Προς το περιεχόμενο

Black Myth: Wukong [PC]

Sakiz105

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, panakos_thess said:

και αυτην η Μαιμου δεν μπορουσαν να τον κανουν ποιο τουμπανο?σαν σαρδελιτσα με μαλλια ειναι

Καλύτερα έτσι γιατί είναι πιστό στον 'αληθινό' μυθικό PSL GOD 'MOGGER' ήρωα. https://www.offlinepost.gr/2023/03/16/sun-wukong-o-athanatos-basilias-tvn-pithikvn/ Lean & athletic monkey with a stick

Δεν είχε steroids τοτε αλλιώς θα ήταν μουσχαροκεφαλι, σβέρκος σαν...τον Γκόρο (mortal kombat)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 678
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν και με φόβιζε λιγο το παιχνίδι μετα το τοσο hype και λόγω κινέζω το τσίμπησα τελικά αφου τα reviews ειναι γενικά αρκετά καλα , μετα τον τερματισμό εχει κατι αλλο να κάνεις γενικά ?

Edit : Στα θετικά οτι θα πάρει και dlc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Αν και με φόβιζε λιγο το παιχνίδι μετα το τοσο hype και λόγω κινέζω το τσίμπησα τελικά αφου τα reviews ειναι γενικά αρκετά καλα , μετα τον τερματισμό εχει κατι αλλο να κάνεις γενικά ?

Edit : Στα θετικά οτι θα πάρει και dlc

Εξαρτάται τι έκανες έως το τερματισμό, αν τα έκανες όλα, με το όλα εννοώ ότι, έως το chapter 5 υπάρχει πάντα μία secret area ανά chapter, θα στην εμφανίζει και στο travel ανά περιοχή εφόσον την έχεις βρει εννοείται , εξαίρεση το chapter 3 όπου αν τελειώσεις τη secret area δεν μπορείς να ξανά πας.

Αν στο travel σου εμφανίζει κάποιο εικονίδιο NPC σημαίνει ότι εκκρεμεί Quest για το συγκεκριμένο NPC, εξαίρεση ένας NPC του chapter 2 που δε το κουνάει ρούπι 🤣

Αν τσεκάρεις το journal, αν θυμάμαι καλά, αν έχεις κάνει τα πάντα έως το τερματισμό, θα λείπουν 1-2 story related χαρακτήρες, από εχθρούς θα πρέπει να είσαι τα πάντα όλα 

Επίσης μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά στο ng+

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 1

Μας κάνουν πλάκα οι Κινέζοι προφανώς.

Πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι ρε σεις; 

Πρώτη φορά βλέπω open world linear. 

Υπάρχουν περιοχές που θέλεις μία ώρα μόνο για να εξερευνήσεις κάθε γωνιά τους.

Χώρια τα secret bosses.

Μπράβο τους και δεν τους το’ χα!

• Like 4

Είναι καταπληκτικό το πώς έχουν αντιγράψει διαφορετικά παιχνίδια και τα έχουν ενώσει με ένα τόσο καταπληκτικό αποτέλεσμα:

God of War, Sekiro και φυσικά Dark Souls.

Μέχρι και τον painted world of Ariamis έχουν αντιγράψει οι πστηδες, δεν έχουν αφήσει τπτ όρθιο. 😂

• Like 1
  • Haha 1

Ωραίο παιχνιδάκι πολύ καλοσχεδιασμένο και παίζει και νεράκι , πολλά bosses και νομίζω αρκετά μεγάλο σε διάρκεια όποτε θα μου κρατήσει συντροφιά μέχρι τέλος του μήνα σίγουρα 

• Like 1

53 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ωραίο παιχνιδάκι πολύ καλοσχεδιασμένο και παίζει και νεράκι , πολλά bosses και νομίζω αρκετά μεγάλο σε διάρκεια όποτε θα μου κρατήσει συντροφιά μέχρι τέλος του μήνα σίγουρα 

Τρομερό όντως το πόσο optimized είναι που τρέχει σε εμένεα σταθερά πάνω από 65 FPS σε 4k.

Έχει κάνει δουλίτσα και η Nvidia με τους drivers.

17 λεπτά πριν, Zus είπε

Τρομερό όντως το πόσο optimized είναι που τρέχει σε εμένεα σταθερά πάνω από 65 FPS σε 4k.

Έχει κάνει δουλίτσα και η Nvidia με τους drivers.

Με amd που είμαι εγώ παίζει νεράκι πολύ καλό optimization 

• Like 1

23 λεπτά πριν, SPANK είπε

Με amd που είμαι εγώ παίζει νεράκι πολύ καλό optimization 

Ο συνδυασμός RX 7900XTX με Ryzen 3700x δεν σε δημιουργεί προβλήματα στα παιχνίδια;

9 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Ο συνδυασμός RX 7900XTX με Ryzen 3700x δεν σε δημιουργεί προβλήματα στα παιχνίδια;

Όχι κανένα μέχρι στιγμής στην ανάλυση που παίζω  (2560x1440) , το μειονέκτημα είναι ότι λόγω επεξεργαστή μένει πίσω η κάρτα σε επιδόσεις αλλά πρόβλημα δεν δημιουργεί νερό παίζουν όλα , με καλύτερο επεξεργαστή ( είναι στο πλάνο ) απλά θα βλέπω περισσότερα fps 

• Like 1

1 ώρα πριν, Sprou είπε

Όσο περιμένουμε για hdr εγώ οδευω προς ng++ 

Αυτή η wukong stance Μ έχει γίνει εμμονή + τα τελευταία bosses που είναι απόλαυση!

Πρέπει να προσθέσουν ένα mode, έστω και μετά το ng+++, να παίζεις εναντίον οποίου boss θέλεις με τη δυσκολία του ng+++, πραγματικά είναι από τις καλύτερες μάχες σε όλα τους 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...