Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Έχεις δίκιο για τις υπερτιμολογήσεις των ανταλλακτικών που δυστυχώς κάνουν όλοι.

Όμως σκέψου ότι ο μηχανικός εκτός από το κέρδος του πρέπει να βγάλει και τα (πολλά) πάγια έξοδα του μαγαζιού και του εξοπλισμού που διατηρεί.

Ευχαριστώ που μου δινεις δίκιο. Αλλα δεν θα το σκεφτω. Οπως και αυτος δεν θα σκεφτει εμενα οτι δε βγαινω. Με συγχωρεις δεν το λέω απο κακια. Αλλα δεν μπορει να μου ζητησει κάποιος να τον σκέφτομαι οταν αυτος δεν σκεφτεται εμένα και τα εξοδα μου. 

ΥΓ Εννοειται πως δεν θα χαλάσει ενα ψηφιακο συστημα μεσα στο αυτοκινητο πριν τα 75.000 χλμ και μετα η Οπελ θα μου πει "ααα πηγες στον άλλον και σου άλλαξε λάδια και αρα σου χάλασε και το ψηφιακο" 

αυτο ναι δεν θα το δεχτώ. Αν χαλάσει κάτι στα λάδια εννοειται οτι δεν θα τους πω και τιποτα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Confused 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Σοβαρος μηχανικος , αυτος που σου χρεώνει το ιδιο υλικο 58 ευρω ενω εσυ μπορεις να το βρεις 28;;; μάλλον εισαι της δουλειας και δεν σ αρεσει που καποιος δεν ειναι χαζος να τον κοροϊδεψεις εσυ σαν "αντιπροσωπεια επισημη".  Φιλοχρηματοι ναι , το σοβαρος απο που προκυπτει; τον ξέρεις εσυ απο πριν για να πεις οτι ειναι σοβαρος; εχεις δει τη δουλεια του; απο που αποδεικνυεται οτι ειναι σοβαρος; 

οι εποχές που ο κοσμος πληρωνε σαχλαμαρες τελειωσε... τωρα ο κοσμος ζυγιζει τα λεφτά του δεν ειναι μλκας. 

Φιλε μου αν ειχα και εγω καβατζες απο δεξιά και αριστερά θα έμπαινα στο ινσομνια και θα έκανα τον έξυπνο λέγοντας στον άλλον οτι "θα έπρεπε να υπολογισεις το κοστος του αυτοκινητου σου κτλπ" δε θα μπω στη διαδικασια να λογομαχησω με τον καθένα που γράφει τέτοια. Εσυ έγραψες το πιο ευστοχο σχολιο οτι οι υποχρεωσεις ειναι αρκετές. Ολα τα πληρωνω μονος μου και μερικές φορές τα 1200+ δεν φτάνουν. Λογικο αν σκεφτεις οτι κάποιοι φιλοι μου που παιρνουν 700 ευρω μενουν με τους γονεις τους. Ο κοσμος δεν βγαινει και ακουμε σαχλαμαρες απο παντου. Οτι οι μισθοι ειναι εντάξει, οτι το σερβις πρέπει να ειναι 200ευρω και βάλε κτλπ κτλπ 

Εμενα πχ με μετακινησαν στη δουλειά σε ενα σημειο πιο μακρινο και πλέον εχω κοστος βενζινης + 130 ευρω απο οτι πριν κάθε μηνα + 207 το σερβις = 340 ευρω. Δε νομιζω να μου τα δωσει κάποιος που γράφει εξυπνάδες χωρις να ξέρει. Οπου να ναι έρχονται και τα πετρελαια το χειμωνα + 130 ευρω κάθε μηνα. Οταν επαιρνα το αμαξι δεν ηξερα οτι θα έχω +130 ευρω έξτρα εξοδα βενζινης επειδη κάποιος αποφάσισε να με μετακινησει χωρις πρωτα να με ρωτησει επειδη απλα ειχε τη δυναμη να το κάνει. 

Για αυτο κ εγω θα ξενοικιάσω τωρα απο εδω και θα πάω πιο κοντά να πηγαινω με τα ποδια να γλιτωσω τη βενζινη και να πληρωνω ολα μαζι στο ενοικιιο και τη θερμανση 250 ευρω αντι για 260 που δινω τωρα χωρις την ΔΕΗ και τη θέρμανση. Ο ιδιοκτητης θυμηθηκε μετα απο 2 χρονια να ζητησει και κοινοχρηστα λεει 70 ευρω! Βεβαια μέσα στο λογαριασμο αυτο ειναι και το αποθηκάκι του απο κάτω το οποιο δεν μου ειχε πει οταν ειχα έρθει. Τεσπα ο καθενας ζητάει οτι θέλει. Και εμεις απλα κάνουμε τις επιλογές μας.

Εννοειται οτι θα πάω σε δικο μου συνεργειο και αν ποτέ γινει κάτι στο οποιο δεν ήμουν υπαιτιος εγω ή ο μαστορας εννοειται οτι αν η Οπελ δεν το δεχτει θα έχουμε και τις καταλληλες νομικες κινησεις. Θα κοιταξω βεβαια πρωτα μηπως πάω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο να του πάω τα υλικα. Αν οι μάγκες δεν το δεχτουν ... γεια χαρά κ αμυγδαλα. 

Φανταζομαι και στην δουλεια σου εφαρμοζεις αυτα που αναφερεις........... π.χ εαν δουλευεις σε καφετερια θα ερθει πελατης που θα σου πει, ξερεις δεν μου αρεσει ο εσπρεσο καφες που εχεις, σου εφερα τον δικο μου και παρε και 0,50 για τον κοπο σου.........

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ρωτά ποσό κοστίζει ο εγκέφαλος για παράδειγμα ....... εσυ εάν ήσουν μηχανικός με πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, με συνεχή ροή πελατών λόγω τις καλής φήμη σου, θα ασχοληθείς με το πελάτη που θα σου πουλήσει μαγκιά λέγοντας σου ότι θα σου πληρώσει το μεροκάματο αλλά θα σου φέρει τα ανταλλακτικά / αναλώσιμα...... «δεν νομίζω Τάκη» ........

Σχετικά με το παραπάνω, το 2008 αγόρασα καινούργιο αμάξι (Seat Ibiza) κ πλήρωσα την επέκταση εγγύησης στα 5 χρονια απο 2. Έκανα τα 2 πρώτα ετήσια Service στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα κανονικά αλλά δεν μου άρεσαν τα υλικά που έβαζαν (Divinol λάδια, φίλτρα που ειχαν μόνο το σήμα Seat χωρίς να γράφει μάρκα κλπ). Στο 3ο service τους ενημέρωσα πως θέλω να φέρω εγώ τα υλικά κ να πληρώσω μόνο την εργασία, ήταν λίγο διστακτικοι αλλά μου είπαν πως θα ελέγξουν τα υλικά κ αν είναι εφάμιλλα θα τα βάλουν. Τους πήγα με λάδια Liqui Moly, φίλτρο λαδιού κ καμπίνας (ενεργού άνθρακα) Bosch, φίλτρο βενζίνης Mann κ μπουζια NGK. Μου είπε ο μηχανικός που το ανέλαβε ότι του έφερα ότι καλύτερο κυκλοφορεί (κ τα πλήρωσα σχεδον τα μισά απ όσα κοστολογουσαν τα made by Seat) τα τοποθέτησε κ ούτε σημείωσαν στο βιβλίο υλικά πελάτη όπως μου είχαν πει. Απο τότε βάζω τα ίδια υλικά κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μέχρι τα 5 χρονια το Ibiza έβγαλε διάφορες χαζές βλάβες όπως γρύλοι παραθύρου, βάση σασμάν, δεξιά αναδιπλουμενος καθρεφτης που χάλασε κ καντράν το οποίο σταμάτησε η ηχητική ειδοποίηση (πχ φλας). Όλα αλλαχθηκαν στην εγγύηση χωρίς να πληρώσω 1€. Το ίδιο έκανα κ φέτος αλλά σε διαφορετική αντιπροσωπεία πιο κοντά στο σπίτι μου χωρίς να μου πουν τίποτα. Ζήτησα τιμη με υλικά κ τιμή μόνο εργασία για λιπαντικό Service, ιμάντες, αντλία νερού που πάει μαζί. Ηθελαν περίπου 500 κομπλέ κ 160 μόνο εργασία. Εννοείται προτίμησα το δεύτερο, πήγα πάλι τα υλικά που βάζω εδω κ χρόνια, ιμάντες Continental, αντλια Valeo. Κανένα πρόβλημα, καμία γκρίνια, τίποτα περίεργο στο Book service. 

Για τον φίλο πάνω να του πω πως όποιος μου έλεγε με τσαμπουκά "είναι δικό μου το μαγαζί, δεν δουλεύω μεροκάματο κ βάζω μόνο τα τάδε υλικά" θα του έλεγα καλή συνέχεια κ θα έφευγα. Έχω πάει σε πολλά συνεργεία κ αντιπροσωπείες τόσα χρόνια κ δεν το αντιμετώπισα ποτέ αυτό. Απλά δεν τους προσφέρει σημαντικό κέρδος κ δεν το κυνηγάνε. 

Για τον topic starter θα πρότεινα να δει κ σε διαφορετική αντιπροσωπεία opel κ σε άλλη περιοχή. Κάνε ενα τηλέφωνο κ ρώτα τους αν φέρω εγώ τα υλικά τι πρόβλημα θα υπάρχει? Αν όλοι σου πουν τα ίδια τότε δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, η τα δίνεις μέχρι να τελειώσει η εγγύηση ή κάνεις οτι θεωρείς καλύτερο με το οποιο ρίσκο. 

Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο την τιμή αγορας, ρωτάμε, ψάχνουμε το λιπαντικό Service κ το γενικό πόσο κοστίζουν. Ακόμα κ να μην έχουμε το αμάξι αν καλέσουμε στο service κ ρωτήσουμε για το μοντέλο συνήθως θα μας πουν τιμή. 

Δεν γράφω για τις αντιπροσωπείες που συνέβησαν τα παραπάνω γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά θα πω πως είναι δυτική Αττική. Αν θέλει κάποιος μπορώ να στείλω pm. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nemesis1288 είπε

Σχετικά με το παραπάνω, το 2008 αγόρασα καινούργιο αμάξι (Seat Ibiza) κ πλήρωσα την επέκταση εγγύησης στα 5 χρονια απο 2. Έκανα τα 2 πρώτα ετήσια Service στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα κανονικά αλλά δεν μου άρεσαν τα υλικά που έβαζαν (Divinol λάδια, φίλτρα που ειχαν μόνο το σήμα Seat χωρίς να γράφει μάρκα κλπ). Στο 3ο service τους ενημέρωσα πως θέλω να φέρω εγώ τα υλικά κ να πληρώσω μόνο την εργασία, ήταν λίγο διστακτικοι αλλά μου είπαν πως θα ελέγξουν τα υλικά κ αν είναι εφάμιλλα θα τα βάλουν. Τους πήγα με λάδια Liqui Moly, φίλτρο λαδιού κ καμπίνας (ενεργού άνθρακα) Bosch, φίλτρο βενζίνης Mann κ μπουζια NGK. Μου είπε ο μηχανικός που το ανέλαβε ότι του έφερα ότι καλύτερο κυκλοφορεί (κ τα πλήρωσα σχεδον τα μισά απ όσα κοστολογουσαν τα made by Seat) τα τοποθέτησε κ ούτε σημείωσαν στο βιβλίο υλικά πελάτη όπως μου είχαν πει. Απο τότε βάζω τα ίδια υλικά κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μέχρι τα 5 χρονια το Ibiza έβγαλε διάφορες χαζές βλάβες όπως γρύλοι παραθύρου, βάση σασμάν, δεξιά αναδιπλουμενος καθρεφτης που χάλασε κ καντράν το οποίο σταμάτησε η ηχητική ειδοποίηση (πχ φλας). Όλα αλλαχθηκαν στην εγγύηση χωρίς να πληρώσω 1€. Το ίδιο έκανα κ φέτος αλλά σε διαφορετική αντιπροσωπεία πιο κοντά στο σπίτι μου χωρίς να μου πουν τίποτα. Ζήτησα τιμη με υλικά κ τιμή μόνο εργασία για λιπαντικό Service, ιμάντες, αντλία νερού που πάει μαζί. Ηθελαν περίπου 500 κομπλέ κ 160 μόνο εργασία. Εννοείται προτίμησα το δεύτερο, πήγα πάλι τα υλικά που βάζω εδω κ χρόνια, ιμάντες Continental, αντλια Valeo. Κανένα πρόβλημα, καμία γκρίνια, τίποτα περίεργο στο Book service. 

Για τον φίλο πάνω να του πω πως όποιος μου έλεγε με τσαμπουκά "είναι δικό μου το μαγαζί, δεν δουλεύω μεροκάματο κ βάζω μόνο τα τάδε υλικά" θα του έλεγα καλή συνέχεια κ θα έφευγα. Έχω πάει σε πολλά συνεργεία κ αντιπροσωπείες τόσα χρόνια κ δεν το αντιμετώπισα ποτέ αυτό. Απλά δεν τους προσφέρει σημαντικό κέρδος κ δεν το κυνηγάνε. 

Για τον topic starter θα πρότεινα να δει κ σε διαφορετική αντιπροσωπεία opel κ σε άλλη περιοχή. Κάνε ενα τηλέφωνο κ ρώτα τους αν φέρω εγώ τα υλικά τι πρόβλημα θα υπάρχει? Αν όλοι σου πουν τα ίδια τότε δυστυχώς δεν υπάρχει λύση, η τα δίνεις μέχρι να τελειώσει η εγγύηση ή κάνεις οτι θεωρείς καλύτερο με το οποιο ρίσκο. 

Όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο καλό είναι να μην κοιτάμε μόνο την τιμή αγορας, ρωτάμε, ψάχνουμε το λιπαντικό Service κ το γενικό πόσο κοστίζουν. Ακόμα κ να μην έχουμε το αμάξι αν καλέσουμε στο service κ ρωτήσουμε για το μοντέλο συνήθως θα μας πουν τιμή. 

Δεν γράφω για τις αντιπροσωπείες που συνέβησαν τα παραπάνω γιατί δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά θα πω πως είναι δυτική Αττική. Αν θέλει κάποιος μπορώ να στείλω pm. 

Η SEAT και η κάθε SEAT δεν φτιάχνει φίλτρα κλπ.Aπλά βάζει σε κουτί με το σημά της προιόντα που έχει κάνει συμφωνία με τις εταιρίες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Φανταζομαι και στην δουλεια σου εφαρμοζεις αυτα που αναφερεις........... π.χ εαν δουλευεις σε καφετερια θα ερθει πελατης που θα σου πει, ξερεις δεν μου αρεσει ο εσπρεσο καφες που εχεις, σου εφερα τον δικο μου και παρε και 0,50 για τον κοπο σου.........

Ρε φιλε τι σχέση εχει ο καφες που γράφεις τωρα; εδω κοστολογειται +100% πάνω το λάδι. 28 ευρω το βρηκα 58 μου το χρεώνουν. 100% πάνω; σοβαρα μιλάμε τωρα; 

8 λεπτά πριν, 2tsipakis είπε

αν απο τωρα σκέφτεσαι το 1 η 2 ευρω καλυτερα πουλα το να ηρεμησεις 

δεν εισουν ακομα ετοιμος για αγορα νεου αυτοκινητου με δανεια 

Φιλε αν εσυ απο αυτα που γράψαμε καταλαβες οτι το προβλημα μου ειναι 1-2 ευρω..... τρεις λαλουν και 2 χορευουν.

Και το εισουν ειναι με 'η' οχι με 'ει'. 

προφανως αυτο δεν εισαι αρμοδιος να το κρινεις.... ειναι η Τραπεζα που μου έδωσε το δανειο και επισης ακομη δεν μπορεις και να το πεις καθως ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ καταστει ληξιπροθεσμη. Πληρώνω κανονικα τις υποχρεώσεις μου.  2-3 ημέρες ΠΡΙΝ την προθεσμια που έχει συμφωνηθει με μενα και τη Τράπεζα. 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η SEAT και η κάθε SEAT δεν φτιάχνει φίλτρα κλπ.Aπλά βάζει σε κουτί με το σημά της προιόντα που έχει κάνει συμφωνία με τις εταιρίες.

Προφανώς, απλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι μάρκα είναι διότι δεν το γράφει καπου. Μπορεί να είναι Bosch μπορεί να είναι LingLangLong. Κ προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι έβαλα πάρα αυτό που μπαίνει σε φασον κουτί κ είναι ακριβότερο. 

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Η χρυση τομη ειναι να βρεις ενα συνεργειο εξειδικευμενο opel ή ενα συνεργειο που να εχει ξαναδουλεψει πανω σε αυτο το μοντελο. 

Παραίνεση: Eιναι σημαντικο ν αναφερεις οτι εχεις οικονομικες δυσκολιες και να σου κανει οτι μπορει καλυτερο στην τιμη για να εισαι πιστος πελατης του!

Γιατι να σου πω την αληθεια και γω αν ημουν μαστορας και μου ερχοταν πελατης με καινουργιο αυτοκινητο αυτα τα λιγα ευρω παραπανω θα του τα έπαιρνα γι αυτο και λεω οτι ειναι σημαντικο!

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι ελευθερος να βάλεις ότι θέλεις όπου θέλεις ... Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει τα υλικά που θα βάλεις να είναι των ίδιων προδιαγραφών με αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής , και να τοποθετούνται από πιστοποιημένο  μηχανικό (κι όχι από εμένα που απλά ξέρω...) . Αυτά τεκμηριώνονται με αποδειξεις και τιμολόγια.... Απλά θα πρέπει να αναγράφεται στην απόδειξη ο ακριβής τύπος του ανταλλακτικού και όχι απλά π.χ λάδι 10w40 ή ένα σκέτο "φίλτρο αέρος όπελ" .... Εννοείται ότι και η απόδειξη των εργατικών θα πρέπει να αναφέρει αναλυτικά τις εργασίες και όχι απλά να είναι μια απόδειξη ταμειακής μηχανής που να λέει απλά "σύνολο 40 ευρώ" . Σφραγίδες σε βιβλιαράκια σου βάζω όσες θέλεις.... Αν δεν ισχύουν αυτά η εγγύηση δεν υπάρχει και θα τρέχεις με δικηγόρους, θα χάσεις χρόνο και χρήματα, και αυτοκίνητο δε θα έχεις αμα σου συμβεί η στραβή... Είναι νομικά καλυμένοι από παντού και χέστηκαν (συγχώρεσέ με για την έκφραση) αν θα πας για σέρβις σε αυτούς... Θα στα πάρουν στη πρώτη σοβαρή βλάβη που θα έχεις μετά την λήξη του χρόνου εγγύησης και που μόνο αυτοί θα μπορούν να φτιάξουν ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Ρωτά ποσό κοστίζει ο εγκέφαλος για παράδειγμα ....... εσυ εάν ήσουν μηχανικός με πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, με συνεχή ροή πελατών λόγω τις καλής φήμη σου, θα ασχοληθείς με το πελάτη που θα σου πουλήσει μαγκιά λέγοντας σου ότι θα σου πληρώσει το μεροκάματο αλλά θα σου φέρει τα ανταλλακτικά / αναλώσιμα...... «δεν νομίζω Τάκη» ........

Έλα ρε φίλε που το πήγες στον εγκέφαλο.Το τερμάτισες. Από την άλλη θα σου πω ότι μερικοί νομίζουν πως ένας εγκέφαλος κάνει 1000 - 2000 ευρώ ξέρω γω.

Για το δικό μου αν και δεν πιστεύω ότι θα μου χρειαστεί ποτέ ένας μεταχειρισμένος κοστίζει γύρω στα  200 ευρώ.

Και για να με κράξεις περισσότερο επειδή βλέπω ότι σου αρέσει 😁 σου λέω ότι από τα 130.000 χιλιόμετρα βάζω λαδάκι στη μηχανή από το lidl 10/40 κάθε 6 με 7 χιλιάδες χιλιόμετρα έχω φτάσει 309.000 χιλιόμετρα και δεν συμπληρώνω λάδι από αλλαγή σε αλλαγή γιατί απλά δεν καίει. Επίσης κάνω πολλές άλλες εργασίες μόνος και θα έκανα περισσότερες αν είχα μία ράμπα να το ανεβάζω πάνω.🙂

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Έλα ρε φίλε που το πήγες στον εγκέφαλο.Το τερμάτισες. Από την άλλη θα σου πω ότι μερικοί νομίζουν πως ένας εγκέφαλος κάνει 1000 - 2000 ευρώ ξέρω γω.

Για το δικό μου αν και δεν πιστεύω ότι θα μου χρειαστεί ποτέ ένας μεταχειρισμένος κοστίζει γύρω στα  200 ευρώ.

Και για να με κράξεις περισσότερο 😁 σου λέω ότι από τα 130.000 χιλιόμετρα βάζω λαδάκι στη μηχανή από το lidl 10/40 κάθε 6 με 7 χιλιάδες χιλιόμετρα έχω φτάσει 309.000 χιλιόμετρα και δεν συμπληρώνω λάδι από αλλαγή σε αλλαγή γιατί απλά δεν καίει. Επίσης κάνω πολλές άλλες εργασίες μόνος και θα έκανα περισσότερες αν είχα μία ράμπα να το ανεβάζω πάνω.🙂

Και πλεον το w5 10/40 το βγαζει με api SN !!!  Τα ημ. ειναι συνηθως sl και μετα επρεπε να πας σε full για να δεις sn και πανω!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Επίσης, ποιος σοβαρός μηχανικός / συνεργείο θα ανεχτεί (με μαγκιά) να πας και να του πεις θα σου φέρω τα αναλώσιμα / ανταλλακτικά και εσυ θα πληρωθείς το μεροκάματο.........

Εγω χρονια το κανω αυτο και σε καινούργια αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σε εξουσιοδοτημένα, αν θέλουν, αν δεν θέλουν άλλου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Ρε φιλε τι σχέση εχει ο καφες που γράφεις τωρα; εδω κοστολογειται +100% πάνω το λάδι. 28 ευρω το βρηκα 58 μου το χρεώνουν. 100% πάνω; σοβαρα μιλάμε τωρα; 

...

Το έχεις γράψει 10 φορές. Ναι γίνεται, πάμε παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα παιδιά το έχουν ξεφτιλίσει τα συνεργεία με τις τιμές. Η seat μου ζήτησε 300 ευρώ για leon 1.6 mpi 2007. Όλα τα φίλτρα λάδια μπουζί. 190 ευρώ τα υλικά και τα υπόλοιπα εργασία. Υλικά τα οποία αγοράζω με ούτε τα μισά λεφτά. Ο μάστορας στη γειτονιά για λάδια, φίλτρο λαδιού φίλτρο αέρα και βενζίνης 150 χωρίς απόδειξη. Πήγα άλλαξα λάδια-φίλτρο (eneos) με 53 ευρώ με απόδειξη και άλλα 30 ευρώ τα φίλτρα και τέλος. Ο άλλος τις προάλλες ήθελε για σετ ιμάντες και αντλία (ina) 280 μαύρα. Αγορά 100 ευρώ με ΦΠΑ τα ανταλλακτικά. Δλδ ήθελε αυτός να βγάλει μαζί με το κέρδος από τα ανταλλακτικά πάνω από 200 ευρώ μαύρα. Ε δεν μαμιομαστε... 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NT1G είπε

Το έχεις γράψει 10 φορές. Ναι γίνεται, πάμε παρακάτω.

Ε ωραια. Απο μενα θα μπλοκαριστει και δεν θα γινει. Αυτο συζητάμε. 

Αφου η απαντηση ειναι "Γιατι ετσι γουστάρουμε να σου πιάσουμε το κώλο" μην με θεωρει εμενα μετά ο αλλος δηθεν κακο που πάω εκει και τους λέω θα σας φέρω τα υλικα και αν σας αρέσει. 

7 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Έλα παιδιά το έχουν ξεφτιλίσει τα συνεργεία με τις τιμές. Η seat μου ζήτησε 300 ευρώ για leon 1.6 mpi 2007. Όλα τα φίλτρα λάδια μπουζί. 190 ευρώ τα υλικά και τα υπόλοιπα εργασία. Υλικά τα οποία αγοράζω με ούτε τα μισά λεφτά. Ο μάστορας στη γειτονιά για λάδια, φίλτρο λαδιού φίλτρο αέρα και βενζίνης 150 χωρίς απόδειξη. Πήγα άλλαξα λάδια-φίλτρο (eneos) με 53 ευρώ με απόδειξη και άλλα 30 ευρώ τα φίλτρα και τέλος. Ο άλλος τις προάλλες ήθελε για σετ ιμάντες και αντλία (ina) 280 μαύρα. Αγορά 100 ευρώ με ΦΠΑ τα ανταλλακτικά. Δλδ ήθελε αυτός να βγάλει μαζί με το κέρδος από τα ανταλλακτικά πάνω από 200 ευρώ μαύρα. Ε δεν μαμιομαστε... 

Θρασύτατοι. Έτσι κάνουν κατακλέβουν το κοσμο. Πρέπει να πάρουν ενα μάθημα για να μαζευτουν λιγο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...