Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον επειδη κάποιοι έγραψαν οτι ειναι και τσάμπα... πάμε να δουμε τι περιλαμβάνει το 1ο σέρβις - Αλλαγή λαδιών φρένων - Φιλτρο Λαδιου - Λάδι DEXOS 5LT - Στεγανοποιητικο λαστιχάκι - Φιλτρο Αέρα - Φιλτρο καμπινας - Υγρο Υαλοκαθαριστηρων - υγρα φρενων Και μου έχει και μια επιθεωρηση 35,00 ευρώ. Εννοειται οτι το αυτοκινητο εχει αλλαξει λάδια στα 5.000 και τα 15.000 χλμ τα εκανα στην Οπελ και ειχα πληρώσει 70 ευρώ. 57 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Τσάμπα είναι τα €207, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έχουμε χρήματα για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου αλλά θεωρούμε το service ακριβό !!!!! Μου θυμίζει τα ακριβά κινητά με κάρτα €5 και αναπάντητες για να μην χρεωνόμαστε !!!! Ήμαρτον !!!! Φιλε μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Εγω αυτη τη στιγμη εχω 3 δάνεια. Το ενα ειναι πιστωτικη κάρτα. Το άλλο ηταν για να πληρωσω το αυτοκινητο και ενα ακομη για την προκαταβολη. Μένω μονος μου , εχω αμαξι το οποιο δεν το αγορασε ο παπους με το εφαπαξ του και βοηθάω και τους γονεις μου , δεν κληρονομησα λεφτά ουτε σπιτια να τα νοικιάζω. Πληρωνω ολους τους λογαριασμους ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Μη γράφουμε εξυπνάδες λοιπον χωρις να ξέρουμε. Και το "800 ευρω ειναι καλος μισθος" ας παει κανας εργοδοτης να το πει σε κανα παιδάκι που τωρα εβγαλε το πανεπιστημιο. Εγω παιρνω 1200+ και πάλι δε βγαινω με τις υποχρεωσεις. Αυτο το μηνα μονο τα εξοδα μου γιατι εχω να κατεβω και Αθηνα να δω τη κοπελα μου ειναι 1400 ευρώ. Θα μου τ δωσεις εσυ; Η οπελ δεν μου χαριζει ουτε 10 ευρώ... πηρε 17.500 και δεν ειπε ουτε να κάνει τυπικα μια εκπτωση 20 ευρω... εγω για ποιο λογο να το παιξω λαρτζ δε καταλαβα; η επιθεωρηση 35 ευρω τι ειναι οτι θα μου κοιτάξει το αμαξι;;;; με το λάπτοπ;;; 2 λεπτά;;;; plakes κανουμε τωρα; αυτοι βαράνε στο ψαχνο ! το καινουργιο αμαξι ηταν μονοδρομος. Δεν ηθελα να ασχολουμαι με το μεταχειρισμενο που δεν ξερω τη προελευση του και τα ακριβη χιλιομετρα. Προφανως η δοση του δανειου ειναι ενα καθορισμενο εξοδο που εχω καθε μηνα και το πληρωνω... το να μου βγαινουν μεσα στον ιδιο μηνα ασφαλειες 90 ευρω + 210 ευρω εξτρα σερβις δηλαδη 300 ευρώ. Αυτα ποιος θα μου τα δώσει; ο διευθυντης της ΟΠΕΛ που τσιμπάει 5 χιλιαρικα το μήνα μισθο; ο καθενας κοιτάζει το συμφερον του αν ειναι να γλιτωσω ενα 30-50αρικο γιατι να το δωσω στην ΟΠΕΛ; ετσι ειναι η ζωη εκει εξω. ΔΕν ειμαι 18 χρονων να μενω με τους γονεις μου. Η αγορά ειναι σκληρη και τα εξοδα τρέχουν. Δεν θα κάτσω να κανω το λάρτζ στο έτσι. Οποτε μη γράφετε εξυπνάδες γιατι βαριεμαι να απαντησω ξανά. Ο καθενας χωρις να ξέρει λεει το μακρυ του κ το κοντο του. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature 5
NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Τι είναι τα λάδια των φρένων και τι είναι τα υγρά των φρένων; 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Τι είναι τα λάδια των φρένων και τι είναι τα υγρά των φρένων; Δεν ξέρω. Τους ζητησα αναλυτικά τι θα κάνουν και μου έδωσαν αυτο. Λογικα ειναι για την καλυτερη συντηρηση τους. Αφου μου το ειπαν πρέπει να τα βάλω. Εγω απλα ζητησα αναλυτική. Ολα αυτα λοιπον που σας εγραψα κοστιζουν 207 ευρώ. Ακουω γνώμες.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Λοιπον επειδη κάποιοι έγραψαν οτι ειναι και τσάμπα... πάμε να δουμε τι περιλαμβάνει το 1ο σέρβις - Αλλαγή λαδιών φρένων - Φιλτρο Λαδιου 5ευρω - Λάδι DEXOS 5LT OPEL GM 5W30 dexos2 Longlife 5L στα 22ευρω - Στεγανοποιητικο λαστιχάκι - Φιλτρο Αέρα 8ευρω - Φιλτρο καμπινας 5.5ευρω - Υγρο Υαλοκαθαριστηρων - υγρα φρενων Γυρω στα 6ευρω Και μου έχει και μια επιθεωρηση 35,00 ευρώ. Εννοειται οτι το αυτοκινητο εχει αλλαξει λάδια στα 5.000 και τα 15.000 χλμ τα εκανα στην Οπελ και ειχα πληρώσει 70 ευρώ.
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε 20 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Λοιπον επειδη κάποιοι έγραψαν οτι ειναι και τσάμπα... πάμε να δουμε τι περιλαμβάνει το 1ο σέρβις - Αλλαγή λαδιών φρένων - Φιλτρο Λαδιου 5ευρω - Λάδι DEXOS 5LT OPEL GM 5W30 dexos2 Longlife 5L στα 22ευρω - Στεγανοποιητικο λαστιχάκι - Φιλτρο Αέρα 8ευρω - Φιλτρο καμπινας 5.5ευρω - Υγρο Υαλοκαθαριστηρων - υγρα φρενων Γυρω στα 6ευρω Και μου έχει και μια επιθεωρηση 35,00 ευρώ. Εννοειται οτι το αυτοκινητο εχει αλλαξει λάδια στα 5.000 και τα 15.000 χλμ τα εκανα στην Οπελ και ειχα πληρώσει 70 ευρώ. Το DEXOS αυτοι μου το γράφουν 52 ευρώ. Εσυ το βρηκες 22;
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Το DEXOS αυτοι μου το γράφουν 52 ευρώ. Εσυ το βρηκες 22; https://www.first.com.gr/product/opel-gm-5w30-dexos2-longlife-5l/?skr_prm=WyI1ODQ1NjE5My1lMmM4LTRkZWYtYmQyYS1jOTBhYzA4YjcxNDgiLDE2MDA1NTkyMDgzODgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε https://www.first.com.gr/product/opel-gm-5w30-dexos2-longlife-5l/?skr_prm=WyI1ODQ1NjE5My1lMmM4LTRkZWYtYmQyYS1jOTBhYzA4YjcxNDgiLDE2MDA1NTkyMDgzODgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Μπράβο ρε γατόνι! Κατάλαβες τωρα γιατι ειναι μουνάκια; Με ΦΠΑ μου το βάζουν 58 ευρώ. Δηλαδη 36 ευρω πάνω.
barimagas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Θα σου πω εγω την γνωμη μου. Μπορεις να κανεις το σέρβις εκτός, απλα οταν θα χαλασει κατι και πας στην αντιπροσωπεία ενω πριν θα κανανε και καποιες χάρες, μετα μπορει να το ριξουνε στο καλαματιανο, με δικαιολογιες κακης χρησης, κακης βετζινας, κτλ. Μπορεις επισης να παρεις τιμη και απο μια αλλη αντιπροσωπεία opel. Στο τέλος αφου δεν εχεις φραγκα, όπως και μια μεγαλη μερίδα Ελλήνων, συμπεριλαμβανομενου και εμου, βαλτα στην πιστωτική κάρτα και τον αλλο μηνα βλεπουμε, κομματια να γινουν.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, barimagas είπε Θα σου πω εγω την γνωμη μου. Μπορεις να κανεις το σέρβις εκτός, απλα οταν θα χαλασει κατι και πας στην αντιπροσωπεία ενω πριν θα κανανε και καποιες χάρες, μετα μπορει να το ριξουνε στο καλαματιανο, με δικαιολογιες κακης χρησης, κακης βετζινας, κτλ. Μπορεις επισης να παρεις τιμη και απο μια αλλη αντιπροσωπεία opel. Στο τέλος αφου δεν εχεις φραγκα, όπως και μια μεγαλη μερίδα Ελλήνων, συμπεριλαμβανομενου και εμου, βαλτα στην πιστωτική κάρτα και τον αλλο μηνα βλεπουμε, κομματια να γινουν. Το κακο ειναι οτι λειτουργουν κατα το δοκουν! Και κει να το κανει service αν ειναι κατι που δεν τους συμφερει παλι κατι μπορει να επικαλεστουν..! Δηλαδη και θυμα και γδαρμενος!! Δεν ειναι λιγα τα περιστατικά.. 4
Klausx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε - Αλλαγή λαδιών φρένων - Φιλτρο Λαδιου - Λάδι DEXOS 5LT - Στεγανοποιητικο λαστιχάκι - Φιλτρο Αέρα - Φιλτρο καμπινας - Υγρο Υαλοκαθαριστηρων - υγρα φρενων Και μου έχει και μια επιθεωρηση 35,00 ευρώ. Η τιμή είναι φυσιολογική για τα παραπάνω διότι χρειάζονται χρόνο και επίσης είναι Αντιπροσωπεία. Γενικά αυτά που προτείνουν είναι "by the book" ίσως να τα αναφέρει και το manual του αυτοκινήτου στην συντήρηση. Συντήρηση καλής λειτουργίας είναι π.χ. τα υγρά φρένων αν και αμφιβάλω αν θα τα αλλάξουν... Καλύτερα να μην πειράξεις τίποτα στο σύστημα φρένων μέχρι να αλλάξεις τακάκια. Δηλαδή σε 10~20κ χλμ ακόμα που θα πρέπει να ξανά πληρώσεις "υγρά φρένων" για το ελάχιστο που συμπληρώνουν.
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Μπράβο ρε γατόνι! Κατάλαβες τωρα γιατι ειναι μουνάκια; Με ΦΠΑ μου το βάζουν 58 ευρώ. Δηλαδη 36 ευρω πάνω. Φιλε δεν ειμαι γατονι.. Ελευθερη αγορα εχουμε!
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Σκέψου ότι παλια είχαν φτασει να ζητάνε χιλιάρικο . Και μετα πληρωνες και για καδένα χωριστά Όχι δεν είναι κλεφτες 1
Alex2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Καλησπέρα , εχω αγοράσει ενα Opel εδω και 1.5 χρονο καινουργιο. Εχω φτάσει τα 30.000 χλμ και επικειται το 1ο σέρβις. Πηγα απο την αντιπροσωπεια και μου έβγαλε ενα καλο κοστουμάκι 207 ευρώ. Προφανως δεν προτιθεμαι να το πληρώσω γιατι θεωρω τη τιμη υπερβολική και ειναι και εποχη που ΟΛΟΙ ζητάνε. Οποτε ψάχνω ειτε κάποιο αλλο καταστημα να κανει καλυτερη τιμή ειτε να βρώ ενα καλο συνεργειο που ηδη γνωριζω να του πάω τα υλικά και να μου τα βάλει αυτος. Σε αυτη τη περιπτωση χάνω την εγγυηση η οποια ετσι και αλλιως χάνεται στα 75.000 χλμ παυει να ισχυει. Εσεις τι θα κάνατε; να πληρωσω τέτοιο σερβις το αποκλειω ειναι πολλά τα λεφτά και δε βγαινω.. Η Οπελ και η καθε οπελ ζητάει τα δικά της. Οπως το σκεφτομαι δεν ειναι κ κατι τρομερο να χαθει η εγγυηση. Μπορω να διαθέσω μέχρι 100-120 ευρώ. Αυτοι επιτηδες φουσκώνουν τις τιμές γιατι σου λεει θα σκεφτει την εγγυηση. Ναι ντάξει αμα ζουσαμε στην εποχη που ο μισθος μου το μήνα θα ηταν 1500 ευρω θα πηγαινα στην Οπελ. Τωρα που ειναι λιγοτερο θα κοιτάξω κ εγω κατι πιο οικονομικο. Ρε δε παιρνουνε χαμπάρι ετσι..... οι μισθοι κάτω οι τιμες πάνω. Φίλε έκανα το δεύτερο στα 30.000 σε Opel Astra . Εσυ πως και κανείς το πρώτο στα 30
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, barimagas είπε Θα σου πω εγω την γνωμη μου. Μπορεις να κανεις το σέρβις εκτός, απλα οταν θα χαλασει κατι και πας στην αντιπροσωπεία ενω πριν θα κανανε και καποιες χάρες, μετα μπορει να το ριξουνε στο καλαματιανο, με δικαιολογιες κακης χρησης, κακης βετζινας, κτλ. Μπορεις επισης να παρεις τιμη και απο μια αλλη αντιπροσωπεία opel. Στο τέλος αφου δεν εχεις φραγκα, όπως και μια μεγαλη μερίδα Ελλήνων, συμπεριλαμβανομενου και εμου, βαλτα στην πιστωτική κάρτα και τον αλλο μηνα βλεπουμε, κομματια να γινουν. Καινουργιο αμαξι ειναι , σαν τι να πάθει στα επομενα 2 χρονια; τσαμπα θα τους πληρώσω αέρα μπανά λεφτά. Πιστωτική τέλος , έχω κάνει με τη Τραπεζα συμφωνια για υπεραναληψη κάθε μήνα. Για να γλιτώνω να παιρνω απο τη πιστωτικη ωστε σε 1 χρονο απο τωρα να την έχω τελειωσει γιατι θα τη πληρωνω εφορου ζωής. Οι Τραπεζες σε καταστρέφουν δεν έχουν μπέσα. Καθε μηνα ο τοκος πάει σε ολο το ποσο. Βάζεις - βάζεις μετά τραβας πάλι και δεν ξεχρεώνεις ποτέ - για τη πιστωτικη μιλάω. θα αλλαξω κ σπιτι τωρα θα πάω σε ενα που τα χει ολα μεσα στη τιμή ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΡΕΥΜΑΤΑ κτλπ 300 ευρώ. Κάθε μηνα η πιστωτικη μου παιρνει 100-120 ευρω (της βάζω εγω) + 300 τα αλλα δάνεια 420 + 260 το ενοικιο .. + ΔΕΗ - Τηλέφωνα -> 800 ευρω καθε μηνα σταθερά εξοδα χωρις βενζινες χωρις φαγητο χωρις να πας μια βολτα. Τι να μου πει μετά εμενα ο Κυρ Μητσουλας στο ινσομνια που μπορει να του χουν αφησει ακινητα να τα νοικιάζει 500 ευρω το μήνα και να κάθεται.... αστον να λέει τα δικά του. 6 λεπτά πριν, Klausx είπε Η τιμή είναι φυσιολογική για τα παραπάνω διότι χρειάζονται χρόνο και επίσης είναι Αντιπροσωπεία. Γενικά αυτά που προτείνουν είναι "by the book" ίσως να τα αναφέρει και το manual του αυτοκινήτου στην συντήρηση. Συντήρηση καλής λειτουργίας είναι π.χ. τα υγρά φρένων αν και αμφιβάλω αν θα τα αλλάξουν... Καλύτερα να μην πειράξεις τίποτα στο σύστημα φρένων μέχρι να αλλάξεις τακάκια. Δηλαδή σε 10~20κ χλμ ακόμα που θα πρέπει να ξανά πληρώσεις "υγρά φρένων" για το ελάχιστο που συμπληρώνουν. Φιλε δε καταλαβες. Εκεινη τη μέρα θα εχω πάρει ρεπο απο τη δουλεια και θα ειμαι απο πάνω τους. Τις ξέρω τις πουστιές των συνεργειων μην ανησυχεις. τα ιδια κάνανε και στη ΣΟΥΖΟΥΚΙ... σε ολα τα συνεργεια τα ιδια σκατα κάνουνε... Αυτα σε κανα παιδάκι... γιατι σε μενα δεν περνάνε! Δεν παιζει δηλαδη να περνανε λεφτά σε κάτι και να μην το βάζανε. Προφανως και δεν ειμαι χαζος να με κοροιδεψει ο πιτσιρικος που θα μου αλλάξει λάδια στο αμαξι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Magic_Nature 2
barimagas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το κακο ειναι οτι λειτουργουν κατα το δοκουν! Και κει να το κανει service αν ειναι κατι που δεν τους συμφερει παλι κατι μπορει να επικαλεστουν..! Δηλαδη και θυμα και γδαρμενος!! Δεν ειναι λιγα τα περιστατικά.. Συμφωνω εδω, αφου μετα την αγορά του αυτοκινήτου, ξεκιναει ενας γολγοθας να βρεις αντιπροσωπεία που να σε εξυπηρετησει οπως θα επρεπε, που να μπορεις να συννενοηθεις... .
Προτεινόμενες αναρτήσεις