Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Δηλαδη να παρει μια συσκευη με ενα απαισιο os, με παρα πολλα bugs, με απιστευτο bloat μεσα, και να μην παρει το καλυτερο android skin(για μενα ανωτερο και των pixel), με παρα πολυ καλη υποστιριξη και παρα πολυ καλο community. H camera φτιαχνεται, αν και δεν ειναι τραγικη, το λειτουργικο δε φτιαχνεται με τπτ Αν τον απασχολουσε τοσο πολυ το Android skin και το community,θα το ανεφερε εξ αρχης στο σχολιο του. Επισης αν τον ενδιεφερε τοσο πολυ η software υποστηριξη,δεν θα ηταν ακομα με το Galaxy S7 το οποιο ειναι 3 εκδοσεις Android πισω. Το ξαναλεω,στα θεματα αυτα ειμαστε για να προτεινουμε πραγματα με βαση αυτα που ζηταει ο αλλος,οχι με βαση αυτα που μας ενδιαφερουν εμας. Αν καποιον τον ενδιαφερει το software και το τονισει,τοτε προφανως να γινουν και οι αναλογες προτασεις. Εγω οπως ειδες πιο πανω δεν προτεινα στον αλλο να παει να αγορασει καποια συσκευη συγκεκριμενα. Του τονισα τι προσφερει η καθε συσκευη,και αυτος ας κρινει τι τον ενδιαφερει περισσοτερο και ας αγορασει αναλογα. Οταν ο αλλος αναφερει οτι τον ενδιαφρει περισσοτερο η καμερα,δεν γινεται να του προτεινω εγω μια συσκευη με βαση το ...community. Ειναι σαν να μου πεις εσυ οτι σε ενδιαφερει η υποστηριξη και να σου προτεινω εγω κινητο με ασυρματη φορτιση. 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν τον απασχολουσε τοσο πολυ το Android skin και το community,θα το ανεφερε εξ αρχης στο σχολιο του. Επισης αν τον ενδιεφερε τοσο πολυ η software υποστηριξη,δεν θα ηταν ακομα με το Galaxy S7 το οποιο ειναι 3 εκδοσεις Android πισω. Το ξαναλεω,στα θεματα αυτα ειμαστε για να προτεινουμε πραγματα με βαση αυτα που ζηταει ο αλλος,οχι με βαση αυτα που μας ενδιαφερουν εμας. Αν καποιον τον ενδιαφερει το software και το τονισει,τοτε προφανως να γινουν και οι αναλογες προτασεις. Εγω οπως ειδες πιο πανω δεν προτεινα στον αλλο να παει να αγορασει καποια συσκευη συγκεκριμενα. Του τονισα τι προσφερει η καθε συσκευη,και αυτος ας κρινει τι τον ενδιαφερει περισσοτερο και ας αγορασει αναλογα. Οταν ο αλλος αναφερει οτι τον ενδιαφρει περισσοτερο η καμερα,δεν γινεται να του προτεινω εγω μια συσκευη με βαση το ...community. Ειναι σαν να μου πεις εσυ οτι σε ενδιαφερει η υποστηριξη και να σου προτεινω εγω κινητο με ασυρματη φορτιση. Ναι συμφωνω ετσι οπως το θετεις, το προβλημα ειναι ομως οσο καλη κ να ειναι η καμερα, εχει ενα τοσο κακογραμμενο λειτουργικο, που θα του βγαλει την πιστη. Αν προτεινεις την συσκευη λογω καμερας, πρεπει ο αλλος να ξερει οτι εχει παρα πολυ κακη εμπειρια χρησης. Οι τυποι σε καθε update αλλαζουν τις ρυθμισεις... Για μενα καμια καμερα δεν ειναι ανωτερη της εμπειρια χρησης, κατι που η oneplus το προσφερει. Εβδομαδιαια reports στο community, υποστιριξη σε bugs κ ενα σωρο αλλα. Εγω ποτε οσο ειχα samsung δεν συναντησα τετοια πραματα. Αν θελει ο topic starter συσκευη μονο για καμερα, καλο θα ηταν να ακολουθησει τη συμβουλη σου. Αν θελει ομως μια overall καλη συσκευη, το 8αρι ειναι μονοδρομος Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από najinblue3
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Αν προτεινεις την συσκευη λογω καμερας, πρεπει ο αλλος να ξερει οτι εχει παρα πολυ κακη εμπειρια χρησης. Οι τυποι σε καθε update αλλαζουν τις ρυθμισεις... Για μενα καμια καμερα δεν ειναι ανωτερη της εμπειρια χρησης, κατι που η oneplus το προσφερει. Εβδομαδιαια reports στο community, υποστιριξη σε bugs κ ενα σωρο αλλα. Εγω ποτε οσο ειχα samsung δεν συναντησα τετοια πραματα. Αν θελει ο topic starter συσκευη μονο για καμερα, καλο θα ηταν να ακολουθησει τη συμβουλη σου. Αν θελει ομως μια overall καλη συσκευη, το 8αρι ειναι μονοδρομος Μα εγω δεν του προτεινα να παρει το mi10. Αυτο που εγραψα ειναι οτι ειναι ανουσιο οταν ρωταει καποιος για μια συσκευη,να του απανταει ο αλλος''εγω δεν στην προτεινω γιατι δεν μαρεσει το MiUi''. Και το Oneplus8 προσωπικα δεν μαρεσει καθολου γιατι πιο πολυ μου θυμιζει Pocophone F2pro με oxygenOS. Γιαυτο και εγραψα πιο πισω οτι αντιστοιχο του S20+ ειναι το Oneplus8 Pro,παρα το απλο Oneplus8. 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα εγω δεν του προτεινα να παρει το mi10. Αυτο που εγραψα ειναι οτι ειναι ανουσιο οταν ρωταει καποιος για μια συσκευη,να του απανταει ο αλλος''εγω δεν στην προτεινω γιατι δεν μαρεσει το MiUi''. Και το Oneplus8 προσωπικα δεν μαρεσει καθολου γιατι πιο πολυ μου θυμιζει Pocophone F2pro με oxygenOS. Γιαυτο και εγραψα πιο πισω οτι αντιστοιχο του S20+ ειναι το Oneplus8 Pro,παρα το απλο Oneplus8. Εσυ γραφεις "Αρα δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι του προτεινουν Oneplus και οχι xiaomi." Του προτεινα Oneplus γτ ειναι καλυτερη εμπειρια, και εσυ moy λες γτ δεν του προτεινα miui? Επισης δεν του προτεινα sammy γτ δεν φοραει snapdragon Τεσπα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από najinblue3 1
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εσυ γραφεις "Αρα δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι του προτεινουν Oneplus και οχι xiaomi." Ναι γιατι πολυ απλα ο συμφορουμιτης εγραψε οτι τον ενδιαφερει κυριως η καμερα,που ειναι ενας τομεας που το oneplus 8το απλο ειναι χειροτερο απο το Mi10. Με λιγα λογια ειδα κοσμο να του προτεινει το κινητο που ειναι η χειροτερη επιλογη στο βασικο κριτήριο που ανεφερε οτι τον ενδιαφερει. Ουτε ειδα να τον απασχολουν τοσο πολυ τα διαφορετικα android skins ή αν φοραει ενα κινητο snapdragon ή exynos,αν υποστηριζει 5G ή οχι κλπ. Κυριως την καμερα ανεφερε οτι τον ενδιεφερε,εξου και το αρχικο μου σχολιο μεταξυ των 3 αυτων συσκευων. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Fulgore
georgerapp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω ξανα λεω ειδα εναν ανθρωπο με s7 οπότε θεώρησα σωστό εν τάχει να του αποκλείσω με όμορφο τρόπο την xiaomi . Και τα εβαλα σε μια ιεραρχία με βαση την δικια μου γνώμη . Στο φινάλε όπου και να παει αναμεσα σε 1+ και samsung θα ειναι υπερ ευχαριστημένος . Στο xiaomi παίζεται αυτό , ανάλογα τα κέφια της !
stark Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mimaras77 είπε Με ενδιαφέρει η κάμερα σε σύγκριση με άλλα specs ή νουμερα επιδόσεων. Φυσικά όπως γράφω καλύτερη από του s7 σίγουρα έχουν και τα τρια. Τα Mpixel ξέρω ότι δεν λένε πάντα την αλήθεια. Μου αρέσει το 1+ είναι η αλήθεια. Με φοβίζει λίγο το miui και η xiaomi ότι δεν θα μου δόσουν την αίσθηση που περιμένω. Όσα έχω πιάσει στα χέρια μου (όχι το 10) έχουν πολύ βάρος. Είχα S7 και για κάποιους μήνες είχα αγοράσει για τους γονείς μου το Xiaomi Redmi Note 8T (x2). Εγώ ο ίδιος, στο διάστημα αυτό πήγα σε Huawei. Όπως καταλαβαίνεις εγώ τους τα έστησα και τα δύο Xiaomi κι επειδή μπαινοβγαίναμε και σε νοσοκομεία με θέματα υγείας αυτό τον καιρό, οπότε τα είχα στα χέρια μου σχεδόν καθημερινά (και κυρίως για να προσπαθώ να τα φέρω σε μια σοβαρή λειτουργική κατάσταση, αφού έβγαζαν συνέχεια bugs), θα σου έλεγα ότι δεν έχω βιώσει ποτέ τόσο κακή εμπειρία σε mobile software (για να μη σχολιάσω ότι μιλάμε για δύο τούβλα σε βάρος, τουλάχιστον το συγκεκριμένο μοντέλο). Όχι μόνο συγκριτικά με το S7 (ένα πολιτισμικό σοκ θα το πάθεις απο την μετάβαση από το ένα interface στο άλλο), αλλά και γενικότερα σε σχέση με το πόσο κακοφτιαγμένο, αισθητικά άσχημο, δύσχρηστο και buggy βρήκα το MIUI. Δεν θέλω καν να σου αναφέρω με λεπτομέρειες πόσες φορές μας "άφησε" σε στιγμές που το χρειαζόμασταν, με προβλήματα στις voip εφαρμογές (viber, signal, whatsapp, κλπ), notifications που δεν έρχονταν ποτέ (ό,τι κι αν έκανα), με προβλήματα σε remote access που έπρεπε να κάνω και δεν με άφηνε, με bugs στο ήχο της κλήσης που πήγαινε από μόνος του στο χαμηλό, και πολλά άλλα. Εφτασα στο σημείο να στείλω πολυσέλιδη επιστολή στην Info Quest, τους απαρίθμησα τα bugs, και διάφορα άλλα (όπως π.χ. για το πόσο με είχαν εκθέσει αυτές οι συσκευές σε δύσκολες στιγμές που είχα ανάγκη ένα απλά σταθερό και λειτουργικό τηλέφωνο για τους δικούς μου ανθρώπους), τους έστειλα τις συσκευές, ζήτησα αντικατάσταση, και τα καινούρια που μου έστειλαν τα έδιωξα άρον - άρον και φυσικά έχοντας χάσει αρκετά χρήματα σε σχέση με την τιμή που τα είχα αγοράσει. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από stark 2
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stark είπε σε δύσκολες στιγμές που είχα ανάγκη ένα απλά σταθερό και λειτουργικό τηλέφωνο για τους δικούς μου ανθρώπους Αν δεν ήταν το θέμα του κόστους, όλοι ξέρουμε ποια συσκευή θα αγοράζαμε για τους δικούς μας ανθρώπους, επειδή έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν θα εκτεθείς, δεν θα χρειαστεί να τρέχεις κάθε λίγο να λύνεις προβλήματα και θα γενικά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άλλο τι αγοράζει ο καθένας για τον εαυτό του, που αναλαμβάνει και την ευθύνη της επιλογής του και μπορεί και να το γουστάρει να πειραματίζεται και να ασχολείται, και άλλο τι επιλέγουμε για τους δικούς μας. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από kirileman
stark Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, kirileman είπε Αν δεν ήταν το θέμα του κόστους, όλοι ξέρουμε ποια συσκευή θα αγοράζαμε για τους δικούς μας ανθρώπους, επειδή έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν θα εκτεθείς, δεν θα χρειαστεί να τρέχεις κάθε λίγο να λύνεις προβλήματα και θα γενικά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άλλο τι αγοράζει ο καθένας για τον εαυτό του, που αναλαμβάνει και την ευθύνη της επιλογής του και μπορεί και να το γουστάρει να πειραματίζεται και να ασχολείται, και άλλο τι επιλέγουμε για τους δικούς μας. Συμφωνώ. Οι συσκευές αυτές αγοράστηκαν από μεγάλες αλυσίδες κι όχι από Σκρουτζομάγαζο, στην αρχική (υψηλή) τιμή τους (και για λόγους εγγύησης - ήθελα 2ετή και δε γνώριζα τότε ότι υπάρχουν και 1-2 σκρουτζομάγαζα που πουλάνε με εγγύηση Info Quest), όταν είχαν πρωτοβγει, οπότε δεν έψαχνα κάτι υπερβολικά φθηνό και "αδύναμο" (π.χ. είχα βάλει κατώτατο όριο 4Gb Ram, 64GB Rom, έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή, κλπ.), αλλά κάποιο όριο φυσικά είχε μπει στο budget, καθότι η χρήση τους θα ήταν σχετικά περιορισμένη λόγω της ηλικίας των χρηστών τους. Παρόλο που ήμουν επιφυλακτικός, πείστηκα από δημοσιεύσεις που διάβασα και τα αγόρασα. Δική μου η ευθύνη σε αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια αποκαρδιωτική εμπειρία χρήσης, πόσω μάλλον για ανθρώπους που δεν ήταν σε θέση να ψάχνουν / λύνουν μόνοι τους τα προβλήματα που συνέχεια έβγαζαν. Τελικά αφού τα πούλησα (καινούρια από αντικατάσταση / σφραγισμένα), πήρα στους γονείς μου δύο Huawei P30 Lite και ειλικρινά ησύχασαν οι άνθρωποι (κι εγώ μαζί, που τους είδα να χαίρονται και να έχουν μια εμπειρία χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα). 3
xgol Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2020 στις 11:50 ΜΜ, najinblue3 είπε Ναι συμφωνω ετσι οπως το θετεις, το προβλημα ειναι ομως οσο καλη κ να ειναι η καμερα, εχει ενα τοσο κακογραμμενο λειτουργικο, που θα του βγαλει την πιστη. Αν προτεινεις την συσκευη λογω καμερας, πρεπει ο αλλος να ξερει οτι εχει παρα πολυ κακη εμπειρια χρησης. Οι τυποι σε καθε update αλλαζουν τις ρυθμισεις... Για μενα καμια καμερα δεν ειναι ανωτερη της εμπειρια χρησης, κατι που η oneplus το προσφερει. Εβδομαδιαια reports στο community, υποστιριξη σε bugs κ ενα σωρο αλλα. Εγω ποτε οσο ειχα samsung δεν συναντησα τετοια πραματα. Αν θελει ο topic starter συσκευη μονο για καμερα, καλο θα ηταν να ακολουθησει τη συμβουλη σου. Αν θελει ομως μια overall καλη συσκευη, το 8αρι ειναι μονοδρομος Είχες ποτε samsung απο s10 και μετά και λες για bloat και πολυ κακή εμπειρία χρήσης? Κάτοχος s10e και iphone 11. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από xgol 2
najinblue3 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, xgol είπε Είχες ποτε samsung απο s10 και μετά και λες για bloat και πολυ κακή εμπειρία χρήσης? Κάτοχος s10e και iphone 11. Φυσικα μιλουσα για το xiaomi παραπανω Kατοχος iphone 11 pro max, oneplus 8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα