TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι στην Ελλάδα, την έχω τελείως off, δεν την έχω ενεργοποιήσει ποτέ. Από την άλλη, πιθανό να κάνω λάθος, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω αν κάποιοι από εσάς την χρησιμοποιείτε και αν ναι, για ποιες λειτουργίες. Προσωπικά είχα μείνει στο ότι δεν χρησιμοποιεί ελληνικά. Έχει αλλάξει αυτό; Αν κάποιοι τη χρησιμοποιείτε (στα αγγλικά ή οποιαδήποτε γλώσσα) θα με ενδιέφερε να μάθω για ποιες λειτουργίες... Thanks για τα φώτα σας παιδιά..! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από TheGrisGrisMan
Tsakalos! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Salt and Sugar... το αγαπημενο μου delivery για φοβερο Φρεντο.. Καθε πρωι λοιπον: siri Call Salt and Sugar.. 1 1
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Είμαι στην Ελλάδα, την έχω τελείως off, δεν την έχω ενεργοποίησε ποτέ. Από την άλλη, πιθανό να κάνω λάθος, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω αν κάποιοι από εσάς την χρησιμοποιείτε και αν ναι, για ποιες λειτουργίες. Προσωπικά είχα μείνει στο ότι δεν χρησιμοποιεί ελληνικά. Έχει αλλάξει αυτό; Αν κάποιοι τη χρησιμοποιείτε (στα αγγλικά ή οποιαδήποτε γλώσσα) θα με ενδιέφερε να μάθω για ποιες λειτουργίες... Thanks για τα φώτα σας παιδιά..! Μπορείς να κάνεις τα πάντα απλά πρέπει να μιλάς αγγλικά. Πχ αν θες να βάλεις τους χάρτες να σε πάνε σπίτι λες απλά "take me home with Google maps" η αν θες να δεις ένα τραγούδι στο you tube απλά το λες κτλ. Αν το συνηθίσεις κερδίζεις πολύ χρόνο. 1
Tsakalos! Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Περα απτην πλακα, και γω την δουλευω φουλ με το apple music. Επησεις καποια τηλεφωνα που τα καλω συχνα, τα βαλα στα αγγλικα, και καλω τσακ μπαμ. Βολικο γιατι αλλα τα καλω κανονικα , αλλα μεσω voip.. ετσι στην καθημερινοτητα μου γλυτωνω αρκετα λεπτα χαμενου χρονου.. 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω... Για εισαγωγή υπενθυμίσεων/ραντεβού βολεύει; Θα τσεκάρω 1
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω... Για εισαγωγή υπενθυμίσεων/ραντεβού βολεύει; Θα τσεκάρω Ναι μπορείς να πεις να βάλει υπενθύμιση στο ημερολόγιο π.χ tommorow dentist at 9 1
onelonelystar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι όταν πλένω τα πιάτα και του λέω να παίξει μουσική ή όταν μαγειρεύω και βάζω timer! 1
giannopgeo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω βάλει στην επαφή μου τα πρόσωπα που καλώ συχνά και τη σχέση που έχω με αυτά, οπότε "call my wife" και παίρνει τη σύζυγο (για να έχεις πολλές επιλογές στις συγγενικές σχέσεις πρέπει να εχεις τη γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά). Άλλος τρόπος για κλήσεις είναι να κάνεις προσθήκη του πεδίου "phonetic lasτ-first name" σε επαφή που θέλεις. Πχ στον φίλο σου Μανώλη βάζεις Manoli και όταν πεις "call manoli" τον καλεί. 2 1
mindreader Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μαλλον ολοι μιλατε για siri στο iphone. Πλεον ομως υπαρχει και σε mac os. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις εκει;
onelonelystar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το χρησιμοποίησα μόνο για να δω πως δουλεύει. Γενικά λίγο άχρηστο σε Mac, διότι έχεις ήδη τα χέρια σου πάνω στο πληκτρολόγιο. ώσπου να σε ακούσει ο Siri και αν έχεις και καλή προφορά να καταλάβει τι λες, κάνεις τη δουλειά με το χέρι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα