optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, 7nisiotis said: Αν διαβάσεις στην περιγραφή του benchmark γράφει πως με το feedback που θα λάβουν θα μαζέψουν δεδομένα και για τα μετέπειτα performance patches. Ακόμα δεν βγήκε για μας τους κοινούς θνητούς. Μπορείς και να περιμένεις όμως, απέναντι είναι το GOTY SW Outlaws με τις 2D εκρήξεις. Αυτό που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι το αν παρέδωσαν οπτικά αυτό που υποσχέθηκαν στο αρχικό teaser. Το έκαναν; Όπως φαίνεται ναι! Εννοείται ότι θα περιμενω μήπως και το φτιάξουν γιατί την έχω πάθει πολλές φορές. Έχω κάνει πολλά παιχνίδια Uninstall και δεν τα τελείωσα ποτέ για αυτό τον λόγο. Δεν εμπιστεύομαι Κινέζους devs,ειναι αμπαλοι όσο αφορά το optimization Επεξ/σία 16 Αυγούστου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Επειδή έκανα ένα digging τελευταία φαίνεται ότι η αρχική ομάδα παραγωγής αριθμούσε μόλις 7 άτομα, το 2018. Έπειτα σε βάθος 5ετιας ανέβηκαν στα 100+. Ανάμεσα τους βρίσκονται προγραμματιστές και artists. Feedback λαμβάνουν με βάση αναρτήσεις σε δικά τους Ασιατικά φορουμ, σίγουρα θα έχουμε κάποιο Day 1 perf patch. Γνωρίζουμε σε ποια UE5 έκδοση τρέχει; 6 minutes ago, Arkin said: Εδω patcharan το benchmark το παιχνιδι δεν θα patcharoun? Φαινεται πολυ σοβαρο studio και ειναι η πρωτη τους προσπαθεια οποτε δινουν το 100% σε ολα οπως φαινεται. 2 minutes ago, optimus prime said: Δεν εμπιστεύομαι Κινέζους devs,ειναι αμπαλοι όσο αφορά το optimization Δεν έχει να κάνει πιστεύω με την γεωγραφική θέση. Έχουμε αντίστοιχα παραδείγματα κατά δεκάδες τα τελευταία χρόνια και σε εμάς εδώ Δύση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 minutes ago, 7nisiotis said: έχει να κάνει πιστεύω με την γεωγραφική θέση. Έχουμε αντίστοιχα παραδείγματα κατά δεκάδες τα τελευταία χρόνια και σε εμάς εδώ Δύση Ότι παιχνίδι έχω παίξει από κινέζικο στούντιο είχε πάντα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Επειδή έκανα ένα digging τελευταία φαίνεται ότι η αρχική ομάδα παραγωγής αριθμούσε μόλις 7 άτομα, το 2018. Έπειτα σε βάθος 5ετιας ανέβηκαν στα 100+. Ανάμεσα τους βρίσκονται προγραμματιστές και artists. Feedback λαμβάνουν με βάση αναρτήσεις σε δικά τους Ασιατικά φορουμ, σίγουρα θα έχουμε κάποιο Day 1 perf patch. Γνωρίζουμε σε ποια UE5 έκδοση τρέχει; Ειχε ξεκινησει σαν unreal engine 4 και εγινε 5 επειτα και οπως ειπες το studio μεγαλωσε παρα πολυ απο το 2020 που ειχε παρουσιαστει το πρωτο trailer του παιχνιδιου. Το παιχνιδι απο οτι εχω διαβασει ειναι ενα 8.5-9/10 τα reviews που ειναι κατω απο 80 ειναι κυριως λογο του performance παιζει να το επαιξαν με 1060 και να λενε για performance και καποια σεξιστικα θεματα που ηταν ηδη biased καποιοι απο παλιοτερα με την gamescience. Οποτε οπως εγραψες στεκονται σε δευτερευοντα θεματα και biased μυαλα και ριχνουν τη βαθμολογια. Ανεκαθεν υπηρχαν αυτα τα reviews να μου πεις. Οπως και τα 10αρια και αυτα δεν ειναι τοσο αντικειμενικα πχ απο ign china. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 4 minutes ago, Arkin said: e παιζει να το επαιξαν με 1060 και να λενε για performance και καποια σεξιστικα θεματα που ηταν ηδη biased καποιοι απο παλιοτερα με την gamescience. πραγματικά,τα πιστεύεις αυτά τώρα ή απλά γράφεις με τους αγκώνες? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είναι μέχρι να το παίξει ο κόσμος και να δει ότι δεν έχει map και έχει αόρατους τοίχους δεν είναι τίποτα. Εκεί να δεις 5αρια που θα βρέξει 😝 και αρνητικά steam reviews. Επίσης εννοείται ότι το πώς τρέχει ένα παιχνίδι συμβάλλει στην συνολική βαθμολογία, ούτε υπομνήματα, ούτε αστεράκια, ούτε τίποτα χρειάζεται. Ας το έφτιαχναν στην ώρα του. Δε ξέρω πόσοι το είδατε το βίντεο που ποσταραν πιο πάνω αλλά τα εξηγεί ωραία. Επίσης χαίρομαι που ξεκαθάρισε ότι δεν είναι souls like παιχνίδι και είναι περισσότερο σα god of war. Αλλά εδώ είμαστε να δούμε. Μέχρι να το πιασει ο καταναλωτής στα χέρια του δε δίνω λεφτά, ειδικά σε ένα άγνωστο studio.Γω δεν την ξαναπαταω όπως το cb77 και ας έχω πολύ καλύτερο pc από τότε. Μακάρι να μας βγάλει λάθος. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από xtrmsnpr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι έχει pop in και textures που αλλάζουν lod. Τουλάχιστον σε 1-2 reviews που είδα στο YT. Όχι πολύ, απλά σε μερικά σημεία. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, Arkin said: Ειχε ξεκινησει σαν unreal engine 4 και εγινε 5 επειτα και οπως ειπες το studio μεγαλωσε παρα πολυ απο το 2020 που ειχε παρουσιαστει το πρωτο trailer του παιχνιδιου. Το παιχνιδι απο οτι εχω διαβασει ειναι ενα 8.5-9/10 τα reviews που ειναι κατω απο 80 ειναι κυριως λογο του performance παιζει να το επαιξαν με 1060 και να λενε για performance και καποια σεξιστικα θεματα που ηταν ηδη biased καποιοι απο παλιοτερα με την gamescience. Οποτε οπως εγραψες στεκονται σε δευτερευοντα θεματα και biased μυαλα και ριχνουν τη βαθμολογια. Ανεκαθεν υπηρχαν αυτα τα reviews να μου πεις. Οπως και τα 10αρια και αυτα δεν ειναι τοσο αντικειμενικα πχ απο ign china. Πέτυχα και σχόλιο με 4080 που είχε θεματακια ο άλλος. Νταξει τέτοιες οδηγίες είχαν και οι reviewers για άλλους πιο "σκοτεινούς λόγους" πχ TLOU P2, να μην αναφέρονται σε συγκεκριμένο κομμάτι στα reviews. Εδώ μάλλον δε θέλουν οι δημιουργοί να αμαυρώσει αυτό την κυκλοφορία. Σεβαστό. Δηλαδή η κατάρα της πρώτης εντύπωσης ενός port με κάποια θέματα απόδοσης εις βάρος της πιθανής εξαιρετικής gameplay ποιότητας, ιδέας ή φύσης του. Θα πεις ψιλοασχετο το ένα με το άλλο αλλά 'οδηγίες'/guidelines υπάρχουν προς τα Μέσα, ειδικότερα τα μεγάλα για πάμπολλους λόγους, μαζί με τις προσωπικές διαφορετικές απόψεις του χαρακτήρα πίσω από τον κάθε ' κριτή '. Απόλυτα αντικειμενική κριτική δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Ίσως θα ήταν και "βαρετή" για πολλούς, καθώς δεν θα είχε έτσι ψυχή. Θα το παίξουμε και θα δούμε τι και πώς οι ίδιοι. Τα reviews είναι σαν να σκέφτεσαι με το μυαλό κάποιου άλλου διαβάζοντας τις σκέψεις του. Άλλα τα στάνταρ του καθενός. Τα δικά μου φερ ειπείν, μιας και δεν είμαι πολύ hardcore παίκτης αυτού του είδους, τα έχει φτάσει και ξεπεράσει αρκετά. Δηλαδή για να με ελκύσει τόσο, μάλλον έχει αυτό το 'κάτι'. Κάτι όμορφο, μοναδικό και αρκετά φρέσκο φέρνει, καθώς κοιτάω να πιάνει ένα ευρύ φάσμα 'θέλω'. Εξού και ρίσκαρα κι έκανα προαγορά. Το σκεφτόμουν σοβαρά ήδη στα €50 απο γνωστό κλειδαδικο, αλλά εφόσον βρέθηκε στα 30 ήταν πιο εύκολο να πει το "ναι" το μικρό μου πορτοφόλι ( αντέχω το πολύ 2Χ αγορές των 30-40€ το χρόνο για παιχνίδια λόγω και βασικού μισθού ). Αν ήταν χλιαρό θα το άφηνα για (πολύ) αργότερα. 1 hour ago, optimus prime said: να μιλήσουν μόνο για τα δύο πρώτα chapter και ανέφερε συγκεκριμένα ότι είχε πολλά τεχνικά προβλήματα για τα οποία δεν μπορεί να μιλήσει πριν βγει το παιχνίδι. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Πέτυχα και σχόλιο με 4080 που είχε θεματακια ο άλλος. Νταξει τέτοιες οδηγίες είχαν και οι reviewers για άλλους πιο "σκοτεινούς λόγους" πχ TLOU P2, να μην αναφέρονται σε συγκεκριμένο κομμάτι στα reviews. Εδώ μάλλον δε θέλουν οι δημιουργοί να αμαυρώσει αυτό την κυκλοφορία. Δηλαδή η κατάρα της πρώτης εντύπωσης ενός port με κάποια θέματα απόδοσης εις βάρος της πιθανής εξαιρετικής gameplay ποιότητας, ιδέας ή φύσης του. Θα πεις ψιλοασχετο το ένα με το άλλο αλλά 'οδηγίες' υπάρχουν, μαζί με τις προσωπικές απόψεις του χαρακτήρα για τον κάθε ' κριτή '. Απόλυτα αντικειμενική κριτική δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Θα το παίξουμε και θα δούμε τι και πώς. Άλλα τα στάνταρ του καθενός. Τα δικά μου μιας και δεν είμαι πολύ hardcore παίκτης αυτού του είδους τα έχει φτάσει και ξεπεράσει σημαντικά. Δηλαδή για να με ελκύσει τόσο, μάλλον έχει αυτό το 'κάτι'. Κάτι όμορφο, μοναδικό και αρκετά φρέσκο φέρνει. Πενα θα ειναι τα περισσοτερα μικρα θεματακια με pop in κανα micro stutter θα λυθουν με το day one patch. Τα του gameplay περιμενα να δω εγω εφοσον δεν ειναι καθαροαιμο souls like εχει τιμιοτατο exploration με secrets πολλα bosses διαφορετικα μεταξυ τους εξαιρετικη μαχη με skills/spells κτλ θα βγει 40 ωρες πανω κατω ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος. Εφοσον δεν θελει κανα τρελο cpu που εκει με τον 5700x θα ειχα θεμα πχ hogwarts και ειδα μονιμα 99% gpu usage στο benchmark το performance δεν το φοβαμαι. Photo mode δεν ανεφερε κανεις αν εχει και το θελω 100% να κανω τις δημιουργιες μου οπως σε καθε παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εννοείται ότι θα περιμενω μήπως και το φτιάξουν γιατί την έχω πάθει πολλές φορές. Έχω κάνει πολλά παιχνίδια Uninstall και δεν τα τελείωσα ποτέ για αυτό τον λόγο. Δεν εμπιστεύομαι Κινέζους devs,ειναι αμπαλοι όσο αφορά το optimization Είδαμε και οι υπόλοιποι τι κάνουν... Να σου θυμίσω όταν κυκλοφόρησε το CP2077... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 6 minutes ago, Arkin said: θα βγει 40 ωρες πανω κατω Μια χαρά... Εδώ ένα παιχνίδι των 6ωρων το τραβάω στις 7 τουλάχιστον και μου παίρνει καμία εβδομάδα παίζοντας "λάου λάου" (σιγά σιγά, χωρίς βιασύνη, παίρνει το χρόνο του δηλαδή μέσα στην καθημερινότητα μου με μια χαμαλοδουλειά στην πλάτη μου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Arkin είπε Πενα θα ειναι τα περισσοτερα μικρα θεματακια με pop in κανα micro stutter θα λυθουν με το day one patch. Τα του gameplay περιμενα να δω εγω εφοσον Εγώ θέλω να βάλουμε ένα στοίχημα, αν δεν είναι θα μου το πάρεις δώρο, αν χάσω δε κερδίζεις τίποτα, απλώς θα χαρείς το παιχνίδι. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα