Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Friends ορίστε! Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά έναν διάδρομο για το σπίτι μέσα στον επόμενο μήνα. Είμαι 82 κιλά και θέλω έναν να μπορώ να τρέξω λιγάκι παραπάνω απο ενα απλί jogging χωρις να σπάσει! Η τιμή όσο πιο VFM γίνεται και σκέφτομαι μήπως αξίζει να περιμένω Black Friday , έχει και σε αυτά προσφορές η μπα? Στο σκρουτζ λίγο που είδα ξεκινάνε τα πιο αξιόπιστα στα 450-500€ βάση κριτικής αγοραστών.

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Σου εχω μια λυση με 10ευρω, αλλα πρεπει να εχεις όρεξη για γυμναστική και οχι για να πετάς χρήματα.

Σχοινάκι, κάνε μιση ώρα την ημέρα, αν αντέχεις, και είσαι οκ

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σου εχω μια λυση με 10ευρω, αλλα πρεπει να εχεις όρεξη για γυμναστική και οχι για να πετάς χρήματα.

Σχοινάκι, κάνε μιση ώρα την ημέρα, αν αντέχεις, και είσαι οκ

Δεν το θέλω μονο για μένα. Άτομα στο σπίτι μου πρέπει να κάνουν περπάτημα και είπα αφού θα κάνω την αγορά ας βγάλω ένα όφελος και προς εμένα!

Σχνοινάκι κάνω αρκετά και η τιμή μου βγήκε ούτε 2€ με ένα της πλάκας που έφτιαξα

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι τα κιλά σου. Οταν θες διάδρομο τρεξίματος, ο διάδρομος δέχεται δυναμικό φορτίο λόγω της δύναμης που θα ασκεί το πόδι σου όταν τρέχεις, για να είναι ασφαλής ο διάδρομος πρέπει να πάρεις για 100κιλα. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το πρόβλημα είναι τα κιλά σου. Οταν θες διάδρομο τρεξίματος, ο διάδρομος δέχεται δυναμικό φορτίο λόγω της δύναμης που θα ασκεί το πόδι σου όταν τρέχεις, για να είναι ασφαλής ο διάδρομος πρέπει να πάρεις για 100κιλα. 

Έχεις να προτείνεις κάποιον εσύ? Γιατί ακόμα στο ψάξε είμαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iSAD είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιον εσύ? Γιατί ακόμα στο ψάξε είμαι

Όχι. Ψάξε στο Google και μετά από skroutz με βάση το budget σου, δεν χάνεις να ρωτησεις για μάρκες σε φόρουμ με πιο εξειδικευμένο αντικείμενο πχ γυμναστική και γυμναστήρια, πάντως δεν νομίζω να βρεις κάτι οικονομικό εκτός αν ψάξεις για μεταχειρισμένο, οι διάδρομοι δεν είναι κάτι που το έχει ο μέσος πολίτης στο σπίτι του, αγοράζονται μόνο από όσους ανοίγουν γυμναστήρια και μετά κάποιους ελάχιστους για οικιακή χρήση, οπότε οι κατασκευαστές δεν νομίζω ότι τρελενονται για προσφορές και οικονομικες προτασεις. 

Δημοσ.

ψάξε και για μεταχειρισμένο, βάλε αγγελία οτι ζητάς με τα χαρακτηριστικέ που θες. έχουν πολλοι στα σπίτια τους αλλά τον έχουν κάνει κρεμάστρα μετα από μόλις 1-2 μηνες χρήσης. λογικά κάποιοι θα θέλουν να τον ξεφορτωθούν

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μην πάρεις. Θα έχεις πετάξει 500 ευρώ. Συνήθως έχουν αδύναμα μοτέρ και το χειρότερο στενό διάδρομο που είναι μεγάλο θέμα. Γενικά πρέπει να κοιτάξεις μήκος και πλάτος ιμάντα για να μπορεί να περπατήσει άνετα εμάς άνθρωπος φυσιολογικού αναστήματος. Πάντα αγοράζουμε διάδρομο σύμφωνα με τον ψηλότερο που θα το χρησιμοποιήσει. Όχι διαδρομο που αντέχει 100 κιλά , να βρεις και στα 120 και πάνω. 

Εγώ έχω εδώ και 4 χρόνια horizon fitness διάδρομο και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι σε γυμναστήριο, αλλά κόστισε τοτε 1100. Η δίαφορα είναι ότι δεν έχω ανάγκη να κοιτάξω άλλον διάδρομο ενώ εσύ αν τον χρησιμοποιείτε πάντα θα δώσεις 500 και σε έναν χρόνο θα ψαχνεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...