mpompo13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Το θέμα θα έχει φτάσει τις 30 σελίδες και ο ts ακόμα δεν θα εχει καταλάβει ότι για 50€ φθηνότερα, ρισκάρει πολλαπλάσια. Επίσης, αν δεν έχεις πετρέλαιο θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη το πρώτο service στις 15.000km. Στις 30.000km κανουν οσοι κινούνται συνέχεια σε αυτοκινητόδρομο. Επιπροσθέτως, μιας και ανέφερες ότι θα κατέβεις Αθήνα τηλεφώνησε και στις εδώ αντιπροσωπίες μήπως πάρεις καλύτερες τιμές. Υ.Γ. Πάντως αν είναι να πάρει κάποιος καινούριο αυτοκίνητο και για τα υπόλοιπα 4-7 χρόνια του δανείου να τρώει κονσέρβες, κάτι υπολόγισε λάθος..... Από ότι καταλαβα του TS του φταίει η άτιμη και άδικη ζωή. Δεν λέω η ζωή είναι άδικη ΑΛΛΑ αν δεν βγαίνεις δεν παίρνει καινούργιο αυτοκίνητο. Βασικά δεν παίρνεις καν αυτοκίνητο, πας με τα ΜΜΜ όπου θέλεις. Αλλά εγώ βέβαια είμαι ο βολεμένος με τα κληρονομημένα ακίνητα κ τεράστια εισοδήματα χωρίς να δουλεύω που μάλιστα δεν έχω εφαρμόσει ποτέ αυτά που λέω.
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mpompo13 είπε Από ότι καταλαβα του TS του φταίει η άτιμη και άδικη ζωή. Δεν λέω η ζωή είναι άδικη ΑΛΛΑ αν δεν βγαίνεις δεν παίρνει καινούργιο αυτοκίνητο. Βασικά δεν παίρνεις καν αυτοκίνητο, πας με τα ΜΜΜ όπου θέλεις. Αλλά εγώ βέβαια είμαι ο βολεμένος με τα κληρονομημένα ακίνητα κ τεράστια εισοδήματα χωρίς να δουλεύω που μάλιστα δεν έχω εφαρμόσει ποτέ αυτά που λέω. Τωρα που θα αλλαξω σπιτι και θα ειναι ΟΛΑ μέσα στη τιμη του ενοικιου ΔΕΗ-ρευματα -νερά-ιντερνετ... και ολα αυτα στα 250 ευρώ. Θα δεις τι ωραια που θα βγαινω κ θα βάλω κ στην άκρη. Και θα πληρωνω και τις δοσεις του αμαξιου διπλές. Γενικά βιάζεστε να βγάλετε συμπερασμα αλλα ας πουμε οτι ευθυνομαι και εγω που έγραψα πολλά χωρις να μετανιώνω βεβαια. Στη τελικη ειμαστε ανθρωποι κ ειμαστε κ αυθορμητοι ρε αδερφε θα πούμε αυτο που μας απασχολει και αμα βρεθουν και 1-2 ζηλιαρουληδες και ψάχνονται μας την πούν δεν τρέχει κ τιποτα απλα γελάμε μαζι τους ! Δεν λέω για καποιον συγκεκριμενο και ο νοων νοήτω, εσενα σε εξαιρω πάντως. Ανυπομονω να έρθει ο Νοεμβριος για αυτη τη μεγάλη επιτυχια ! 30αρης φιλε δεν θα πηγαινω να παιρνω το κοριτσι με τις συγκοινωνιες επειδη ο οπελάκιας την ειδε αρπακτικο. Εγω ειμαι χειροτερος αν χρειαστει ! Ειμαι κ εγω μάγκας να απολαμβάνω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature 2
Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mpompo13 είπε Από ότι καταλαβα του TS του φταίει η άτιμη και άδικη ζωή. Δεν λέω η ζωή είναι άδικη ΑΛΛΑ αν δεν βγαίνεις δεν παίρνει καινούργιο αυτοκίνητο. Βασικά δεν παίρνεις καν αυτοκίνητο, πας με τα ΜΜΜ όπου θέλεις. Αλλά εγώ βέβαια είμαι ο βολεμένος με τα κληρονομημένα ακίνητα κ τεράστια εισοδήματα χωρίς να δουλεύω που μάλιστα δεν έχω εφαρμόσει ποτέ αυτά που λέω. Να σου έχουν πει κανένα τρελό ποσό, οκ τότε να ψαχτείς! Αλλά τέτοια στενοχώρια και αίσθημα κοινωνικής εξέγερσης για 50€ πρώτη φορά συναντώ. Μάλλον του εχουν συμβεί διάφορα και ξεσπάει σε αυτό το θέμα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, papoys1 είπε Παιδιά μπορεί κάποιος να πληρώσει πάει στην αντιπροσωπεία τα σκάει και τελείωσε. Πριν 16 χρόνια που αγόρασα και εγώ το αμάξι λεφτά υπήρχαν που είπε κάποιος πήγαινα στην αντιπροσωπεία μου έλεγε 60 για αλλαγή λαδιών πλήρωνα ντούκου (τότε δεν υπήρχαν και κάρτες) και καθάριζα.Μου έλεγε αλλαγή ιμάντες αντλία 400 τα έδινα πάλι ντούκου και τελείωσε. Εμ όμως ήρθε το καταραμένο το 2010 αρχίσαμε να τρώμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη πάει ο μισθός πάει και το απόθεμα τόφαγαν τα μνημόνια , αρχίσαμε να σφίγγουμε τα ζωνάρια να τρώμε από τις σάρκες μας και να ψάχνουμε τρόπους να δούμε από που θα κόψουμε και από που θα γλυτώσουμε.Μέσα σε αυτά και το συνεργείο. Όταν πήγαινες στο συνεργείο μετά τις τόσες περικοπές και ο άλλος δεν έριχνε και λίγο νερό στο κρασί του αλλά σου έλεγε το ίδιο ποσό που έδινες όταν έπαιρνες το διπλάσιο μισθό κάτι έπρεπε να κάνεις. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων τις εφάρμοσα και θα τις εφαρμόζω.Όποιος δεν μπορεί ή δεν ξέρει ή φοβάται στην αντιπροσωπεία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.🙂 Περα απο λαδια / φιλτρα που και εγω τα αλλαζω μονος μου τωρα δυστυχως αλλα πραματα οπως ιμαντες δε μπορώ να λυσω . Απο τι αλλο να κοψεις ;
Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ανυπομονω να έρθει ο Νοεμβριος για αυτη τη μεγάλη επιτυχια ! 30αρης φιλε δεν θα πηγαινω να παιρνω το κοριτσι με τις συγκοινωνιες επειδη ο οπελάκιας την ειδε αρπακτικο. Εγω ειμαι χειροτερος αν χρειαστει ! Ειμαι κ εγω μάγκας να απολαμβάνω. Ελπίζω μόνο να μη δει η κοπέλα σου αυτο το θέμα, γιατί ως γνωστόν οι γυναικες 2 πραγματα δεν μπορούν και δυστυχως, σε εσένα τα κουτάκια είναι τικαρισμενα.... 1
Nauths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε TS είσαι πανηγυρικός λούστης με τα οικονομικά και δεν θα ξεφύγεις ποτέ από τον κυκεώνα των δανείων. Αν εσύ δεν ξέρεις να διαχειριστείς την χρηματοδότηση δεν σου φταίει κανείς ή αν χρησιμοποιείς την χρηματοδότηση για να αγοράζεις μόνο πράγματα που σου δημιουργούν έξτρα έξοδα. Από την άλλη καλά κάνεις και δεν πας στην opel. Η εγγύηση ΔΕΝ χάνεται σε εξωτερικό συνεργείο, αν χρησιμοποιήσεις τα υλικά που ορίζει ο κατασκευαστής, φυσικά με απόδειξη και γραμμένα στο βιβλίο σέρβις. Έχω ένα επαγγελματικό doblo van στο πρώτο σέρβις ήθελαν 175€ λάδιο φίλτρο, έδωσα 75€ έξω και στο δεύτερο σέρβις ήθελαν 250€ φίλτρα λάδια και έδωσα 100€ έξω. Φυσικά στις αντιπροσωπείες θα σας πουν ότι χάνεται η εγγύηση, γιατί τι να σας πουν είστε μαλάκες που σας υπερκοστολογούμε και δεν μιλάτε; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Nauths 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Nauths είπε Φίλε TS είσαι πανηγυρικός λούστης με τα οικονομικά και δεν θα ξεφύγεις ποτέ από τον κυκεώνα των δανείων. Αν εσύ δεν ξέρεις να διαχειριστείς την χρηματοδότηση δεν σου φταίει κανείς ή αν χρησιμοποιείς την χρηματοδότηση για να αγοράζεις μόνο πράγματα που σου δημιουργούν έξτρα έξοδα. Από την άλλη καλά κάνεις και δεν πας στην opel. Φυσικά στις αντιπροσωπείες θα σας πουν ότι χάνεται η εγγύηση, γιατί τι να σας που είστε μαλάκες που σας υπερκοστολογούμε και δεν μιλάτε; 😂😂 13 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Ελπίζω μόνο να μη δει η κοπέλα σου αυτο το θέμα, γιατί ως γνωστόν οι γυναικες 2 πραγματα δεν μπορούν και δυστυχως, σε εσένα τα κουτάκια είναι τικαρισμενα.... Φιλε καμια άλλη κακία απο τη ζήλεια σου θα ριξεις ή το κουτάκι άδειασε; μιλαμε μερικοι ειστε να ψοφησει τελειως η κατσικα του γειτονα. Οι γυναικες δεν ειναι ολες ιδιες. Μολις μάθεις να μη τσουβαλιάζεις... μπορει να βρεις και εσυ ωραια γυναικα που θα σε γουστάρει ακομη και χρεωμενο οπως εγώ. Γεμισατε το θρέντ εξυπνάδες ορισμένοι. Δεν απαντάω αλλο σε τέτοια. Τέλος. ΥΓ Εννοειται οτι η κοπελα μου ξέρει το ψευδωνυμο μου εδω μέσα, και ναι εινα πολύ πιθανο να δει αυτο το θέμα... προβλέπω και την απαντηση της "Πωπω ρε μπεμπέ τι οτι να ναι πράγματα λένε ορισμένοι.Εσυ μπηκες να τους πεις για τις υπερβολικές τιμές και αυτοι σου λενε να πουλησεις το αμαξι" κλασσικά τα χουμε ξαναπει. Ευτυχως δεν ειναι ολα τα παιδια οσα απαντησαν εδώ έτσι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature
Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε 😂😂 Φιλε καμια άλλη κακία απο τη ζήλεια σου θα ριξεις ή το κουτάκι άδειασε; μιλαμε μερικοι ειστε να ψοφησει τελειως η κατσικα του γειτονα. Φιλε ts δεν είναι κακία, αστείο ήταν. Να ζηλέψω τι ακριβώς; Ότι είσαι ο Τσε Γκεβάρα της αυτοκίνησης; Απλά όταν αγοράσεις τα αναλώσιμα, τα πας στο φίλο σου μηχανικό και σου τα περάσει 'μαύρα', πες μας πεις πόσο σου στοίχισε για να ανοίξεις και σε εμάς τα μάτια. Επίσης, αν ου μη γέννητω γίνει καμία στραβή πες μας πως σε κάλυψε ο φίλος σου μηχανικός.....
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καλό είναι ότι ρώτησες πόσο κάνει πριν το πας. Θα μπορούσες απλά να το αφήσεις και να σου έρθει η καμπάνα όταν πήγαινες να το πάρεις. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από zio10 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Φιλε ts δεν είναι κακία, αστείο ήταν. Να ζηλέψω τι ακριβώς; Ότι είσαι ο Τσε Γκεβάρα της αυτοκίνησης; Απλά όταν αγοράσεις τα αναλώσιμα, τα πας στο φίλο σου μηχανικό και σου τα περάσει 'μαύρα', πες μας πεις πόσο σου στοίχισε για να ανοίξεις και σε εμάς τα μάτια. Επίσης, αν ου μη γέννητω γίνει καμία στραβή πες μας πως σε κάλυψε ο φίλος σου μηχανικός..... Το μαυρο απο που προκυπτει; ξέρεις εσυ αν εγω ζητησω αποδειξη ή οχι; η απαντηση ειναι οτι δεν ξέρεις γιατι δεν εισαι εκει. Υποθέτεις. Και για να υποθέτεις το κακο σενάριο κ οχι το καλό , σημαινει οτι εισαι κακοπροαιρετος και προκατειλημένος. Επισης οπως έγραψα και μερικα μηνυματα πισω το εαν εγώ έπρεπε να πάρω το δάνειο ή οχι, δεν θα το κρινει ο Κυρ Μητσος απο το ινσομνια. Η αιτηση εγινε στη Τράπεζα και το συμβουλιο της Τράπεζας αποφάσισε οτι εγω πληρώ τα κριτήρια για να έχω δάνειο. Ειδε το εκκαθαριστικο και την μισθοδοσια μου. Αρα οταν κάποιος μπαινει κ γράφει τα αντιθετα, αν δεν το κάνει απο κακια ή και αγνοια απο τι άλλο μπορει να το κάνει; το γεγονος οτι αυτη τη περιοδο δυσκολευομαι λιγο λογω πολλων απανωτων και απροβλεπτων υποχρεώσεω δεν σημαινει οτι μονιμως θα ειμαι έτσι. Μολις λοιπον η Τράπεζα μου κοινοποιησει με εξώδικο προσκληση οτι πλέον δεν ειμαι συνεπής στις πληρωμές μου τοτε θα βγει ο Κυρ Μητσουλας απο το ινσομνια που εχει γνωμη για τα πάντα και θα πει οτι δεν ήμουν εγω για δάνειο και κακως το πήρα. Μέχρι τοτε έχει άγνοια και μαυρα μεσάνυχτα. Διοτι εγω πληρώνω τη τράπεζα στις 29 ενω αυτη μου τα τραβάει στις 3 κάθε μήνα Επισης οταν πηγα να ρωτησω για την Υπερανάληψη, η τραπεζα μου ειπε οτι επειδη ειμαι εντάξει στις πληρωμές μου , μπορει να μου δωσει ενα ακομη οριο στα 4000 ευρώ το μήνα. Το οποίο δεν πήρα. Σε κάλυψα αγαπητε μου φιλε; Να εισαι καλα λοιπόν και καλο απογευμα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature
Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το μαυρο απο που προκυπτει; ξέρεις εσυ αν εγω ζητησω αποδειξη ή οχι; η απαντηση ειναι οτι δεν ξέρεις γιατι δεν εισαι εκει. Υποθέτεις. Και για να υποθέτεις το κακο σενάριο κ οχι το καλό , σημαινει οτι εισαι κακοπροαιρετος και προκατειλημένος. Επισης οπως έγραψα και μερικα μηνυματα πισω το εαν εγώ έπρεπε να πάρω το δάνειο ή οχι, δεν θα το κρινει ο Κυρ Μητσος απο το ινσομνια. Η αιτηση εγινε στη Τράπεζα και το συμβουλιο της Τράπεζας αποφάσισε οτι εγω πληρώ τα κριτήρια για να έχω δάνειο. Ειδε το εκκαθαριστικο και την μισθοδοσια μου. Αρα οταν κάποιος μπαινει κ γράφει τα αντιθετα, αν δεν το κάνει απο κακια ή και αγνοια απο τι άλλο μπορει να το κάνει; το γεγονος οτι αυτη τη περιοδο δυσκολευομαι λιγο λογω πολλων απανωτων και απροβλεπτων υποχρεώσεω δεν σημαινει οτι μονιμως θα ειμαι έτσι. Μολις λοιπον η Τράπεζα μου κοινοποιησει με εξώδικο προσκληση οτι πλέον δεν ειμαι συνεπής στις πληρωμές μου τοτε θα βγει ο Κυρ Μητσουλας απο το ινσομνια που εχει γνωμη για τα πάντα και θα πει οτι δεν ήμουν εγω για δάνειο και κακως το πήρα. Μέχρι τοτε έχει άγνοια και μαυρα μεσάνυχτα. Διοτι εγω πληρώνω τη τράπεζα στις 29 ενω αυτη μου τα τραβάει στις 3 κάθε μήνα Σε κάλυψα αγαπητε μου φιλε; Να εισαι καλα και καλο απογευμα. Υπάρχει τεράστια διαφορά αντίληψης μεταξύ μας και κατανόησης των γραφομένων εκ μέρους σου. Δεν θέλω να βγω εκτός θέματος, οπότε δεν το συνεχίζω. Οποτε σου εύχομαι τα καλύτερα και να κάνεις τη δουλειά σου φτηνά.
madboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Opel Astra G αγορασμένο το 2004 μέχρι το 2010 το πήγαινα στην αντιπροσωπεία για να μην χάσω την εγγύηση και επειδή υπήρχε και εμπιστοσύνη στους μηχανικούς γιατί όντως ήταν πολύ καλοί. Οι τιμές τους όμως παρέμεναν ακριβές. Μέχρι και μετά την κρίση σχεδόν ίδιες τιμές έχουν. Έλεγχος 3 λεπτών σε παραφλου, υγρό υαλοκαθαριστηρων, φλας και φώτων κόστος 50 ευρώ. Κάθε 60.000 χλμ αλλαγή ιμάντα, γενικό σέρβις και τακάκια 600 ευρώ. Σε εξειδικευμένο με δικά μου αγορασμένα ανταλλακτικά επώνυμα μαζί με την εργασία του μηχανικού 300 ευρώ. Μετά από τα 12 χρόνια χρειάσθηκε εγκέφαλο μετά από κάνα χρόνο αντλία βενζίνης και αργότερα ψυγείο νερού. Και στην αντιπροσωπεία αν συνέχιζα να πήγαινα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καλύψουν αυτές τις ζημιές. Ένα ποσοστό από τα λεφτά που θα έδινα στην αντιπροσωπεία αν συνέχιζα να πήγαινα πήγαν στις παραπάνω ζημιές - φθορές που αναφέρθηκαν και τα υπόλοιπα σουβλάκια. Corsa D καινούριο το 2007 πήγε μόνο 2 ή 3 φορές στην αντιπροσωπεία για λάδια και σέρβις. Έκτοτε για σέρβις μόνο σε εξειδικευμένο. Μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από madboy
ptwma Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Είσαι απλά λάθος. Έπρεπε να κάνεις την έρευνα αγοράς σου. Ειδικά εσυ που πήρες δάνειο, επρεπε να υπολογίσεις και τα έκτακτα έξοδα. Καταλαβαίνω το θυμο σου αλλά αυτές είναι οι τιμές. Αυτοί τόσο πουλάνε. Πήγα και εγώ για service εκτός εγγύησης πλέον στα 100 χιλιάδες έδωσα 400 ευρώ. Βέβαια αν συμβεί το ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ καταλαβαίνεις πως θα τους σκίσω και έχω και τη μικτή ασφάλεια συνέχεια. Τα έχω υπολογίσει όμως και πάντα είμαι έτοιμος όταν βγει το κουστούμι. Έξυπνο παιδί είσαι, θα οργανωθείς καλύτερα και τα 200 θα είναι ΟΚ. Ρώτα και σε κάναν άλλο εξουσιοδοτημενο αν και ρώτησα και εγώ σε δυο διαφορετικές και μου έδωσαν την ίδια τιμή. Μάλλον παίζουν φιξ τιμές.
sotiriadisc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι δύσκολο να γίνει διάλογος και όχι να προσπαθεί ο ένας να μειώσει τον άλλον; Το θέμα και κάθε θέμα ξεκινά για απορία/ γνώμες / ερωτήσεις και είναι λογικό να ακουστούν απόψεις που αρέσουν και απόψεις που δεν αρέσουν.
N3M3SiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Τωρα που θα αλλαξω σπιτι και θα ειναι ΟΛΑ μέσα στη τιμη του ενοικιου ΔΕΗ-ρευματα -νερά-ιντερνετ... και ολα αυτα στα 250 ευρώ. Θα δεις τι ωραια που θα βγαινω κ θα βάλω κ στην άκρη. Και θα πληρωνω και τις δοσεις του αμαξιου διπλές. Γενικά βιάζεστε να βγάλετε συμπερασμα αλλα ας πουμε οτι ευθυνομαι και εγω που έγραψα πολλά χωρις να μετανιώνω βεβαια. Στη τελικη ειμαστε ανθρωποι κ ειμαστε κ αυθορμητοι ρε αδερφε θα πούμε αυτο που μας απασχολει και αμα βρεθουν και 1-2 ζηλιαρουληδες και ψάχνονται μας την πούν δεν τρέχει κ τιποτα απλα γελάμε μαζι τους ! Δεν λέω για καποιον συγκεκριμενο και ο νοων νοήτω, εσενα σε εξαιρω πάντως. Ανυπομονω να έρθει ο Νοεμβριος για αυτη τη μεγάλη επιτυχια ! 30αρης φιλε δεν θα πηγαινω να παιρνω το κοριτσι με τις συγκοινωνιες επειδη ο οπελάκιας την ειδε αρπακτικο. Εγω ειμαι χειροτερος αν χρειαστει ! Ειμαι κ εγω μάγκας να απολαμβάνω. Με αυτα τα που καθεσαι και γραφεις, θα καταληξεις ο περιγελος του thread. Μπηκες εδω να ρωτησεις τι ακριβως; Πως θα συντηρησεις με εναν οικονομικο και συναμα σωστο τροπο το καινουριο σου αυτοκινητο. Και σου απαντησαμε σε αυτο ακριβως. Οτι ειναι τεραστιο λαθος να θες να πας στο συνεργειο της γειτονιας σου, ενα καινουριο αυτοκινητο που ειναι ακομα στην εγγυηση για αλλα 2.5 χρονια απο οτι δειχνουν τα χιλιομετρα σου (45.000χλμ υπολοιπο εγγυησης). Εσυ προφανως δεν ηθελες να ακουσεις την αποψη οσων εχουμε και συντηρουμε αυτοκινητα εδω και χρονια ή/και δεκαετιες, αλλα εμμενεις στην δικη σου για την κακη την Opel που σε κλεβει. Βρηκες και το γεροντακι τον παππου που συντηρει το Vectra του εδω και 309.000χλμ μονος του, με λαδια απο τα Lidl και ταυτιστηκες. Ειναι γνωστη τακτικη ΟΛΩΝ των αντιπροσωπειων ο,τι υπερχρεωνουν τις εργασιες τους. Αν ειχες ποτε σου αυτοκινητο θα το ηξερες. Γιατι απο αυτα συντηρουνται. Δεν βγαζουν κερδος βασικα απο το Corsaκι των 17χιλιαδων που πηγες και αγορασες. Αλλα απο το service σου και τα ανταλλακτικα σου. Ο τροπος να μειωσεις αυτο το κοστος συντηρησης ελαφρως, διατηρωντας ταυτοχρονα και την εγγυηση σου, ειναι ειτε να πας να αγορασεις μονος σου εγκεκριμενα αναλωσιμα για το μοντελο σου και να τους τα πας να στα περασουν στο αμαξι ή να πας σε ενα αλλο εξουσιοδοτημενο / εξειδικευμενο και να το κανει αυτος αντι για την Opel. Νομιζεις οτι η διαφορα μεταξυ των 2 θα ειναι χαοτικη, ξεχνας να υπολογισεις ομως, οτι συνηθης τακτικη για τα συνεργεια γενικοτερα ειναι να μην κοβουν αποδειξεις για τιποτα, οποτε και το τελικο κοστος σε εσενα, φαινεται πολυ μικροτερο. Αν θελεις να διατηρησεις την εγγυηση σου, χρειαζεσαι για τα παντα αποδειξεις και τιμολογια. Ρωτα λοιπον ποσο κοστιζει after ΦΠΑ και κρινε μετα. Η 3η εναλλακτικη ειναι να πας το αμαξι σου στον παππου απο πανω και στον καθε παππου/μαστορακο που θα στα κανει ολα μαυρα φυσικα, στην μιση τιμη απο οτι υπολογιζες και μετα μολις χαλασει η αντλια νερου σου, να πεταχτεις μεχρι την Opel και να κατσεις στον αξονα καθως η εγγυηση σου θα εχει κανει φτερα. Εχεις γινει επιθετικος, εχεις γινει εριστικος, εχεις πει τον κοσμο εδω ζηλιαρη και μιζερο, επειδη νομιζεις οτι σε φθονουμε, επειδη πηρες καινουριο αμαξι, το οποιο δεν εχεις τα λεφτα να το συντηρησεις οπως πρεπει. Μετα κλαιγεσαι για τα εξοδα και τα δανεια σου και ολοι οι υπολοιποι ειναι κονομημενοι / βολεμενοι, επειδη δεν θα λυποντουσαν 50€ παραπανω τον ΧΡΟΝΟ, προκειμενου να μην χασουν την εγγυηση στο καινουριο τους αυτοκινητο. Φιλαρακι πας καλα; Μπας και νομιζεις οτι εχεις κανει κανα κατορθωμα στα 30 σου που πηρες ενα καινουριο Corsa 17χιλιαδων με δανειο, το οποιο σου εχει κατσει στο λαιμο και δεν μπορεις να το συντηρησεις σωστα και σου φταινε ολοι οι αλλοι; Εδω δεν ρωτησες για το πως θα διαχειριστεις τα οικονομικα σου. Ρωτησες τι να κανεις με το αμαξι σου και σου απαντησαμε σε ακριβως αυτο. Ουτε τι τρως καθε μερα μας νοιαζει, ουτε τι καλα που θα εισαι τωρα που θας μετακομισεις σε σπιτι των 250€ με φως, νερο, τηλεφωνο μεσα (στην υπογα του παππου με το Vectra; ) και γενικοτερα δεν μας απασχολει οτιδηποτε ασχετο με αυτο για το οποιο μπηκες στον κοπο να ρωτησεις. Ασε τις ειρωνειες κατα μερος λοιπον και προσγειωσου. Αν δεν σου αρεσουν οι απαντησεις, ας μην ρωταγες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από N3M3SiS 6 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις