xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα Μόλις μετακόμισα στην Αθήνα σε airbnb και θα μείνω στο συγκεκριμένο για ένα εξάμηνο. Μας είχε ταγμένο internet. Τελικά τελευταίες μέρες μας ειδοποίησε πώς θα αργήσει και πως θα μας έχει κάποιο rooter με 15-20 gb και πως αν δεν μας έφτανε θα έβαζε και wifi public (?) Αξίας 30 ευρώ και θα το πλήρωνε αυτός. Τελικά , ήρθαμε και δεν έχει τίποτα. Αφού τον είπα τι γίνεται με το ίντερνετ , μου είπε θα ρωτήσει τον γείτονά αν μπορεί να δώσει τον κωδικό. Επειδή άκρη δεν βλέπω να βγάζω ,υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω σύνδεση στο ίντερνετ στο pc; Αλλά καλή ταχύτητα και πολλά gb και ας τα πληρώνω εγώ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Καλή ταχύτητα και πολλά GB, το κόβω πιο φθηνό να βάλεις dsl και να πληρώσεις ποινή παρά να πάρεις πακετακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλή ταχύτητα και πολλά GB, το κόβω πιο φθηνό να βάλεις dsl και να πληρώσεις ποινή παρά να πάρεις πακετακια. Επιτρέπεται να βάλω ίντερνετ ; Μπορώ; Δεν είναι ιδιοκτησία μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Κοίτα το Vodafone Giga WiFi on the spot https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ 40GB 9,95€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Κινητή τηλεφωνία, κάνεις πακέτο με απεριόριστο internet και το εχεις διαρκώς μαζί σου. Μπορείς είτε να πάρεις ιντερνετ απο το κινητό σου είτε να βαλεις ενα 4G router και να το βγάλεις εξω για καλύτερη λήψη. Ταχύτητες αναλογα το σήμα της περιοχής, εγώ βλέπω απο 15 έως 100 πχ (το εχω στο σπίτι γιατι ο μαμωπΟΤΕς δεν φέρνει λεει γραμμές....... Προσωπικά απλά αλλαξα πακέτο στην σύνδεση του κινητού και με 10 ευρώ παραπάνω εχω απεριόριστο και σε 2 κάρτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mpentenis είπε Κινητή τηλεφωνία, κάνεις πακέτο με απεριόριστο internet και το εχεις διαρκώς μαζί σου. Μπορείς είτε να πάρεις ιντερνετ απο το κινητό σου είτε να βαλεις ενα 4G router και να το βγάλεις εξω για καλύτερη λήψη. Ταχύτητες αναλογα το σήμα της περιοχής, εγώ βλέπω απο 15 έως 100 πχ (το εχω στο σπίτι γιατι ο μαμωπΟΤΕς δεν φέρνει λεει γραμμές....... Προσωπικά απλά αλλαξα πακέτο στην σύνδεση του κινητού και με 10 ευρώ παραπάνω εχω απεριόριστο και σε 2 κάρτες Σε ποιες εταιρείες έχει απεριόριστα mb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Cosmote, χωρίς οριο σε GB ή ταχύτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mpentenis είπε Cosmote, χωρίς οριο σε GB ή ταχύτητα Σορρυ κιόλας , αλλά από όσο έψαξα , δεν βρήκα απεριόριστα παρά μόνο το wifi pocket που είναι 50 gb με 25 ευρώ. Αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις κάποιο σχετικό link θα σου ήμουν ευγνώμων. Υ.γ. : ευχαριστω όλους για την βοήθεια ! Υ.γ.2. :https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4548-5de4-e053-181f12ac3db5 . Βρήκα αυτό αλλά 50 ευρώ 40 gb; Τους ματς Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από xtolicc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Αν το εχεiς κλεισει κανονικα μεσω Air και το listing ειχε internet, ξεκινας απο αυτους! Η τελος παντως κανε ο,τι αλλο νομιζεις αλλα ενημερωσε τους! Λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποια αποζημιωση σου επιστραφουν χρηματα = οποτε ειναι "χαζο" να μην...‼️ Αν ομως η Air καταχωρηση του, δεν εδινε (!..!) πουθενα internet, wi-fi, κλπ, τοτε ξεκινας ψαχνοντας: αν υπαρχει οτιδηποτε διαθεσιμο εκει κοντα, για παραδειγμα απο καφε(τερια), φαγαδικο, κλπ. Aκομη και αν δεν το πιανεις καλα εκει οπου εισαι [λογω αποστασης σου η οροφου], ξεκινας απο αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html το 2ο το πληρώνω 48 (λόγω σταθερού στο μαγαζί και δεν πήρα συσκευή οποτε μου έδωσαν εκπτωση στο πάγιο). Πλέον δεν κλείνω καν το 4g, στο σπίτι εχω βάλει router το οποιο τραβάει απο το κινητό και δίνει ασύρματα στο σπίτι καθώς και με καλώδιο σε 3 συσκευές και τέλος. Η γυναίκα εχει ως hotspot το δικό της για το laptop οταν λείπω και ειμαστε ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι, αλλα δεν ειναι <<λυση>>(!) για κατι που δεν φταιει να πληρωσει κοντα...400 ευρω! 🤪 Ειπαμε ας εμπλεξει το Air: να κοψουν-ραψουν ενα ωραιο "κουστουμι" στο ψευτη για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Η αρχική του ερώτηση ηταν πως θα έχει ιντερνετ οχι τι να κάνει με το BnB. Για το ιντερνετ ξερω να το πώ, για το BnB οχι.... οσο για το κόστος, το οτι μπορεί να το εχει διαρκώς μαζί του και να το χρησιμοποιεί, το ειδαμε ως σενάριο? γιατι εχω πλεον κάνω πραματακια που δεν ειχα σκεφτεί καν, απο το να εχω ΜΟΝΟ ραδιο μεσω ιντερνετ στο αμαξι, μεχρι και να εχω μεγαλυτερη ταχύτητα στο γραφειο, failover και διάφορα αλλα. Σε speedtest βγάζω 180 σε ορισμένες περιοχές, μεχρι και servers κανω update απο το κινητό πλεον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Αμα καποιος πληρωσει ενα...7ο(!) νοικι, για να εχει internet, εννοειται γινεται! Και περα απο τον αρχικο "μικροπανικο" του να βρισκεται κανεις offline, δεν νομιζω να τεθηκε ποτε θεμα, πως δεν θα μπορει να το πετυχει με καποιο τροπο...! Το θεμα ειναι ο τροπος να ειναι προσιτοτερος οικονομικα = ητοι απο δωρεαν (οπως υπολογιζε), εως value for money. 🤑 A, κι αν δεν το εχει κανει, ας ρωτησει: μηπως υπαρχει συγγενης - φιλος, που μπορει να τον βοηθησει με COSMOTE WiFi Fon (αρκετα Air για παραδειγμα, καλως η κακως παιζουν ετσι) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtolicc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mpentenis είπε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html το 2ο το πληρώνω 48 (λόγω σταθερού στο μαγαζί και δεν πήρα συσκευή οποτε μου έδωσαν εκπτωση στο πάγιο). Πλέον δεν κλείνω καν το 4g, στο σπίτι εχω βάλει router το οποιο τραβάει απο το κινητό και δίνει ασύρματα στο σπίτι καθώς και με καλώδιο σε 3 συσκευές και τέλος. Η γυναίκα εχει ως hotspot το δικό της για το laptop οταν λείπω και ειμαστε ΟΚ. Το σκεπτικό είναι καλό , η τιμή λίγο τσιμπημενη. Το σπίτι το μοιράζομαι με έναν φίλο άρα θα μπορεί να πέσει η τιμή στα μισά . Αλλά η ταχύτητα θα είναι τέτοια ώστε να αντέχει για pc να παίζουν συγχρόνως; Επίσης ο ιδιοκτήτης είχε πει ότι θα βάλει public wifi ,ίσως να μπορώ να του πω να δίνει ένα ποσό για αυτό το ίντερνετ. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν όταν είχα κάνει την κράτηση , έλεγα την παροχή wifi. Γιατί τώρα την έχει βγάλει . 42 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Αμα καποιος πληρωσει ενα...7ο(!) νοικι, για να εχει internet, εννοειται γινεται! Και περα απο τον αρχικο "μικροπανικο" του να βρισκεται κανεις offline, δεν νομιζω να τεθηκε ποτε θεμα, πως δεν θα μπορει να το πετυχει με καποιο τροπο...! Το θεμα ειναι ο τροπος να ειναι προσιτοτερος οικονομικα = ητοι απο δωρεαν (οπως υπολογιζε), εως value for money. 🤑 A, κι αν δεν το εχει κανει, ας ρωτησει: μηπως υπαρχει συγγενης - φιλος, που μπορει να τον βοηθησει με COSMOTE WiFi Fon (αρκετα Air για παραδειγμα, καλως η κακως παιζουν ετσι) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_my_wifi.html Σχετικά με το wifi fon ,τι λέει από ταχυτητες και σταθερότητα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1) Προσωπικά δεν έδωσα ολοκληρο ενοίκιο για την σύνδεση, πλήρωνα 39, πήγα στα 48. Με 9 ευρώ εβαλα γραμμή που μου δίνει (αναλογα το σημειο που βρίσκομαι) απο 12Μ μέχρι 180Μ. Μια 24άρα δεν πεφτει κάτω απο 20, πιστεύω ειμαι στο κέρδος... 2) Να παίζουν εννοείς παιχνίδια ή να δουλεύουν στο ιντερνετ? γιατι η κινητή παιζει με τελειως διαφορετικό τρόπο απο οτι οι "σταθερες" και θα εχεις προβλημα αν το θες για παιχνιδια οποτε μην πας. 3) FON ειχα για ενα χρόνο, αναλογα την χρηση του γείτονα έβλεπα απο 4 ώς 40M, στο άσχετο ομως μπορεί να μην το βλέπεις καν ή να σε πετάξει και να μην σε συνδεει για καμια ωρα... Έχει περιορισμό 2 συσκευές ανα account και λόγω hotspot δεν θα μπορείς να παίξεις με συσκευές που δεν μπορούν να κάνουν login σε αυτό... Απο την αλλη πάιζει σχεδόν παντού, δηλαδή μεχρι και σε διακοπές πέρυσι το καλοκαιρι ειχα ιντερνετ στο δρομο και σε μαγαζιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα