Stonedreamer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Άλλαξα εταιρεία χθες και ήρθα στην cosmote (για καλύτερο δίκτυο...) και βάζοντας 100αρα γραμμή μου ήρθε και το modem του τίτλου. Θα ήθελα να το γυρίσω σε bridge mode ώστε να συνδέσω το δικό μου ρούτερ πάνω (Linksys EA7500) αλλά κάτι κάνω λάθος στισ ρυθμίσεις και καταλήγω μόνιμα σε reset. Μήπως κάποιος που το έχει κάνει ήδη μπορεί να με καθοδηγήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Stonedreamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν χρειάζεται bridge mode. Στην wan του linksys συνδέσεις το καλώδιο από μια lan του s speedport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chazarof Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Πρέπει να τηλεφωνήσεις στον ΟΤΕ. Να τους πεις τι θες να κανεις ακτιβώς και να σου ξεκλειδωσουν το modem/router speedport plus. Τοτε θα το γυρίσεις σε brigde άρα θα παιζει μόνο Modem , και θα συνδεσεις και το ρουτερακι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Stonedreamer είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες φίλε... Οκ καμία αντίρρηση. Κάνε το όπως νομίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορείς να το περάσεις και με pppoe pass throught αν σε βολεύει. https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/files2/Speedport_Plus_User_Manual_gr.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Για το θέμα αυτό, τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις σε όλα σχεδόν τα forum και εδώ. Υπάρχει και το παρακάτω: https://docplayer.gr/65215856-Vobb-rythmiseis-syndesmologia-me-idioktito-xdsl-cpe.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω το speedport plus 2 (cosmote) και απ' όσο έχω ψάξει στο ιντερνετ δεν εχω καταφέρει να βρω πληροφορίες για να το βάλω σε bridge mode. Στην φωτό φαίνονται οι ρυθμίσεις της γραμμής. Είναι εφικτό να μπει σε bridge mode ή μήπως το έχουν κλειδώσει σε βασικές λειτουργίες; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από _filippos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα