optimus prime Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2 hours ago, 7nisiotis said: Λέει ο Στιβ θα έχουν κι αυτοί ανάλυση. Μην γίνεσαι Παπατρέχας Χεστηκαμε για τον Steve και την ανάλυση του. Αυτός που κάνει αναλυσεις για το Ign είναι γνωστής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Περί τριλογίας που είχα προαναφερθεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πόσες φορές το κατέβασες ρε @Arkin? Επεξ/σία 19 Αυγούστου από xtrmsnpr 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Όλο το traffic το έχει κάνει η Ασία και λογικά οι Κινέζοι, σε Αμερική και Ευρώπη τα ποσοστά είναι πιο κάτω από το Cyberpunk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Τα μεσάνυχτα κάνει launch στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Το ζορίζει το ps5 DF Weekly: a snippet of Black Myth: Wukong PS5 footage arrives - so what do we make of it? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εντάξει στο ps5 αναμενόμενο είναι να γινεται μπάχαλο. Στο PC να δούμε τι θα γίνει με τα παγώματα και τα stutter. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 16 ώρες πριν, dalan2007 είπε στην rx6600 θα παιζει αξιοπρεπως ή να το βγαλω απο την wishlist?? Έχει το steam benchmark tool μπορείς να το δοκιμάσεις. Έχω και εγώ την 6600 και παίζει σε high 1080p με super resolution στο 100% έχω 39fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εντάξει στο ps5 αναμενόμενο είναι να γινεται μπάχαλο. Στο PC να δούμε τι θα γίνει με τα παγώματα και τα stutter. Μακάρι να μαστε καλά. @optimus prime σε 16 ώρες γράφει το steam ότι ξεκλειδώνει btw. 37 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Έχει το steam benchmark tool μπορείς να το δοκιμάσεις. Έχω και εγώ την 6600 και παίζει σε high 1080p με super resolution στο 100% έχω 39fps... Με frame generation? Πάντως εδώ η rx6700 καλά τα πάει. Έχουν τόση διαφορά από την rx6600? Επεξ/σία 19 Αυγούστου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 3 minutes ago, xtrmsnpr said: Με frame generation? Νομίζω εννοεί αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Νομίζω εννοεί αυτό. Ξέρω τι εννοεί. Ρωτάω αν τα 39fps είναι με το frame generation ανοιχτό... Επεξ/σία 19 Αυγούστου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Ρωτάω αν τα 39fps είναι με το frame generation ανοιχτό... Χωρίς frame generation είναι. Θα τρέξω τώρα ένα και θα επανέλθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε Χωρίς frame generation είναι. Θα τρέξω τώρα ένα και θα επανέλθω παίξτο εκεί το μαραφέτι να ουμε! Όχι τίποτα, να μην έχουμε τον @Arkin να μας λέει να αγοράσουμε nvidia κάρτες μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Ιδού τι κάνει το τέρας 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Ιδού τι κάνει το τέρας 😁 Όμορφα! Και αν το τρέξεις με super resolution στο 75% πώς πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα