OldJohn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εφτιαξα συστημα ενος φιλου με Msi b450m mortar max Ryzen 5 3600 Ram Gskill 2x8 3200mzh https://www.gskill.com/product/165/184/1536110676/F4-3200C16D-16GVKB-Overview Gtx1660 super Psu be quiet 600w Το προβλημα ειναι το εξης. Αν βαλω και τις 2 ραμ το pc ανοιγει αλλα δεν εχω εικονα. Δοκιμασα μια- μια σε ολα τα dimm. Με την μια ανοιγει κανονικα, με την αλλη τιποτα (no signal) Να πω οτι εχω εγκαταστησει μονο τους drivers και τιποτα αλλο. Ουτε ενημερωσεις εχω κανει ακομα, ουτε αν χρειαζεται bios update. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από OldJohn
Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 τις βάζεις στις θέσεις 1/3 ή 2/4? Επίσης στο bios μπαίνει η ανοιγοκλείνει όταν έχεις και τις δυο ram? Έχεις το xmp ενεργοποιημένο? Βγάλε το profile και δοκίμασε έτσι
OldJohn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι.. οπως και να τις βαλω 2-4..1-3.. ανοιγει αλλα δεν εχω εικονα... στα bios μπαινει μονο με το 1 dimm... το xmp ειτε ανοιχτο ειτε κλειστο τα ιδια. Υ.Γ. Με το 1 dimm απο τα 2 ανοιγει αλλα δεν δινει σημα. μονο με το αλλο ανοιγει κανονικα το pc. παιζει να επεσα σε ελλατωματικο κομματι?? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από OldJohn
Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ε τότε ναι, έχεις ελλατωματικό dimm. Επιστροφή και υπομονή 1
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ε ναι ετσι φαίνεται οτι εχει θέμα το ενα ντιμάκι. Απλά αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε τα 1-1 ξεχωριστά και σε ολες τις υποδοχές με την σειρά. Λογικά το ενα θα σου παίζει παντου ενω το άλλο πουθενά
OldJohn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 το εκανα κι αυτο... ακριβως οπως το ειπες.. το ενα παιζει το αλλο οχι..
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, OldJohn είπε το εκανα κι αυτο... ακριβως οπως το ειπες.. το ενα παιζει το αλλο οχι.. Οκ αρα πας για αλλαγή κατευθείαν🙂
Eloy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OldJohn είπε το εκανα κι αυτο... ακριβως οπως το ειπες.. το ενα παιζει το αλλο οχι.. Αν είναι ζευγάρι οι μνήμες, τις πας και τις 2 πίσω και ζητάς νέο ζευγάρι - μην δεχτείς να πάρουν το ένα dimm μόνο και να σου δώσουν ένα άλλο ίδιο. Υποτίθεται στα ζευγάρια υπάρχει κάποιο έστω υποτυπώδες ταίριασμα. Κι αν έβγαλε βλάβη το ένα, πιθανόν να ετοιμάζεται και το άλλο (αν είναι λογικά απο την ίδια παρτίδα)... - Γράψε κάπου το ser.num για να μπορέσεις να το ελέγξεις κατα την παραλαβή... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Eloy
OldJohn Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Τις μνημες τις πηρα απο το You την παρασκευη. Μπηκα στο service center και δινει DOA 7 μερες. Πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Θα ενημερωσω για νεοτερα.
Eloy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, OldJohn είπε Τις μνημες τις πηρα απο το You την παρασκευη. Μπηκα στο service center και δινει DOA 7 μερες. Πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Θα ενημερωσω για νεοτερα. To You είναι το ηλ.κατάστημα της Infoquest. Λογικά δεν θα συναντήσεις πρόβλημα. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το E-shop, to 1 dimm δούλευε σε όλες τις θέσεις, το άλλο όχι. Το έστειλα 2 φορές πίσω και πάντα μου το επέστρεφαν οτι "δουλεύει κανονικά". Hμουν σίγουρος οτι με κορόιδευαν, αλλά το έβαλα αργότερα σε άλλο pc (που δεν είχα μέχρι τότε) και έκτοτε δουλεύει άψογα. Η RAM είναι άτιμο πράγμα μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα ή να δείχνει οτι έχει πρόβλημα για χίλιους λόγους, ακόμα κι αν μια ίδια στην θέση της δουλεύει κανονικά... Γι'αυτό φτιάχνονται και οι compatibility lists... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Eloy
Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, OldJohn είπε Τις μνημες τις πηρα απο το You την παρασκευη. Μπηκα στο service center και δινει DOA 7 μερες. Πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Θα ενημερωσω για νεοτερα. you από τα καλύτερα καταστήματα για εγγύηση. Λίγο ποικιλία σε οθόνες να είχε το άτιμο
OldJohn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Παιδες καλησπερα. Καλο το service του You αλλα εφαγα μεγαλη ταλαιπωρια. Το εχουν κλειστο λογω covid και ενω ειναι στα 500 μετρα απο το σπιτι μου, επρεπε να στειλω email (τριτη), 3 μερες να παρω το οκ (παρασκευη μεσημερι), λογω δουλειας το εστειλα Δευτερα με courier με δικη μου χρεωση και παρασκευη μου ηρθαν οι καινουριες. Γενικοτερα δεν εχω ξαναπεσει σε ελλατωματικο κομματι για επιστροφες και τετοια αλλα αυτες οι 10 μερες με τσακισαν γτ επρεπε να παραδωσω το pc στον φιλο μου λογω εργασιας. Σκεφτηκα να παρω αλλες να βαλω αλλα... Τελος παντων ολα καλα... Εβαλα τις καινουριες και δουλεψε ρολοι... Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα