Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Έλα παιδιά το έχουν ξεφτιλίσει τα συνεργεία με τις τιμές. Η seat μου ζήτησε 300 ευρώ για leon 1.6 mpi 2007. Όλα τα φίλτρα λάδια μπουζί. 190 ευρώ τα υλικά και τα υπόλοιπα εργασία. Υλικά τα οποία αγοράζω με ούτε τα μισά λεφτά. Ο μάστορας στη γειτονιά για λάδια, φίλτρο λαδιού φίλτρο αέρα και βενζίνης 150 χωρίς απόδειξη. Πήγα άλλαξα λάδια-φίλτρο (eneos) με 53 ευρώ με απόδειξη και άλλα 30 ευρώ τα φίλτρα και τέλος. Ο άλλος τις προάλλες ήθελε για σετ ιμάντες και αντλία (ina) 280 μαύρα. Αγορά 100 ευρώ με ΦΠΑ τα ανταλλακτικά. Δλδ ήθελε αυτός να βγάλει μαζί με το κέρδος από τα ανταλλακτικά πάνω από 200 ευρώ μαύρα. Ε δεν μαμιομαστε... 

Φίλε όπως τα λες αν κάποιος δεν ψαχτεί και λίγο θα του παίρνουν μια ζωή χοντρά.Ζητάνε ότι θέλουν.Θυμάμαι στα 95.000 χιλιόμετρα που μου λένε από την opel το αμάξι θέλει αμορτισέρ.Τα είχαν παίξει γιατί το φόρτωνα άθλια πίσω κάθισμα και πορτ μπαγκάζ. Λέω πόσο πάει το κουστούμι ρε παιδιά.

-500 και 50 η ευγράμμιση σύνολο 550. Αφήστε το λέω θα πάω και αλλού. Πάω συνεργείο της γειτονιάς μετά από τηλέφωνα KYB αμορτισέρ 350 για  συν την ευθυγράμμιση.Καλά λέω θα επανέλθω.

Πάω μετά από 2-3- μέρες να αλλάξω λάστιχα σε γνωστό μου του λέω την περίπτωση μου λέει κάτσε να πάρω τηλέφωνο στο δικό μου.Παίρνει τηλέφωνο ανοιχτή ακρόαση και του λέει.

-175 για σένα 310 για τον πελάτη KYB πάντα.Του λέω τα παραγγέλνει πάω την άλλη μέρα τα παίρνω δίνω και 40 ευρώ σε συνεργείο έτοιμα. Από τότε μου άνοιξαν τα μάτια που είχαν λάσπη πάντα αγοράζω τα ανταλλακτικά τα πάω και πληρώνω εργασία σε ότι δεν μπορώ να κάνω μόνος.Πληρώνω μόνο για ανταλλακτικά που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ή δεν μπορώ να τα βρω.

Τώρα αν μερικοί θέλουν να κυκλοφορούν ακόμη με λάσπη στα  μάτια δικαίωμά τους.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου τη δίνει κατακούτελα είναι το χωρίς απόδειξη. Καταλαβαίνω έχουν έξοδα εφορίες κλπ αλλά θέλουν να βγάζουν 5κ το μήνα. Άμα θες χωρίς ΦΠΑ κάνε και καλύτερη τιμή όχι όλο το ΦΠΑ κλέψιμο για πάρτη σου στην τλκ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε όπως τα λες αν κάποιος δεν ψαχτεί και λίγο θα του παίρνουν μια ζωή χοντρά.Ζητάνε ότι θέλουν.Θυμάμαι στα 95.000 χιλιόμετρα που μου λένε από την opel το αμάξι θέλει αμορτισέρ.Τα είχαν παίξει γιατί το φόρτωνα άθλια πίσω κάθισμα και πορτ μπαγκάζ. Λέω πόσο πάει το κουστούμι ρε παιδιά.

-500 και 50 η ευγράμμιση σύνολο 550. Αφήστε το λέω θα πάω και αλλού. Πάω συνεργείο της γειτονιάς μετά από τηλέφωνα KYB αμορτισέρ 350 για  συν την ευθυγράμμιση.Καλά λέω θα επανέλθω.

Πάω μετά από 2-3- μέρες να αλλάξω λάστιχα σε γνωστό μου του λέω την περίπτωση μου λέει κάτσε να πάρω τηλέφωνο στο δικό μου.Παίρνει τηλέφωνο ανοιχτή ακρόαση και του λέει.

-175 για σένα 310 για τον πελάτη KYB πάντα.Του λέω τα παραγγέλνει πάω την άλλη μέρα τα παίρνω δίνω και 40 ευρώ σε συνεργείο έτοιμα. Από τότε μου άνοιξαν τα μάτια που είχαν λάσπη πάντα αγοράζω τα ανταλλακτικά τα πάω και πληρώνω εργασία σε ότι δεν μπορώ να κάνω μόνος.Πληρώνω μόνο για ανταλλακτικά που δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ή δεν μπορώ να τα βρω.

Τώρα αν μερικοί θέλουν να κυκλοφορούν ακόμη με λάσπη στα  μάτια δικαίωμά τους.

Φιλε πως νομιζεις οτι αυτοι οι έμπορες βγάζουνε τοσα λεφτά. Με το σταυρο στο χέρι; ο ενας κοιτάζει να πιάσει το κώλο του άλλου. Τουλαχιστον χαιρομαι που η πλειοψηφια που έγραψε εδω ξέρει τι γινεται και συντάσσεται και με τη δική μου τη γραμμή η οποια ειναι απλά κατα της παραλογιας και οχι να γλιτωσω 5-10 ευρω... 

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις τώρα, tsiro7 είπε

Εμένα αυτό που μου τη δίνει κατακούτελα είναι το χωρίς απόδειξη. Καταλαβαίνω έχουν έξοδα εφορίες κλπ αλλά θέλουν να βγάζουν 5κ το μήνα. Άμα θες χωρίς ΦΠΑ κάνε και καλύτερη τιμή όχι όλο το ΦΠΑ κλέψιμο για πάρτη σου στην τλκ. 

Αν δεν έβγαζαν δεν θα δούλευαν 5νθήμερο.Από τα λίγα επαγγέλματα που θέλεις συνεργείο Σάββατο και σου λέει Δευτέρα γιατί είμαστε κλειστά. Και τις καθημερινές συνεχόμενο 9 με 4 .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Ναι. Ακριβως.

Και εμεις έχουμε φτάσει στο σημειο καθε μηνα να πληρώνουμε και να συντηρουμε ολους αυτους .... σκεφτομαστε να βγουμε για ενα ποτο ενω ειμαστε εργαζομενοι και αξιοπρεπεις. Εκει φτάσαμε και ολοι αυτοι καλοπερνάνε τα καλοκαιρι με τα σκάφη και τις διακοπάρες.

Ε οχι ρε φιλε. Τελικα ο καθενας κοιτάζει να καλοπερνάει και χέστηκε για τους υπολοιπους. Θα μου πουν κιολας να σκεφτω την Οπελ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Αντε γεια. Τη τσέπη μου θα σκεφτω οπως ολοι αυτοι. Το αμαξι δε θα παθει τιποτα επειδη κάποιος του άλλαξε φιλτρο αερα στη καμπινα και λάδια. Ημαρτον. Αν ειναι να βγάλει κάτι μηχανικο σοβαρο ηταν να το βγάλει και αν χρειαστει (κτυπα ξυλο) θα αποδειχθει σε δικαστηριο (λεμε τωρα) που δεν θα συμβει. Το αμαξι ειναι καινουργιο και προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την OPEL για να λέμε και τη πραγματικοτητα και φυσικα να ειμαστε Δικαιοι. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.

Ανέκαθεν οι αντιπροσωπείες είχαν και ακριβά ανταλλακτικά και ακριβή εργατοώρα. Μέχρι πριν πολλά χρόνια αν ήθελες εγγύηση , έπρεπε να μείνεις εκεί. Μετά άλλαξαν τα πράγματα , πας σε εξουσιοδωτημένο και πετυχαίνεις καλύτερη εργατοώρα, και ανάλογα την περίπτωση , φτηνότερα ή ακριβότερα ανταλλακτικά. Αν μπορείς να πάρεις τα ανταλλακτικά μόνος σου και πας σε εξουσιοδωτημένο , πετυχαίνεις την καλύτερη τιμή. Τώρα κατά περίπτωση από μηχανικό σε μηχανικό διαφέρει ο χρόνος και η ποιότητα εργασίας , πχ να αρχίσει να τρίζει ή κάποιο λάθος στην εργασία που θα κάνει ζημιά. Ούτε στην αντιπροσωπεία δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη , κάθε 1000χλμ να πηγαίνεις , άμα τρίζει το ταμπλό στο καινούριο. Εγώ βρήκα ένα μάστορα , μου κάνει την δουλειά , βρήκα και ένα φανοποιό , μου κάνει την δουλειά , και δεν ξέρω αν είναι το πιο φτηνό , ξέρω ότι απαντάει στο τηλέφωνο και μου λέει φέρτο αύριο να το δω στα γρήγορα. Αν μείνει το αμάξι , θα πάει στο συνεργείο , και το πολύ την δεύτερη μέρα το έχω. Ανάλογα το πρόβλημα. Προς υπεράσπιση των μηχανικών όμως , έχουν τα έξοδα τους, υπάρχουν μηχανικοί που παρακολουθούν σεμινάρια των 10.000 ευρώ ( και μπορεί να λέω και λίγα ) που έχουν διαγνωστικά με μεγαλύτερη ανάλυση , που έχουν μεγάλο ενοίκιο σε κεντρικό δρόμο ή σε παράδρομο , που έχουν και καταλαμβάνουν πεζοδρόμια παράνομα , για τους ηλεκτρολόγους που χάνουν δεκάδες ώρες μέχρι να βρουν το πρόβλημα , καθώς ένα αυτοκίνητο σήμερα έχει 6-7 χλμ καλώδια. Στο κάτω κάτω το αυτοκίνητο είναι τρύπιος κουμπαράς και ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαλάσει. Πάντα ρωτάω για αφτερμάρκετ πχ σε αμορτισέρ για να κερδίσω μερικές χιλιάδες χλμ, γιατί το κόστος ανά χλμ είναι χαμηλότερο. Ο μηχανικός μου με έχει δώσει καλύτερες τιμές σε ακριβά ανταλλακτικά , οπότε βολεύομαι , βέβαια είναι και το αυτοκίνητο , αν είναι σπάνιο , δεν βρίσκεις καλές τιμές για ανταλλακτικά , και πολλές ακόμα συναρτήσεις. Για τον δημιουργό του τόπικ , πήρες την απάντηση , αγορά μόνος σου τα ανταλλακτικά και επίσκεψη σε εξουσιοδωτημένο. Τα δεν έχω λεφτά και θεωρώ κλέφτες τις αντιπροσωπείες , το πρώτο δεν αφορά κανένα άλλον εκτός από σένα , και το δεύτερο είναι μια στραβή άποψη , διότι η οικονομία είναι ντόμινο, άμα κόψεις εκεί , θα κόψουν και από τον μισθό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Σοβαρος μηχανικος , αυτος που σου χρεώνει το ιδιο υλικο 58 ευρω ενω εσυ μπορεις να το βρεις 28;;; μάλλον εισαι της δουλειας και δεν σ αρεσει που καποιος δεν ειναι χαζος να τον κοροϊδεψεις εσυ σαν "αντιπροσωπεια επισημη".  Φιλοχρηματοι ναι , το σοβαρος απο που προκυπτει; τον ξέρεις εσυ απο πριν για να πεις οτι ειναι σοβαρος; εχεις δει τη δουλεια του; απο που αποδεικνυεται οτι ειναι σοβαρος; 

οι εποχές που ο κοσμος πληρωνε σαχλαμαρες τελειωσε... τωρα ο κοσμος ζυγιζει τα λεφτά του δεν ειναι μλκας. 

Φιλε μου αν ειχα και εγω καβατζες απο δεξιά και αριστερά θα έμπαινα στο ινσομνια και θα έκανα τον έξυπνο λέγοντας στον άλλον οτι "θα έπρεπε να υπολογισεις το κοστος του αυτοκινητου σου κτλπ" δε θα μπω στη διαδικασια να λογομαχησω με τον καθένα που γράφει τέτοια. Εσυ έγραψες το πιο ευστοχο σχολιο οτι οι υποχρεωσεις ειναι αρκετές. Ολα τα πληρωνω μονος μου και μερικές φορές τα 1200+ δεν φτάνουν. Λογικο αν σκεφτεις οτι κάποιοι φιλοι μου που παιρνουν 700 ευρω μενουν με τους γονεις τους. Ο κοσμος δεν βγαινει και ακουμε σαχλαμαρες απο παντου. Οτι οι μισθοι ειναι εντάξει, οτι το σερβις πρέπει να ειναι 200ευρω και βάλε κτλπ κτλπ 

Εμενα πχ με μετακινησαν στη δουλειά σε ενα σημειο πιο μακρινο και πλέον εχω κοστος βενζινης + 130 ευρω απο οτι πριν κάθε μηνα + 207 το σερβις = 340 ευρω. Δε νομιζω να μου τα δωσει κάποιος που γράφει εξυπνάδες χωρις να ξέρει. Οπου να ναι έρχονται και τα πετρελαια το χειμωνα + 130 ευρω κάθε μηνα. Οταν επαιρνα το αμαξι δεν ηξερα οτι θα έχω +130 ευρω έξτρα εξοδα βενζινης επειδη κάποιος αποφάσισε να με μετακινησει χωρις πρωτα να με ρωτησει επειδη απλα ειχε τη δυναμη να το κάνει. 

Για αυτο κ εγω θα ξενοικιάσω τωρα απο εδω και θα πάω πιο κοντά να πηγαινω με τα ποδια να γλιτωσω τη βενζινη και να πληρωνω ολα μαζι στο ενοικιιο και τη θερμανση 250 ευρω αντι για 260 που δινω τωρα χωρις την ΔΕΗ και τη θέρμανση. Ο ιδιοκτητης θυμηθηκε μετα απο 2 χρονια να ζητησει και κοινοχρηστα λεει 70 ευρω! Βεβαια μέσα στο λογαριασμο αυτο ειναι και το αποθηκάκι του απο κάτω το οποιο δεν μου ειχε πει οταν ειχα έρθει. Τεσπα ο καθενας ζητάει οτι θέλει. Και εμεις απλα κάνουμε τις επιλογές μας.

Εννοειται οτι θα πάω σε δικο μου συνεργειο και αν ποτέ γινει κάτι στο οποιο δεν ήμουν υπαιτιος εγω ή ο μαστορας εννοειται οτι αν η Οπελ δεν το δεχτει θα έχουμε και τις καταλληλες νομικες κινησεις. Θα κοιταξω βεβαια πρωτα μηπως πάω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο να του πάω τα υλικα. Αν οι μάγκες δεν το δεχτουν ... γεια χαρά κ αμυγδαλα. 

3 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Ρε φιλε τι σχέση εχει ο καφες που γράφεις τωρα; εδω κοστολογειται +100% πάνω το λάδι. 28 ευρω το βρηκα 58 μου το χρεώνουν. 100% πάνω; σοβαρα μιλάμε τωρα; 

Φιλε αν εσυ απο αυτα που γράψαμε καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι 1-2 ευρω..... τρεις λαλουν και 2 χορευουν.

Και το εισουν ειναι με 'η' οχι με 'ει'. 

προφανως αυτο δεν εισαι αρμοδιος να το κρινεις.... ειναι η Τραπεζα που μου έδωσε το δανειο και επισης ακομη δεν μπορεις και να το πεις καθως ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ καταστει ληξιπροθεσμη. Πληρώνω κανονικα τις υποχρεώσεις μου.  2-3 ημέρες ΠΡΙΝ την προθεσμια που έχει συμφωνηθει με μενα και τη Τράπεζα. 

Ρε φίλε μας έχεις πει την ιστορία της ζωής σου επειδή σου ζήτησαν να πληρώσεις ότι πληρώνουν όλοι για ένα σέρβις..... 
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο , για τον οποίο κάποιος να  ζήτησε να σε μετακινήσουν τόσο μακρυά από εκεί που σε είχαν........

Επεξ/σία από G.bar
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, G.bar είπε

Ρε φίλε μας έχεις πει την ιστορία της ζωής σου επειδή σου ζήτησαν να πληρώσεις ότι πληρώνουν όλοι για ένα σέρβις..... 
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο , για τον οποίο κάποιος να  ζήτησε να σε μετακινήσουν τόσο μακρυά από εκεί που σε είχαν........

Δεν σε αναγκασε κάποιος να διαβασεις την ιστορια μου. Μπαινετε σε ενα θρεντ , λες και σας αναγκασε κάποιος και λέτε στον άλλον τι θα γράψει στο θρέντ που άνοιξε.

Αμα δεν σ αρεσει μην μπαινεις. Ειναι τοσο απλό. Δεν ζητησα προσωπικα την δική σου γνώμη. Κάποια παιδια κατάλαβαν τι παιζει με τις αντιπροσωπειες

μπηκαν και τα έγραψαν χωρις φοβο και πάθος. Έχεις μια άποψη που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστη και θα συνεχισεις να την έχεις οκ εφοσον δεν συνεργαζομαστε σε κάτι δεν με ενδιαφέρει. Εσυ μπηκες ομως να με ενοχλησεις κ να με ειρωνευτεις

οχι εγω εσένα. Τα ιδια και ο άλλος. 

Εσυ αν θέλεις να πληρώνεις 200αρες και 500αρες στις αντιπροσωπειες για να δειξεις οτι "εισαι ικανος να πληρώνεις το νεο σου αυτοκινητο" να το κάνεις και με τις ευχές μου. Τα ιδια ισχυουν και για οποιον άλλον εχει παρομοια άποψη. Δε καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε και προσπαθειτε τωρα με προσωπικες επιθέσεις και ειρωνειες να τη πειτε στον άλλον. Ειναι απλά τα πράγματα. Δεν σ αρεσει κάτι δε το διαβάζεις. Εγω ηθελα να γράψω την ιστορια μου κ να δειξω οτι τα εξοδα ειναι παρα πολλα αυτους τους καιρους για ολους μας. Αυτό.

Δεν θα απαντησω σε κανενα αλλο μηνυμα με προσωπικη επιθεση ή ειρωνείες. Απλα οπου βλέπω άκυρες προσωπικες επιθέσεις θα κάνω αγνοηση. Ημαρτον θα σχολιασεις και τη δουλειά μου χωρις να με ξέρεις ουτε εμενα ουτε εκεινον που με μετακινησε και μου φορτωσε ενα εξτρα και απροβλεπτο εξοδο ακομη πάνω μου για κάθε μήνα. Θα έπρεπε εφοσον δεν ξέρεις να μην λές κιολας αλλα οκ. Δικο σου προβλημα οχι δικο μου. 

• Like 3
Δημοσ.

Οι αντιπροσωπείες/εξουσιοδοτημένα συνεργεία έχουν ακριβότερες τιμες σε ανταλλακτικά ανταλλακτικά κι εργασία επειδή αυτά είναι διαθέσιμα στον χώρο της επισκευής κι επειδή υπάρχει ο παράγων εγγύηση στα ανταλλακτικά που βάζουν και στις εργασίες που κάνουν... Σκέψου την περίπτωση αλλαγής σετ συμπλέκτη (δισκο -πλατώ-ρουλεμάν) που το ρουλεμάν ή το κτένι του πλατώ  βγει ελαττωματικό και χρειάζεται αντικατάσταση τοιαύτη περιπτώσει εαν έχεις κάνει την εργασία σε συνεργείο του δικτύου με ανταλλακτικό γνήσιο θα στο αντικαταστήσουν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης ανταλλακτικού άμεσα κιόλας ενώ εάν  τους εχεις πάει το ανταλλακτικό ή εχεις κάνει την όποια εργασία σε άλλο συνεργειο (εκτος δικτύου) θα χρεωθείς την εργασία δεύτερη φορά και πολύ πιθανό να πληρώσεις και το ανταλλακτικό δεύτερη φορά (γιατί για να στο αντικαταστήσει το ανταλλακτικαονλαινσκρουτζομάγαζο θα πρέπει να του το πας ,να το εξετάσει και να αποφανθεί... κοινώς κάτσε  κι αλλο χρόνο χωρίς όχημα και πλήρωνε ταξί....salue moi le platane). Αν το χρόνο που κάθεσαι στο ιντερνετ και ψάχνεις να βρεις το φθηνότερο ανταλλακτικό, να πας να το αγοράσεις ή να περιμένεις να σου έρθει από εκεί που το παραγγέλνεις  τον  κοστολογήσεις και τον προσθέσεις θα δεις ότι η διαφορά μειώνεται αν βάλεις και τον παράγοντα εγγύηση ανταλλακτικού κι εργασίας επισκευής στην εξίσωση τότε έρχεσαι μια η άλλη. Ο φίλτατος  @papoys1  που κάθεται κι απολαμβάνει τη σύνταξή του μπορεί να το κάνει καποιος όμως που το να χάσει μια μέρα επιπλέον σε ψάξιμο ή σε μια δεύτερη επίσκεψη στο συνεργείο του είναι δύσκολο (πρέπει να πάρει άδεια από δουλειά κλπ) το σκέφτεται. Φαντάσου το χ ανταλλακτικό που αγόρασες από το "ονλάιν"  να έχει στραβό σπείρωμα και να μην κάθεται καλά και να μείνεις με το αυτοκίνητο λυμένο... Αυτό είναι που πλήρώνεις στις αντιπροσωπείες : Η επάρκεια- διαθεσιμότητα των σωστών ανταλλακτικών  στο χώρο επισκευής καθώς και η εγγύηση της όποιας  εργασίας.

Αν τρακάρουμε (κουφια η ώρα) αν φταίει ο άλλος ζητάμε αντιπροσωπεία ντε και καλά..αν φταίμε εμείς ψάχνουμε οπουδήποτε αλλού ... γιατί άραγε;

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

...

Εσυ αν θέλεις να πληρώνεις 200αρες και 500αρες στις αντιπροσωπειες για να δειξεις οτι "εισαι ικανος να πληρώνεις το νεο σου αυτοκινητο" να το κάνεις και με τις ευχές μου. Τα ιδια ισχυει και για οποιον άλλον εχει παρομοια άποψη. Δε καταλαβαινω γιατι τρελαινεστε και προσπαθειτε τωρα με προσωπικες επιθέσεις και ειρωνειες να τη πειτε στον άλλον. Ειναι απλά τα πράγματα. 

Σε αμάξι 10ετίας, η αντιπροσωπία ζητάει €250 (που έχει 15 άτομα και μερικές χιλιάδες τετραγωνικά κτήριο), ο συνεργειάς της γειτονίας €190 (που έχει 2 άτομα και 500 τετραγωνικά συνεργείο), ο Μοχάμετ €160 μαύρα (που έχει 1 άτομο μαύρα και είναι σε κάτι κρυμμένες αποθήκες) και τα αγοράζω και τα αλλάζω μόνος μου με €80. Μάντεψε τι κάνω. :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Αν τρακάρουμε (κουφια η ώρα) αν φταίει ο άλλος ζητάμε αντιπροσωπεία ντε και καλά..αν φταίμε εμείς ψάχνουμε οπουδήποτε αλλού ... γιατί άραγε;

Σ αυτο θα συμφωνησω απολυτα!!! Στον δικο μου μαστορα ή αντιπροσωπεια πουθενα αλλου αφου δεν θα δωσω εγω τα χρηματα!!!

Επεξ/σία από PLACEBO_89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NT1G είπε

Σε αμάξι 10ετίας, η αντιπροσωπία ζητάει €250 (που έχει 15 άτομα και μερικές χιλιάδες τετραγωνικά κτήριο), ο συνεργειάς της γειτονίας €190 (που έχει 2 άτομα και 500 τετραγωνικά συνεργείο), ο Μοχάμετ €160 μαύρα (που έχει 1 άτομο μαύρα και είναι σε κάτι κρυμμένες αποθήκες) και τα αγοράζω και τα αλλάζω μόνος μου με €80. Μάντεψε τι κάνω. :-)

Να σου κάνω μια ερώτηση; 

εστω οτι εγω θέλω να πουλήσω το αμαξι μου σε 3 χρονια απο σήμερα. Συνεπως ειναι 5ετιας. Θα δεχοσουν να το αγοράσεις 1 χιλιαρικο παραπάνω με το επιχειρημα οτι εγω ολα του τα σερβις τα εκανα στην αντιπροσωπεια; θελω να μου απαντησεις σε παρακαλω με ειλικρινεια. 

17 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Αφου πληρώνω την Αλιανζ..... γκαι η Αλιανζ συνεργάζεται με τα καταστηματα της ΟΠΕΛ... εκει ναι γιατι να μην απαιτησω να πάει να φτιαχτει στην αντιπροσωπεια; :) 

Οπως βλέπουμε δεν ειναι θέμα τσιγκουνιάς, επέλεξα την καλυτερη και ακριβοτερη ασφαλιστική. Και ο λογος ηταν διοτι η προηγουμενη ασφαλιστικη ηταν μεν πιο φτηνη αλλα σε ενδεχομενη μπορα με χαλάζι πχ δεν μου κάλυπτε ολη τη ζημια αλλα ενα ποσοστο αυτής. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να πληρώσει πάει στην αντιπροσωπεία τα σκάει και τελείωσε.

Πριν 16 χρόνια που αγόρασα και εγώ το αμάξι λεφτά υπήρχαν που είπε κάποιος πήγαινα στην αντιπροσωπεία μου έλεγε 60 για αλλαγή λαδιών πλήρωνα ντούκου (τότε δεν υπήρχαν και κάρτες) και καθάριζα.Μου έλεγε αλλαγή ιμάντες αντλία 400 τα έδινα πάλι ντούκου και τελείωσε.

Εμ όμως ήρθε το καταραμένο το 2010 αρχίσαμε να τρώμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη πάει ο μισθός πάει και το απόθεμα τόφαγαν τα μνημόνια , αρχίσαμε να σφίγγουμε τα ζωνάρια να τρώμε από τις σάρκες μας και να ψάχνουμε τρόπους να δούμε από που θα κόψουμε και από που θα γλυτώσουμε.Μέσα σε αυτά και το συνεργείο.

Όταν πήγαινες στο συνεργείο μετά τις τόσες περικοπές και ο άλλος δεν έριχνε και λίγο νερό στο κρασί του αλλά σου έλεγε το ίδιο ποσό που έδινες όταν έπαιρνες το διπλάσιο μισθό κάτι έπρεπε να κάνεις. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων  τις εφάρμοσα και θα τις εφαρμόζω.Όποιος δεν μπορεί ή δεν ξέρει ή φοβάται στην αντιπροσωπεία να έχει το κεφάλι του ήσυχο.🙂

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα θα έχει φτάσει τις 30 σελίδες και ο ts ακόμα δεν θα εχει καταλάβει ότι για 50€ φθηνότερα, ρισκάρει πολλαπλάσια.

Επίσης, αν δεν έχεις πετρέλαιο θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη το πρώτο service στις 15.000km.

Στις 30.000km κανουν οσοι κινούνται συνέχεια σε αυτοκινητόδρομο.

Επιπροσθέτως, μιας και ανέφερες ότι θα κατέβεις Αθήνα τηλεφώνησε και στις εδώ αντιπροσωπίες μήπως πάρεις καλύτερες τιμές.

Υ.Γ. Πάντως αν είναι να πάρει κάποιος καινούριο αυτοκίνητο και για τα υπόλοιπα 4-7 χρόνια του δανείου να τρώει κονσέρβες, κάτι υπολόγισε λάθος.....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Το θέμα θα έχει φτάσει τις 30 σελίδες και ο ts ακόμα δεν θα εχει καταλάβει ότι για 50€ φθηνότερα, ρισκάρει πολλαπλάσια.

Επίσης, αν δεν έχεις πετρέλαιο θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη το πρώτο service στις 15.000km.

Στις 30.000km κανουν οσοι κινούνται συνέχεια σε αυτοκινητόδρομο.

Επιπροσθέτως, μιας και ανέφερες ότι θα κατέβεις Αθήνα τηλεφώνησε και στις εδώ αντιπροσωπίες μήπως πάρεις καλύτερες τιμές.

Υ.Γ. Πάντως αν είναι να πάρει κάποιος καινούριο αυτοκίνητο και για τα υπόλοιπα 4-7 χρόνια του δανείου να τρώει κονσέρβες, κάτι υπολόγισε λάθος.....

Ρε παιδια έχετε φαγωθει με τα χιλιομετρα κάποιοι. Η αντιπροσωπεια μου ειπε σε ποια χιλιομετρα θα πάω. Δεν κανω του κεφαλιού μου. Εννοειται οτι δεν τρωω κονσέρβες. Ολος ο κοσμος έχει δάνεια εκτος απο εκεινους που έχουνε καβατζες απο αριστερά και δεξιά. 

Βγάζετε ωρες ωρες κάτι συμπερασματα. Τα δανεια μου τα πληρωνω ολα στην ωρα τους και κάθε μέρα τρωω κρέας και ψάρι. Τι κονσερβες μου λες. Ημαρτον. 

Σιγα το ανοιγμα να πάρεις ενα καινουργιο αμαξι αμα βγάζεις πανω απο χιλιαρικο το μήνα. Κάποιοι θα πεθάνουν απο τη ζηλεια κ τη μιζέρια και δεν λέω για σενα φυσικά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...