burnin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα. ανοιγω αυτο το θρεντ στο μπλα μπλα γιατι πιο πολυ για κουβεντα ειναι. Να ξεκινησω λεγοντας πως οι αγγελιες στο ινσομνια γενικοτερα ειναι σουπερ φαση. Βρισκεις τα παντα κα ισε καλες τιμες. εχω ψωνισει απειρες φορες, ειδικα κινητα, και παντα εβρισκα αυτο που ηθελα σε αριστη κατασταση, με 25% τουλαχιστον εκπτωση απο την αρχικη τιμη πωλησης. (το 25% κατω, θεωρω εναν μπουσουλα που γενικα παιζει πολυ) παμε τωρα στους υπολογιστες. προσπαθω να καταλαβω τι παιζει. παλιοτερα (εχω αγορασει τουλαχιστον 3 υπολογιστες απο ινσομνια κατα το παρελθον)εβρισκες ευκαιριαρες. Ψαχνω τωρα υπολογιστη καλο. μιλαω για τουλαχιστον επεξεργαστη ρυζεν5 1600 και πανω. οποτε εχω αρχισει και χτενιζω αγγελιες. εχουν πεσει τα μαλλια μου. βλεπω κατι 900αρια, χιλιαρικα 1500αρια που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. αν εστεινες κατι αντιστοιχο απο την αρχη, και με καινουργια πραγματα, εφτανες μαξ στα 900 κατοσταρικα (και με ρυζεν 3600 και οχι πιο παλιους επεξεργαστες). πως γινεται να πουλανε κατι μεταχειρισμενο προηγουμενης τεχνολογιας , σε τιμη καινουργιου και state of the art? αν ηταν μια 2 μονο αγγελιες, να το καταλαβω, παντα παιζουν αυτα. μιλαμε ομως για το 99% των αγγελιων. το ιδιο και στο μαρκετπλεις του φεισμπουκ (για να μην πω ακομα χειροτερα). κανα 2-3 καλες αγγελιες ειναι πεσμενες γιατι ειναι απο επαρχια και ποιος θα ρισκαρει να παρει απο εκει μετα απο καταθεση σε τραπεζα... θα ηθελα τη γνωμη σας. τι παιζει? ειναι σημειο των καιρων? λογω καραντινας, ειδαν οτι ο κοσμος ψαχνεται και εχουν ανεβει οι τιμες? ηρθαν στο ινσομνια καιροσκοποι? παιζει κατι αλλο που δεν καταλαβαινω? προσπαθω να βγαλω μια ακρη και για αυτο κανω και αυτο το θρεντ. υγ. δεν θα κατσω να ποσταρω αγγελιες απο εδω για να δωσω παραδειγματα. δεν το θεωρω σωστο για τους πωλητες ασχετα που αρκετες τιμες ειναι προκλητικοτατες και εκτος πραγματικοτητας. ο καθενας προφανως εχει δικαιωμα να πουλαει οσο θελει.
billiboo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 απλα μερικοι δεν κατανοουν οτι τα προιοντα χανουν αξια με τον χρονο. περιμενουν επειδη εδωσαν 1000 ευρω πριν 2 χρονια να τα παρουν πισω σημερα. ή πολλοι πωλουν με την λογικη τοσα μου λυπουν τοσο το πουλαω. 1
HALF EVIL Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Το 100ο θεμα σχετικά με τις αγγελίες. Απλά δεν αγοράζεις αν θεωρείς την τιμή υπερκοστολογημενη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Κρίνετε πως η τιμή είναι ασύμφορη ή ό,τι άλλο, πάτε παρακάτω. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης γιατί συνιστά σχολιασμό των αγγελιών, έμμεσο μεν, σαφέστατο δε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις