγκεκριμένο driver και το διορθώσουν, αλλά όχι για το γενικό performance. Marketing είναι τα game ready. Συμφωνώ αλλά λίγες φορές οι game's ready έρχονται με προφίλ που έχουν πρόσθετες ρυθμίσεις (flags) και είναι must, αλλά γενικά ναι, αν δεν έχει τέτοιου είδους έξτρα πρόσθετα δεν αξίζει να κάνεις update, τα τελευταία χρόνια τζογάρεις αν θα πάνε όλα καλά ή αν θα χαλάσει κάτι, ή σαν να ξύνεις τη μύτη σου για καυγά με το PC σου Επεξ/σία 19 Αυγούστου από spanian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα