laz1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Και τα υγρά φρένων δεν αλλάζονται απλά προσθέτουμε αν έχει χάσει αλλά κανένα αυτοκίνητο δεν χάνει υγρά φρένων εκτός και έχει βλάβη.Άρα 0 υλικά. εκεί. Καλημέρα. Ανά 3 χρόνια αλλαγή, γιατί είναι υδρόφιλο, για να μην αλλάξουμε κάποια στιγμή αντλία φρένου. 1 1
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν εχει κανει καποιος 30000χιλ σε 1.5 χρονο σημαινει οτι ειναι εργαλειο δουλειας και δεν πρεπει να περιμενει το σερβις για να τσεκαρει λαδια γιατι πιθανολογω μπορει να εχει και λιγοτερο απο κιλο μεσα τωρα .......τουλαχιστον 2 ενδιαμεσες ανα 10000 χιλ αλλαγες με η χωρις φιλτρο... εχω ενα γειτονα που απλα συμπληρωνει λαδι και τιποτα αλλο...... Φίλε αν διαβάσεις το θέμα ο TS λέει ότι σέρβις λίπανσης έχει κάνει δύο φορές στα 5.000 και στα 15.000 χιλιόμετρα.Αυτό είναι το πρώτο γενικός σέρβις.
N3M3SiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το βασικό εξάρτημα που μπορεί να πάθει βλάβη σε ένα αυτοκίνητο και χρειάζεται την εγγύηση είναι η μηχανή άρα τι μπορεί να πάθει Σοβαρα τωρα το ειπες αυτο; Μαζι με το αλλο πιο πανω για τα υγρα φρενων οτι δεν αλλαζονται αλλα απλα προσθετουμε, πρεπει να ειναι στα top 10 αστεια της συντηρησης αυτοκινητου. θα τον καψεις τον ανθρωπο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από N3M3SiS 5
tutuyo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Για ποιο μοντέλο της Opel πρόκειται? Σε όλα τους τα μοντέλα, το βιβλιαράκι γράφει για 1o service στις 25.000-30.000χλμ η έτος, όποιο έρθει πρώτα. Το οτι πήγες στα 5.000 και 15.000 ήταν δική σου απόφαση? Γιατί? Έπειτα οκ η μια Opel σου έδωσε ένα κουστουμακι 200 ευρω, ρώτησες και σε κάποιες άλλες? Τα 200 ευρω για πρωτο service ειναι οντως αρκετα συνηθως το κοστος κυμαινεται μεχρι 140 ευρω βαρια. Εχω δει για 170 σε diesel Θα επρεπε να εχεις προγραμματισει σωστα τα οικονομικα σου, ωστε να μπορεις οχι μονο να αγορασεις καινουργιο αμαξι, αλλα να το υποστηριξεις κιολας. Συμφωνουμε οτι οι χρεωσεις των αντιπροσωπειων ειναι σχεδον ληστρικες αλλα ο τελικος λογαριασμος αυξανει και λογω εργατοωρας. Απο εκει και περα, ειναι θεμα αποδοχης του ρισκου. Εαν δεχεσαι το ρισκο του να μην σε καλυπτει η εγγυηση για μια πιθανη βλαβη, δεν εχεις λογο να το πας στην αντιπροσωπεια. 1
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Σοβαρα τωρα το ειπες αυτο; Μαζι με το αλλο πιο πανω για τα υγρα φρενων οτι δεν αλλαζονται αλλα απλα προσθετουμε, πρεπει να ειναι στα top 10 αστεια της συντηρησης αυτοκινητου. θα τον καψεις τον ανθρωπο. Φίλε μίλησα για ότι καλύπτει η εγγύση.Παρακάτω λέω για φρένα , λάστιχα , ιμάντες μπροστινό σύστημα και πολλά άλλα τα οποία και να χαλάσουν δεν τα καλύπτει η εγγύηση.Τα πληρώνεις από τη τσεπούλα σου.Και κλείνω λέγοντας αν δεν κατέχει πέντε πραγματάκια καλύτερα να το πηγαίνει στην αντιπροσωπεία. Εσύ τι άλλο νομίζεις ότι σου καλύπτει η εγγύηση για το οποίο δεν θα πληρώσεις και θα σου το κάνουν τζάμπα;;; Τώρα για τα υγρά φρένων.Τι να πω.16 χρόνια δεν μου τα είχε αλλάξει κανείς.Δίσκους τακάκια αλλάζουν και συμπληρώνουν αν λείπει.Θα το κάνω στην επόμενη αλλαγή. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά για το πόσα ξέρω από αυτοκίνητα άσε αυτό να το ξέρω μόνος μου. 1
G.bar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το βασικό εξάρτημα που μπορεί να πάθει βλάβη σε ένα αυτοκίνητο και χρειάζεται την εγγύηση είναι η μηχανή άρα τι μπορεί να πάθει όταν βάζεις και έξω τα προβλεπόμενα λάδια φίλτρα και πιο τακτικά μάλιστα από ότι λέει το μάνουαλ.Τίποτε. Σε λοιπά εξαρτήματα αν πάθει βλάβη λόγω φυσιολογικής φθοράς π.χ. φρένα ψαλίδια ακρόμπαρα μπουζί , υαλοκαθαριστήρες λάστιχα έτσι κι αλλιώς η εγγύηση δεν τα καλύπτει οπότε πάλι θα τα πληρώσεις από τη τσέπη σου. Αυτό ίσως να ίσχυε πριν 30 χρόνια όταν τα αυτοκίνητα ήταν με καρμπυρατέρ και τα παράθυρα χειροκίνητα. Πλέον η μηχανή είναι από τα λίγα εξαρτήματα που ΔΕΝ θα βγάλουν βλάβη, οι βλαβες ως επι τω πλείστον είναι σε περιφερειακά ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, και πιο συγκεκριμένα σε σημεία του αυτοκινήτου που δεν μπορεί να βάλει χέρι ο 40 χρόνια οικογενειακός μάστορας απλά γιατί δεν θα έχει την τεχνογνωσία. Εκεί λοιπόν χρειάζεσαι την εγγύηση, γιατί όταν ένας αισθητήρας ραντάρ για το acc έχει 1500€ και σταματήσει να δουλευει εντος εγγύησης, αλλά εσυ είχες αποφασίσει να κάνεις μια αλλαγη λαδιών στον γειτονα για να γλιτώσεις 50€, τότε είναι που ανοιγεις άλλο θέμα εδώ για τη καταγγελία που θα κάνεις στα κεντρικά της opel επειδή αρνουνται αντικατασταση. 6 1
Dinos1973 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Ακου φιλε μου για να καταλαβεις, γιατι μαλλον ειναι το πρωτο σου αυτοκινητο. Σε οποιο συνεργειο και να πας, τα λαδια τοσο θα σου τα χρεωσει. Για να μην σου πω και παραπανω. Και στο συνεργειο της γειτονιας σου να πας, ενα 50ρικο θα στα βαλει τα λαδια, γιατι και αυτοι βγαζουν και απο τα ανταλλακτικα. Ειδικα δε αν του πεις και με αποδειξη; Εκει να δεις κατι ωραιες τιμες. Ολοι χρεωνουν κανα 70αρι το 4λιτρο τα λαδια, ασχετα με το γεγονος οτι στο Skroutz μπορεις να τα βρεις με 30€. Ο τροπος για να το αποφυγεις αυτο ειναι οντως απλα να τους τα πας εσυ. Και να ξερεις, μπορεις πολυ ανετα να πας στο εξουσιοδοτημενο με τα δικα σου αναλωσιμα, λαδια ξυδια κλπ και να τους πεις να τα περασουν στο αμαξι και να κανουν τις υπολοιπες εργασιες που προβλεπονται. Τωρα εχεις κατσει 3 σελιδες να μας λες τα εξοδα σου και τα δανεια σου και το ρευμα σου ενω το θεμα ειναι αλλο. Αν εχεις 17χιλιαρικα να δωσεις για καινουριο αυτοκινητο, επρεπε να ειχες σκεφτει ηδη οτι τα σερβις του θα γινονται στην αντιπροσωπεια με ο,τι σημαινει αυτο. Αλλα anyway. Οταν πας σε ενα οποιοδηποτε συνεργειο το αμαξι σου που ειναι εντος εγγυησης και τους ζητησεις ανταλλακτικα προδιαγραφων Opel και μαλιστα ολα αυτα + τις εργασιες του με αποδειξεις (που μεταφραζεται σε ΦΠΑ) ποσο νομιζεις θα πληρωσεις; Οκ. Θα γλυτωσεις απο τα 207 τα 50-60 και θα πληρωσεις 140-150€. Φοβερο. Με κινδυνο να παθεις μια ζημια στο αμαξι και να παρακαλας την Opel να στο καλυψει με εγγυηση. Κατα τα αλλα κατεβαζουμε νομοθεσιες τις Ε.Ε. και του Συνηγορου Καταναλωτη για την κινεζικη γκατζετια που αγορασαμε και εχει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2, και στο αμαξι που εχουμε 4-5 χρονια εγγυηση, κοιταμε να την σαμποταρουμε με κινδυνο να μας κατσει κανα χιλιαρικο στραβη και να τρεχουμε. Τεσπα, εσυ επιλεγεις, εσυ πληρωνεις, οτι θελεις κανεις. Επίσης, ποιος σοβαρός μηχανικός / συνεργείο θα ανεχτεί (με μαγκιά) να πας και να του πεις θα σου φέρω τα αναλώσιμα / ανταλλακτικά και εσυ θα πληρωθείς το μεροκάματο......... 1
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, G.bar είπε Αυτό ίσως να ίσχυε πριν 30 χρόνια όταν τα αυτοκίνητα ήταν με καρμπυρατέρ και τα παράθυρα χειροκίνητα. Πλέον η μηχανή είναι από τα λίγα εξαρτήματα που ΔΕΝ θα βγάλουν βλάβη, οι βλαβες ως επι τω πλείστον είναι σε περιφερειακά ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, και πιο συγκεκριμένα σε σημεία του αυτοκινήτου που δεν μπορεί να βάλει χέρι ο 40 χρόνια οικογενειακός μάστορας απλά γιατί δεν θα έχει την τεχνογνωσία. Εκεί λοιπόν χρειάζεσαι την εγγύηση, γιατί όταν ένας αισθητήρας ραντάρ για το acc έχει 1500€ και σταματήσει να δουλευει εντος εγγύησης, αλλά εσυ είχες αποφασίσει να κάνεις μια αλλαγη λαδιών στον γειτονα για να γλιτώσεις 50€, τότε είναι που ανοιγεις άλλο θέμα εδώ για τη καταγγελία που θα κάνεις στα κεντρικά της opel επειδή αρνουνται αντικατασταση. Έχεις δει κανένα opelaki corsa ή vectra βενζίνης σαν το δικό μου να έχει αισθητήρα που να κοστίζει 1500 ευρώ. Αν είχα porse ή ferari ή κανένα αυτοκίνητο που κόστιζε 40 - 50 και 60 χιλιάδες ευρώ με τόσο ακριβά ανταλακτικά φυσικά στην αντιπροσωπεία θα το πήγαινα γιατί για να έχω ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα είχα και πρόβλημα χρημάτων.Εμένα ο πιο ακριβός αισθητήρας έχει 100 ευρώ αλλά κανείς δεν έχει χαλάσει στα 16 χρόνια.Φαντάσου να το πήγαινα στην αντιπροσωπεία να τους τα έχωνα χοντρά κάθε φορά μήπως χαλάσει κανένας αισθητήρας να γλυτώσω το 100άρικο. Ο TS αν έχεις δει όλο το θέμα σκέπτεται τα 207 ευρώ γιατί ζορίζεται να τα δώσει επειδή άλλα έξοδα δάνεια κ.λ.π. ενδεχομένως να του στερήσουν βασικά αγαθά. 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Επίσης, ποιος σοβαρός μηχανικός / συνεργείο θα ανεχτεί (με μαγκιά) να πας και να του πεις θα σου φέρω τα αναλώσιμα / ανταλλακτικά και εσυ θα πληρωθείς το μεροκάματο......... Πολλοί εγώ έχω πάει σε πολλούς. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από papoys1 1
sotiriadisc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Οι υποχρεώσεις σε κάθε οικογενεια είναι πολλες και καθε φορα που ερχετε ένα έξοδο εκτος πλανων υπάρχει θέμα. Δεν εισαι μονο εσυ σε τετοια κατασταση λοιπον. Μαζι σου οτι ειναι απατεωνες αλλα δικη μου αποψη κανε το service εκει και όταν τελειωσει η εγγυηση καντο αλλου. Επισης μπορεις να τους δωσεις τα μισα λεφτα τωρα και τα αλλα σε 1 μήνα ? μηπως ετσι ειναι ποιο ευκολο και να κανεις την δουλεια και να εχεις το κεφαλι με εγγυηση καλυμένο? Μαζι σου οτι εξω οι τιμες ειναι διαφορετικες αλλα πρεπει να κανεις υπομονη ακομα 3-4 χρονια οσο σου μενει και μετα να πας όπου θες. Κανεις δεν θα σου χαρισει λεφτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο. 2
sargus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Σύμφωνω και εγώ ότι είναι λάθος να χάσεις την εγγύηση*. Ψάξε λίγο παραπάνω σε διάφορες Opel και εξουσιοδοτημένα (μπορείς απλά να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις τιμές) γιατί μπορεί να βρεις φτηνότερα. Όταν με το καλό τελειώσει η εγγύηση σου, τότε πήγαινε το όπου κρίνεις καλύτερα εσύ. Αλλά να ξέρεις ότι τα σύγχρονα αμάξια φοράνε πολλά, πάρα πολλά ηλεκτρονικά συστήματα (δε θυμάμαι πόσες δεκάδες εγκεφάλους μόνο έχουν!) τα οποία και είναι πανάκριβα γιατί υπάρχει μονοπώλιο! Οπότε μπορεί πολύ εύκολα μες την εγγύηση να σου βγει ζημιά που να περνάει το χιλιάρικο. Το ρισκάρεις για μερικά ευρώ παραπάνω; *Την εγγύηση την χάνεις παρά το ότι υπάρχει σαφής νομοθεσία στην Ευρώπη. Και τη χάνεις γιατί τα λαμόγια που έχουμε σε αυτήν τη χώρα σαν επιχειρηματίες (λες και τα πληρώνουν από την τσέπη τους) καπετανίστικα σου λένε ότι εγώ δε σε καλύπτω. Οπότε το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να τους πας δικαστικά (όπου και θα κερδίσεις) αλλά αυτό προυποθέτει πολλά χρόνια και πολλά έξοδα μέχρι τότε! Και τελικά κανείς δεν το κάνει γιατί είναι ασύμφορο. Το ξέρουν λοιπόν αυτό και μας εκμεταλλεύονται. 1
N3M3SiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Εσύ τι άλλο νομίζεις ότι σου καλύπτει η εγγύηση για το οποίο δεν θα πληρώσεις και θα σου το κάνουν τζάμπα;;; Οτιδηποτε περαν των αναλωσιμων σου το καλυπτει η εγγυηση. Αστειευεσαι τωρα; Μονο μηχανη; Τρομπες; Πολλαπλασιαστες; Αισθητηρες; Απο που να ξεκινησω την λιστα με τα ανταλλακτικα που μπορει να χαλασουν και σε ποιο να σταματησω; Ο,τι ναναι πραγματικα... 1
Dinos1973 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Έχεις δει κανένα opelaki corsa ή vectra βενζίνης σαν το δικό μου να έχει αισθητήρα που να κοστίζει 1500 ευρώ. Αν είχα porse ή ferari ή κανένα αυτοκίνητο που κόστιζε 40 - 50 και 60 χιλιάδες ευρώ με τόσο ακριβά ανταλακτικά φυσικά στην αντιπροσωπεία θα το πήγαινα γιατί για να έχω ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα είχα και πρόβλημα χρημάτων.Εμένα ο πιο ακριβός αισθητήρας έχει 100 ευρώ αλλά κανείς δεν έχει χαλάσει στα 16 χρόνια.Φαντάσου να το πήγαινα στην αντιπροσωπεία να τους τα έχωνα χοντρά κάθε φορά μήπως χαλάσει κανένας αισθητήρας να γλυτώσω το 100άρικο. Ο TS αν έχεις δει όλο το θέμα σκέπτεται τα 207 ευρώ γιατί ζορίζεται να τα δώσει επειδή άλλα έξοδα δάνεια κ.λ.π. ενδεχομένως να του στερήσουν βασικά αγαθά. Πολλοί εγώ έχω πάει σε πολλούς. Ρωτά ποσό κοστίζει ο εγκέφαλος για παράδειγμα ....... εσυ εάν ήσουν μηχανικός με πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο, με συνεχή ροή πελατών λόγω τις καλής φήμη σου, θα ασχοληθείς με το πελάτη που θα σου πουλήσει μαγκιά λέγοντας σου ότι θα σου πληρώσει το μεροκάματο αλλά θα σου φέρει τα ανταλλακτικά / αναλώσιμα...... «δεν νομίζω Τάκη» ........ 1
sakis206 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Φίλε ρίξε και μια ματιά εδώ . Εγώ πήγα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Επίσης, ποιος σοβαρός μηχανικός / συνεργείο θα ανεχτεί (με μαγκιά) να πας και να του πεις θα σου φέρω τα αναλώσιμα / ανταλλακτικά και εσυ θα πληρωθείς το μεροκάματο......... Σοβαρος μηχανικος , αυτος που σου χρεώνει το ιδιο υλικο 58 ευρω ενω εσυ μπορεις να το βρεις 28;;; μάλλον εισαι της δουλειας και δεν σ αρεσει που καποιος δεν ειναι χαζος να τον κοροϊδεψεις εσυ σαν "αντιπροσωπεια επισημη". Φιλοχρηματοι ναι , το σοβαρος απο που προκυπτει; τον ξέρεις εσυ απο πριν για να πεις οτι ειναι σοβαρος; εχεις δει τη δουλεια του; απο που αποδεικνυεται οτι ειναι σοβαρος; οι εποχές που ο κοσμος πληρωνε σαχλαμαρες τελειωσε... τωρα ο κοσμος ζυγιζει τα λεφτά του δεν ειναι μλκας. 2 ώρες πριν, sotiriadisc είπε Οι υποχρεώσεις σε κάθε οικογενεια είναι πολλες και καθε φορα που ερχετε ένα έξοδο εκτος πλανων υπάρχει θέμα. Δεν εισαι μονο εσυ σε τετοια κατασταση λοιπον. Μαζι σου οτι ειναι απατεωνες αλλα δικη μου αποψη κανε το service εκει και όταν τελειωσει η εγγυηση καντο αλλου. Φιλε μου αν ειχα και εγω καβατζες απο δεξιά και αριστερά θα έμπαινα στο ινσομνια και θα έκανα τον έξυπνο λέγοντας στον άλλον οτι "θα έπρεπε να υπολογισεις το κοστος του αυτοκινητου σου κτλπ" δε θα μπω στη διαδικασια να λογομαχησω με τον καθένα που γράφει τέτοια. Εσυ έγραψες το πιο ευστοχο σχολιο οτι οι υποχρεωσεις ειναι αρκετές. Ολα τα πληρωνω μονος μου και μερικές φορές τα 1200+ δεν φτάνουν. Λογικο αν σκεφτεις οτι κάποιοι φιλοι μου που παιρνουν 700 ευρω μενουν με τους γονεις τους. Ο κοσμος δεν βγαινει και ακουμε σαχλαμαρες απο παντου. Οτι οι μισθοι ειναι εντάξει, οτι το σερβις πρέπει να ειναι 200ευρω και βάλε κτλπ κτλπ Εμενα πχ με μετακινησαν στη δουλειά σε ενα σημειο πιο μακρινο και πλέον εχω κοστος βενζινης + 130 ευρω απο οτι πριν κάθε μηνα + 207 το σερβις = 340 ευρω. Δε νομιζω να μου τα δωσει κάποιος που γράφει εξυπνάδες χωρις να ξέρει. Οπου να ναι έρχονται και τα πετρελαια το χειμωνα + 130 ευρω κάθε μηνα. Οταν επαιρνα το αμαξι δεν ηξερα οτι θα έχω +130 ευρω έξτρα εξοδα βενζινης επειδη κάποιος αποφάσισε να με μετακινησει χωρις πρωτα να με ρωτησει επειδη απλα ειχε τη δυναμη να το κάνει. Για αυτο κ εγω θα ξενοικιάσω τωρα απο εδω και θα πάω πιο κοντά να πηγαινω με τα ποδια να γλιτωσω τη βενζινη και να πληρωνω ολα μαζι στο ενοικιιο και τη θερμανση 250 ευρω αντι για 260 που δινω τωρα χωρις την ΔΕΗ και τη θέρμανση. Ο ιδιοκτητης θυμηθηκε μετα απο 2 χρονια να ζητησει και κοινοχρηστα λεει 70 ευρω! Βεβαια μέσα στο λογαριασμο αυτο ειναι και το αποθηκάκι του απο κάτω το οποιο δεν μου ειχε πει οταν ειχα έρθει. Τεσπα ο καθενας ζητάει οτι θέλει. Και εμεις απλα κάνουμε τις επιλογές μας. Εννοειται οτι θα πάω σε δικο μου συνεργειο και αν ποτέ γινει κάτι στο οποιο δεν ήμουν υπαιτιος εγω ή ο μαστορας εννοειται οτι αν η Οπελ δεν το δεχτει θα έχουμε και τις καταλληλες νομικες κινησεις. Θα κοιταξω βεβαια πρωτα μηπως πάω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο να του πάω τα υλικα. Αν οι μάγκες δεν το δεχτουν ... γεια χαρά κ αμυγδαλα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature 1
turbat0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Έχεις δίκιο για τις υπερτιμολογήσεις των ανταλλακτικών που δυστυχώς κάνουν όλοι. Όμως σκέψου ότι ο μηχανικός εκτός από το κέρδος του πρέπει να βγάλει και τα (πολλά) πάγια έξοδα του μαγαζιού και του εξοπλισμού που διατηρεί. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις