TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xtolicc είπε Επίσης ο ιδιοκτήτης είχε πει ότι θα βάλει public wifi ,ίσως να μπορώ να του πω να δίνει ένα ποσό για αυτό το ίντερνετ. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν όταν είχα κάνει την κράτηση , έλεγα την παροχή wifi. Γιατί τώρα την έχει βγάλει . Επιμενω: κανε ερωτηση στο AIR -τζαμπα ειναι αλλωστε!-, και μαλιστα το συντομοτερο* 🤕 Λογικα, κατι θα ειχε για internet και το εβγαλε μετα/τωρα για να μη κατηγορηθει, αλλα και παλι δεν εχει σημασια = μπορουν να δουν το αρχικο & να τον 'κοπανησουν'! Π.χ. σε 2 ημερο 100 ευρω οταν δεν βρηκαν internet με αμεση παρεμβαση επιστραφηκαν 20 ευρα. *δεν ξερω τι θα γινει ομως αν το αναφερεις μετα απο 4 μηνες η στο τελος που φυγεις...
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, xtolicc είπε Το σκεπτικό είναι καλό , η τιμή λίγο τσιμπημενη. Το σπίτι το μοιράζομαι με έναν φίλο άρα θα μπορεί να πέσει η τιμή στα μισά . Αλλά η ταχύτητα θα είναι τέτοια ώστε να αντέχει για pc να παίζουν συγχρόνως; Επίσης ο ιδιοκτήτης είχε πει ότι θα βάλει public wifi ,ίσως να μπορώ να του πω να δίνει ένα ποσό για αυτό το ίντερνετ. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν όταν είχα κάνει την κράτηση , έλεγα την παροχή wifi. Γιατί τώρα την έχει βγάλει . Σχετικά με το wifi fon ,τι λέει από ταχυτητες και σταθερότητα ; Τι είναι το public wifi? wifi fon ο ορισμός του αναξιόπιστου.Μπορεί να μην το βρίσκεις το δίκτυο,να μην δέχεται τους κωδικούς σου,να σε πετάει έξω ανα πάσα στιγμή.Για σερφαρισμα καλό είναι αλλά για κάτι πιο απαιτητικό το φοβάμαι. 2 ώρες πριν, xtolicc είπε Το σκεπτικό είναι καλό , η τιμή λίγο τσιμπημενη. Το σπίτι το μοιράζομαι με έναν φίλο άρα θα μπορεί να πέσει η τιμή στα μισά . Αλλά η ταχύτητα θα είναι τέτοια ώστε να αντέχει για pc να παίζουν συγχρόνως; Επίσης ο ιδιοκτήτης είχε πει ότι θα βάλει public wifi ,ίσως να μπορώ να του πω να δίνει ένα ποσό για αυτό το ίντερνετ. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν όταν είχα κάνει την κράτηση , έλεγα την παροχή wifi. Γιατί τώρα την έχει βγάλει . Σχετικά με το wifi fon ,τι λέει από ταχυτητες και σταθερότητα ; Τι είναι το public wifi? wifi fon ο ορισμός του αναξιόπιστου.Μπορεί να μην το βρίσκεις το δίκτυο,να μην δέχεται τους κωδικούς σου,να σε πετάει έξω ανα πάσα στιγμή.Για σερφαρισμα καλό είναι αλλά για κάτι πιο απαιτητικό το φοβάμαι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 wifi fon επισης ο ορισμός του μια χαρα δωρεαν αν σου το δωσει καποιος δικος σου 😛 Επισης μην υποτιμας πολλω δε μαλλον ξεχνας: κοντινα καταστηματα με δωρεαν wifi, αυτο δεν ειναι ιδανικο μα δεν κοστιζει τιποτα! (περαν ισως ενισχυσης σηματος τους)
xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Επιμενω: κανε ερωτηση στο AIR -τζαμπα ειναι αλλωστε!-, και μαλιστα το συντομοτερο* 🤕 Λογικα, κατι θα ειχε για internet και το εβγαλε μετα/τωρα για να μη κατηγορηθει, αλλα και παλι δεν εχει σημασια = μπορουν να δουν το αρχικο & να τον 'κοπανησουν'! Π.χ. σε 2 ημερο 100 ευρω οταν δεν βρηκαν internet με αμεση παρεμβαση επιστραφηκαν 20 ευρα. *δεν ξερω τι θα γινει ομως αν το αναφερεις μετα απο 4 μηνες η στο τελος που φυγεις... Έχω στείλει ήδη στην βοήθεια του airbn και τους ζήτησα να ελέγξουν πότε το άλλαξε . Ευχαριστώ πάντως. Έχω μηνύματα του πάντως στο airbnb που μου λέει πως θα έχει ίντερνετ μόλις φτάσουμε .
