Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Φίλε έκανα το δεύτερο στα 30.000 σε Opel Astra . Εσυ πως και κανείς το πρώτο στα 30 Στα πρωτα 5.000 χλμ αλλαξα απλα λάδια. Το ιδιο και στα 15.000 τωρα κανω ενα πρωτο γενικο σερβις. 9 λεπτά πριν, Klausx είπε Η τιμή είναι φυσιολογική για τα παραπάνω διότι χρειάζονται χρόνο και επίσης είναι Αντιπροσωπεία. Ειναι φυσιολογικο να μου πουλάνε τα λάδια 58 ευρω και εγω να τα βρισκω 30; εσυ βλέπεις κάτι το φυσιολογικο σε αυτο; μήπως θέλουν να τους πληρωσω + 28 ευρω παραπανω το τηλεφωνο που έκαναν στο προμηθευτη να τους τα στειλει; φιλε δεν ειμαι κοροιδο.... δεν γράφει στο κουτελο βλάκας. Με συγχωρεις.
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, 2tsipakis είπε δεν μπορεις να συντηρήσεις το νεο σου αυτοκινητο αρα τι κανεις ; πουλα το Μ αρεσει που έγραψα πιο πριν να σταματησετε τις εξυπνάδες κάποιοι. Αλλα ειναι δυσκολο απο οτι βλέπω Μια χαρά θα το συντηρησω... αλλα οχι στην Opel. Κρίμα. Να μάθουν να μην ειναι κοράκια. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Στα πρωτα 5.000 χλμ αλλαξα απλα λάδια. Το ιδιο και στα 15.000 τωρα κανω ενα πρωτο γενικο σερβις. Κακος που πηρες καινουργιο αυτοκινητο.. Μονο οικονομια δεν σου κανει! Το καινουργιο ειναι σουαρε-χα'ι'λικι! Και μην πει κανεις για παθητικη ασφαλεια γιατι αυτοι που δουλευουν delivery δεν εχουν ψυχη! Η τεχνολογια εχει παει πολυ μπροστα.. Δεν χρειαζεται να ειναι τελευταιας γενιας! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από PLACEBO_89
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 2tsipakis είπε μακαρι να στα κανουν αλλου τζαμπα και να μη πληρωνεις Φιλε μου ηδη απο την σελιδα ανταλλακτικα ονλαιν βρηα φιλτρο αερα με 8 ευρω (αυτοι το χρεωνουν 20) τα λαδια τα βρηκα 30 (αυτοι τα χρεωνουν 58) γενικα με ενα 100αρι με βλέπω να ξεμπερδεύω. Θα τα πάω ετοιμα σε εναν δικο μου μηχανικο και αυτος θα τα βάλει με 30-40 ευρω εργασια. Θα βάλει και μια υπογραφή στο βιβλιαρακι συντηρησης και εληξε το πανηγυρι. Οποτε τα 107 ευρω παραπανω που ζητάει η ΟΠΕΛΑΡΑ για να βάλει "αυθεντικα" και να κανει σουπερ δουλειά θα τα βάλω στη τσέπη μου. 6 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κακος που πηρες καινουργιο αυτοκινητο.. Μονο οικονομια δεν σου κανει! Το καινουργιο ειναι σουαρε-χα'ι'λικι! Και μην πει κανεις για παθητικη ασφαλεια γιατι αυτοι που δουλευουν delivery δεν εχουν ψυχη! Η τεχνολογια εχει παει πολυ μπροστα.. Δεν χρειαζεται να ειναι τελευταιας γενιας! Φιλε ολα τα λεφτά ο κανονισμος που έδωσες. Εννοειται θα πάρω τα γνησια ανταλλακτικά. Θα κρατησω κ τις αποδειξεις αν ποτέ χρειαστει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Φιλε μου ηδη απο την σελιδα ανταλλακτικα ονλαιν βρηα φιλτρο αερα με 8 ευρω (αυτοι το χρεωνουν 20) τα λαδια τα βρηκα 30 (αυτοι τα χρεωνουν 58) γενικα με ενα 100αρι με βλέπω να ξεμπερδεύω. Θα τα πάω ετοιμα σε εναν δικο μου μηχανικο και αυτος θα τα βάλει με 30-40 ευρω εργασια. Θα βάλει και μια υπογραφή στο βιβλιαρακι συντηρησης και εληξε το πανηγυρι. Οποτε τα 107 ευρω παραπανω που ζητάει η ΟΠΕΛΑΡΑ για να βάλει "αυθεντικα" και να κανει σουπερ δουλειά θα τα βάλω στη τσέπη μου. Και παλι εισαι μισος μαγκας! Εγω δεν θα το πηγαινα πουθενα θα τα αλλαζα μονος μου! Και παμε: Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από PLACEBO_89 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Και παλι εισαι μισος μαγκας! Εγω δεν θα το πηγαινα πουθενα θα τα αλλαζα μονος μου! Και παμε: Την υπογραφη στο βιβλιαράκι ποιος θα τη βάλει; Αν ποτέ αποφασισω να το πουλήσω θα πρέπει να δειξω το βιβλιο με τις εργασιες του αυτοκινητου. Ετσι και αλλιως το προσέχω αρκετά δεν εχει ουτε γρατζουνιά και το πλενω και συχνά να μη καθεται πάνω του η σκονη. Ντάξει ειπαμε! Μην πάμε και στο άλλο ακρο. Εγω απλα θελω να αποφυγω τις παράλογες χρεώσεις. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Την υπογραφη στο βιβλιαράκι ποιος θα τη βάλει; Ντάξει ειπαμε! Μην πάμε και στο άλλο ακρο. Εγω απλα θελω να αποφυγω τις παράλογες χρεώσεις. Δεν μπορεις να φανταστεις οι περισσοτεροι εξω με τι κερδος δουλευουν!!!
zourman1981 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 OK OK Το πιάσαμε Είναι Σάββατο βράδυ στο ινσομνια 👍👍 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, zourman1981 είπε OK OK Το πιάσαμε Είναι Σάββατο βράδυ στο ινσομνια 👍👍 Με το δικο σου ολα καλα? Τελικα ποσα λιτρα σε παει μεσα στην πολη συνηθως?
barimagas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 100% ειναι το κέρδος τουλάχιστον. Αλλα κοιμόμαστε ισυχοι το βραδυ, έχοντας βαλει τα "γνήσια"😅. Η μαλλον δεν κοιμομαστε γιατι γραφουμε στο ινσομνια...🤣🤣
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν μπορεις να φανταστεις οι περισσοτεροι εξω με τι κερδος δουλευουν!!! Μολις μου έδωσες το λινκ και ειδα το λάδι που μου γράφει στην αποδειξη 58 ευρω να το έχουν 25-30 τα καταλαβα ολα. Η αληθεια ειναι πως ειχα ακούσει για ολα αυτα αλλα τωρα τα ειδα και στη πράξη. Επισης με κάλυψε κ ο κανονισμος που μου έδωσες. Σε γενικες γραμμές ετσι θα κινηθω. Θα πάω σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο με τα γνησια υλικα και θα του πω να μου τα βαλει με 30 ευρω εργασια. Αν τα χω πάρει ολα μαζι 50-60 ευρω θα μου βγει το σερβις 80-90. Το 120αρι θα πάει στη τσέπη μου. Που ετσι κ αλλιως θα φυγει σε αλλες υποχρεώσεις. Δεν θα πλουτισουμε την OPEL. Στην αρχη ηταν ολα καλά.... χαμογελα ιστοριες ... να κεράσουμε - για τα καλοριζικα πηγα μετά και σε 2 αλλαγες λαδιών σε αυτους πήρανε την 70αρα κάθε φορά... αλλα πλέον βλέπω οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε τη συνεργασια μας ! Οπως λοιπον αυτοι θα εδιωχναν εναν υπαλληλο που δεν τους κάνει , ετσι κ εγω θα απορριψω αυτη τη προταση που δε με συμφέρει. 3 λεπτά πριν, barimagas είπε 100% ειναι το κέρδος τουλάχιστον. Αλλα κοιμόμαστε ισυχοι το βραδυ, έχοντας βαλει τα "γνήσια"😅. Η μαλλον δεν κοιμομαστε γιατι γραφουμε στο ινσομνια...🤣🤣 Παιδια σας ευχαριστώ πραγματικά για τις απαντησεις και τον χρονο σας. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature
NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Μολις μου έδωσες το λινκ και ειδα το λάδι που μου γράφει στην αποδειξη 58 ευρω να το έχουν 25-30 τα καταλαβα ολα. Η αληθεια ειναι πως ειχα ακούσει για ολα αυτα αλλα τωρα τα ειδα και στη πράξη. Επισης με κάλυψε κ ο κανονισμος που μου έδωσες. Σε γενικες γραμμές ετσι θα κινηθω. Θα πάω σε ενα ανεξαρτητο συνεργειο με τα γνησια υλικα και θα του πω να μου τα βαλει με 30 ευρω εργασια. Φαντάζομαι με ΦΠΑ μέσα αυτό ε; Τι όχι;
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NT1G είπε Φαντάζομαι με ΦΠΑ μέσα αυτό ε; Τι όχι; 5 ευρω ειναι το ΦΠΑ αγαπητέ. Λες να εχω προβλημα να τα δωσω; Μην παρεξηγειτε κάποιοι , επειδη δεν θέλουμε να πληρώσουμε το ιδιο πράγμα 30 ευρω παραπανω επειδη η ΟΠΕΛ απλα θα σηκωσει το τηλεφωνο και θα το παραγγειλει δε σημαινει πως ειμαστε παράλογοι.
barimagas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ωπα ωπα, μην φευγεται, εχω αλλες δυο ωρες για να σχολασω😂. Και που λετε εχω ενα c3, οι χρεωσεις τους στα σερβις ειναι και σε μενα παράλογες!! Το διακοσαρι πέφτει με το που πατησω citroen.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, barimagas είπε 100% ειναι το κέρδος τουλάχιστον. Αλλα κοιμόμαστε ισυχοι το βραδυ, έχοντας βαλει τα "γνήσια"😅. Η μαλλον δεν κοιμομαστε γιατι γραφουμε στο ινσομνια...🤣🤣 Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν γνησια αλλα ποιοτητες! Σε φουσκες ημιαξονιου after market μου λεει ο υπαλληλος αυτες που παιρνεις ειναι καλυτερες γιατι ειναι japan ενω οι γνησιες ευρωπαικες! Οι δικες του-εργοστασιακες αντεξαν 8 χρονια και οι ιαπωνικες 11 χρονια και συνεχιζουν!!! Εχουν αναφερει αρκετες φορες σε φορουμ-club οτι καποια after market ειναι καλυτερα απο της αντιπροσωπειας! (δεν μου βγανει να πω την λεξη γνησια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις