Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

το θέμα είναι ότι οι ακραίοι σαν αυτούς είναι ελάχιστοι αλλά "φωνάζουν" πολύ και ακούγονται. Και εγώ συμφωνώ με πολλά από αυτά που αναφέρονται ως "woke culture" αλλά εντάξει τώρα όχι και να κράζω επειδή ένα game φαντασίας δεν έχει γυναίκες μέσα. Και η φάση είναι ότι διαχρονικά πάντα είχαμε γυναίκες σε games και ταινίες (Lara Croft, Galadriel, Eowyn, Sarah Connor, κτλ) αλλά μερικοί παθαίνουν επιλεκτική αμνησία. Τέλος πάντων.

Η διαφορα ειναι οτι τοτε αυτες οι δυναμικες γυναικες στις ταινιες απο την Ripley του alien μεχρι την lara μεχρι την Connor εβγαιναν αβιαστα στις ταινιες και ο κοσμος γουσταρε και χειροκροτουσε. Σημερα προσπαθουν να μας επιβαλλουν τις δυναμικες γυναικες με τους λευκους straight ανδρες να ειναι η μειονοτητα και οι φλωροι. Αυτο το force το σιχαινομαι οσο τιποτα ξεκινησε το netflix τωρα η disney τωρα ηρθαν και στα reviews παιχνιδιων. Ενα ματσο χαλι. 

19 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν είχα δει την επίσημη ανακοινώση της Nvidia,επίσης δεν ήξερα ότι είχαν μοντάρει την UE5 να μπορεί να χρησιμοποιεί και rt cores.

Οπου βλεπεις γονατισμα των amd με rt on ειναι path tracing. 7900xtx ιση με 4060 στο wukong με very high ray tracing. Ενω σε lumen/nanite τα πανε περιφημα οι amd η στο απλο rt οπως far cry 6 dirt 5 RE που εχουν χαμηλης ποιοτητας RT και τρωνε ισο hit στο performance οπως και οι nvidia. 

• Like 2
  • Απαντ. 700
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, Mr Aris said:

Πιστεύω ότι είναι παιχνίδι για 5090 για όλα δεξιά 4κ

Είναι παιχνίδι με πραγματικά ωραία next gen (current για εμάς τους pcακηδες) visuals, για δεξιά, 4Κ ΚΑΙ OLED. 

Μόνο έτσι θα το απολαύσεις όπως πρέπει στην πραγματικότητα. Απλά ΔΕΝ έχουμε κάρτες. Εγώ δε μπορώ να περιμένω τον πετσινούλη (nvidia) να βγάλει καρτούλες. Θα το παίξω τώρα και όταν βγει η 5080/5070 θα παιχτεί ξανά σε 42αρα WOLED.

mmrc6y4gh4jd1.jpg 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Είναι παιχνίδι με πραγματικά ωραία next gen (current για εμάς τους pcακηδες) visuals, για δεξιά, 4Κ ΚΑΙ OLED. 

Μόνο έτσι θα το απολαύσεις όπως πρέπει στην πραγματικότητα. Απλά ΔΕΝ έχουμε κάρτες. Εγώ δε μπορώ να περιμένω τον πετσινούλη (nvidia) να βγάλει καρτούλες. Θα το παίξω τώρα και όταν βγει η 5080/5070 θα παιχτεί ξανά σε 42αρα WOLED.

mmrc6y4gh4jd1.jpg 

😍 Πες στα κρυφά περισσότερα 

Εμείς και μεις είμαστε στο θέμα 🤣

Δημοσ.
1 hour ago, optimus prime said:

Καλά ότι πεις,βάφτισε το path tracing εσύ.

Εδώ το βαφτίσαμε action rpg,εκεί θα κολλήσουμε τώρα.. 

Τεντώστε τις ματάρες σας. 👀

Screenshot_2024-08-17-16-50-27-686_com.twitter.android-edit.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, 7nisiotis said:

Τεντώστε τις ματάρες σας. 👀

Screenshot_2024-08-17-16-50-27-686_com.twitter.android-edit.jpg

Ναι μωρέ action rpg είναι σαν τα assasins creed,όλα στο ίδιο genre..

Δεν λες παλι καλα που δεν το είπαν και rts strategy..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Πιστεύω ότι είναι παιχνίδι για 5090 για όλα δεξιά 4κ και καλά frames,

Άντε καλέ μη το ξαναπείς αυτό 😅

----

Πάλι κουράζετε με τα γουκιζ σας όμως, είπαμε στις σπηλιές να μπείτε να μη τα βλέπετε και τα ακούτε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CODEC είπε

12700K με 4080 super .

WUKONG.jpg

Stock την εχεις την καρτα ετσι?

Εδω δικο μου ιδια ολα εκτος αναλυση 33% μεγαλυτερη. 21% η διαφορα ομως στο performance. Stock την εχεις την καρτα ετσι μπορεις να δεις σε τι συχνοτητα επαιζε στο benchmark εμενα ηταν απο 2900 μεχρι 2955 σχεδον μονιμα με OC profile. Και ειχα και το recording ταυτοχρονα οποτε σιγουρα εκοψε κανα 2fps και αυτο. 

Screenshot-1.png

Δημοσ.
2 minutes ago, Arkin said:

Stock την εχεις την καρτα ετσι?

Εδω δικο μου ιδια ολα εκτος αναλυση 33% μεγαλυτερη. 21% η διαφορα ομως στο performance. Stock την εχεις την καρτα ετσι μπορεις να δεις σε τι συχνοτητα επαιζε στο benchmark εμενα ηταν απο 2900 μεχρι 2955 σχεδον μονιμα με OC profile. Και ειχα και το recording ταυτοχρονα οποτε σιγουρα εκοψε κανα 2fps και αυτο. 

Screenshot-1.png

ναι stock είναι με το oc mode στο bios απ τη μάνα της.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CODEC είπε

ναι stock είναι με το oc mode στο bios απ τη μάνα της.

Αρα λογικα θα ησουν καπου στα 2725 ετσι? Ανεβασε vram την εχω + 1550 και δινει πολυ πονο σε τετοια θεοβαρα παιχνιδια θα παρεις καλο boost. Γιατι επρεπε να εισαι καπου 30% στη διαφορα και οχι 21% οποτε σε κοβει κατι αρκετα. 

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Αρα λογικα θα ησουν καπου στα 2725 ετσι? Ανεβασε vram την εχω + 1550 και δινει πολυ πονο σε τετοια θεοβαρα παιχνιδια θα παρεις καλο boost. Γιατι επρεπε να εισαι καπου 30% στη διαφορα και οχι 21% οποτε σε κοβει κατι αρκετα. 

η vram που χρησιμοποιεί δεν είναι περίεργα κάτω του αναμενόμενου?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CODEC είπε

Ειναι χαμηλα ως nvidia sponsored παρολο τα εξαιρετικα textures του παιχνιδιου ναι εχει γινει τρομερο optimize εδω. Αλλα βοηθαει πολυ η συχνοτητα της vram ασχετα με το ποσο χρησιμοποιει. Ανεβαινει το ευρος πανω απο 100GB πανω απο το stock των 736GB.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CODEC είπε

Είναι NVIDIA sponsored γι' αυτό, δεν θέλει να χαντακώσει τις κάρτες της που έχουν λίγη VRAM(4060/4070 κλπ).

Δημοσ.
5 minutes ago, Arkin said:

Ειναι χαμηλα ως nvidia sponsored παρολο τα εξαιρετικα textures του παιχνιδιου ναι εχει γινει τρομερο optimize εδω. Αλλα βοηθαει πολυ η συχνοτητα της vram ασχετα με το ποσο χρησιμοποιει. Ανεβαινει το ευρος πανω απο 100GB πανω απο το stock των 736GB.

έχουμε διαφορετικό game ver.  νομίζω χτες ή προχτές κάναν update.... δοκίμασε και με το νέο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CODEC είπε

έχουμε διαφορετικό game ver.  νομίζω χτες ή προχτές κάναν update.... δοκίμασε και με το νέο.

Ναι τα bench που εκανα ηταν με την παλιοτερη εκδοση κατσε κατεβαζω τη νεα και δοκιμαζω. Εχουμε και το preload σε λιγες ωρες 130gb να ειμαστε ετοιμοι στις 20. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...