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, xtolicc είπε Έχω στείλει ήδη στην βοήθεια του airbn και τους ζήτησα να ελέγξουν πότε το άλλαξε . Ευχαριστώ πάντως. Έχω μηνύματα του πάντως στο airbnb που μου λέει πως θα έχει ίντερνετ μόλις φτάσουμε . (και) τα μηνυματα αυτα ειναι σημαντικα. Αν και λογικα -διχως να εχω δει το αρχικο listing- το αναμενομενο δηλαδη σε ποσοστο > 90% ειναι να ειχε κατι σε internet wi-fi κλπ, γιατι αλλιως -τουλαχιστον οι ξενοι- δεν τα κλεινουν ανευ... ‼️ βεβαιως η airχρονια φετος π.χ. @ Αθηνα, ειναι πολυ 'ιδιαιτερη' -πες περιπου σχεδον...νεκρη!- λογω του κορωνοιου. 1
xtolicc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 20/9/2020 στις 11:29 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Κοίτα το Vodafone Giga WiFi on the spot https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ 40GB 9,95€ Μετα απο πολυ καιρο, κατι καταφεραμε εστω για λιγο απο οτι μου ειπαν. Θα πορευθω με ενα huawei rooter και θα παω στην προταση σου. Εχεις δοκιμασει εσυ το ιντερνετ αυτο;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, xtolicc είπε Μετα απο πολυ καιρο, κατι καταφεραμε εστω για λιγο απο οτι μου ειπαν. Θα πορευθω με ενα huawei rooter και θα παω στην προταση σου. Εχεις δοκιμασει εσυ το ιντερνετ αυτο; Ναι το έχω αγοράσει .Καλό είναι,εξαρτάται φυσικά αν έχεις σήμα στο μέρος που το θες.Ευκολο να αγοράσεις πακέτο το οποίο το πληρωνεις ένα μηνα μετα καθώς είναι συμβόλαιο.
xtolicc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι το έχω αγοράσει .Καλό είναι,εξαρτάται φυσικά αν έχεις σήμα στο μέρος που το θες.Ευκολο να αγοράσεις πακέτο το οποίο το πληρωνεις ένα μηνα μετα καθώς είναι συμβόλαιο. στο σπιτι η vodafone δεν εχει και πολυ καλο σημα, αρα δεν θα εχω και στο rooterακι; ή ειναι πιο δυνατο;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, xtolicc είπε στο σπιτι η vodafone δεν εχει και πολυ καλο σημα, αρα δεν θα εχω και στο rooterακι; ή ειναι πιο δυνατο; Το ίδιο είναι.Αλλά μπορείς να το βαλεις στο μπαλκόνι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, xtolicc είπε Μετα απο πολυ καιρο, κατι καταφεραμε εστω για λιγο απο οτι μου ειπαν. Θα πορευθω με ενα huawei rooter και θα παω στην προταση σου. Εχεις δοκιμασει εσυ το ιντερνετ αυτο; Δηλαδη το Air: τι σου απαντησε?? Εκτος και αν ο αλλος ειναι superhost και / η παιζει μαζι τους μπαλα 4-5 χρονια, ειναι στανταρισμενα παντοτε / με το guest στην επιλυση. [μαλιστα γι' αυτο ακριβως, πρεπει να εισαι "παλιος" η superhost: για μην <σε παιρνει η μπαλα> αμεσα / γερνουν εναντιον σου! 😆 ]
xtolicc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δηλαδη το Air: τι σου απαντησε?? Εκτος και αν ο αλλος ειναι superhost και / η παιζει μαζι τους μπαλα 4-5 χρονια, ειναι στανταρισμενα παντοτε / με το guest στην επιλυση. [μαλιστα γι' αυτο ακριβως, πρεπει να εισαι "παλιος" η superhost: για μην <σε παιρνει η μπαλα> αμεσα / γερνουν εναντιον σου! 😆 ] Μιλησα με το airbnb και μου ειπε πως θα μιλουσε με τον οικοδεσποτη. Αφου μιλησε μαζι του, μου ειπε πως είτε θα μου βαλουν wifi fon ειτε καποιο rooterακι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, xtolicc είπε Μιλησα με το airbnb και μου ειπε πως θα μιλουσε με τον οικοδεσποτη. Αφου μιλησε μαζι του, μου ειπε πως είτε θα μου βαλουν wifi fon ειτε καποιο rooterακι. Ωραια! Αν ειναι ετσι τοτε το προβλημα που δημιουργει host το λυνει με παρεμβαση το Air. 😃 Και διχως να πληρωσεις εσυ κατι, ετσι? Γιατι διαφορετικα, δεν θα πολυεχει νοημα μετα -> router απλο μπορεις να βρεις ακομη και να...χαριζουν εδω: στα "χαριζονται" του ινσομνια! 🙃
xtolicc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε Ωραια! Αν ειναι ετσι τοτε το προβλημα που δημιουργει host το λυνει με παρεμβαση το Air. 😃 Και διχως να πληρωσεις εσυ κατι, ετσι? Γιατι διαφορετικα, δεν θα πολυεχει νοημα μετα -> router απλο μπορεις να βρεις ακομη και να...χαριζουν εδω: στα "χαριζονται" του ινσομνια! 🙃 Ναι θα είναι πληρωμένα από τον host. Τουλάχιστον τα πρώτα 40 gb κάθε μήνα . Αλλά εμείς θέλουμε ίντερνετ και για κάνα lol.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1) Παρτε ο,τι καλυτερο μπορειτε -αν σας δωθουν επιλογες 2 διαφορετικων- απο τον host: ΔΩΡΕΑΝ. 😄 2) Ψαχτειτε για οτιδηποτε εκει κοντα μπορει να εχετε πανευκολα τoν κωδικο του, επισης ΔΩΡΕΑΝ. Για παραδειγμα δεν το περιμενα μεν, αλλα βαλαμε σε φιλο ετσι wifi, που του δινει 500 (-400 kb στο ελαχιστο), απο μικρο μαγαζι εστιασης, που μαλιστα δεν κλεινει ποτε το ασυρματο του στο 24ωρο!
DanielRGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Κατεβασε Greek WPA Finder απο το PlayStore για να δεις αν τα γυρω δικτυα υποστηριζονται απο την εφαρμογη η οποια θα σου δωσει το pass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα