Peugeot208 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εντάξει θα ψάξω εξουσιοδοτημένο σέρβις. Και αν μου πει και 150 εντάξει. 210 δε δινω πάντως. Ειναι πολύ μεγάλη η αποκλιση. Φίλε Magic_Nature το θέμα δεν είναι αν οι αντιπροσωπείες υπερχρεώνουν ή όχι. Όλοι συμφωνούμε ότι θα δώσεις περισσότερα εκεί, για πολλούς λόγους που έχουν αναφέρει προηγουμένως άλλα παιδιά. Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις 50€ παραπάνω τώρα και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ή να το ρισκάρεις. Για εμένα ΟΧΙ. Αν η διαφορά στη τιμή ήταν μεγαλύτερη θα μιλάγαμε υπό άλλο πρίσμα.
Magic_Nature Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, nik0laus είπε ΤS, aπατεώνες δεν τους είπες αλλά οτι κάνουν όλα τα συνεργεία τους πουστιές το είπες Τα γνήσια ανταλλακτικά τα πουλάνε πολύ ακριβότερα γιατί είναι καλύτερα από αυτά του σκρουτζλάιν κι έχουν εγγύηση και στο ξαναφτιάχνουν δωρεαν αν συμβει κάτι , ενώ αυτά από το οιοδήποτε μαγαζί που θα πάρεις και θα τα πας στο μηχανικό της γειτονιάς σου πρέπει να τα πας πίσω στο κατάστημα αν έχουν προβλημα "και θα δούμε αν έχουν" και να πληρώσεις δευτερη φορά τον μαστρο-Μήτσο για την εργασία ο οποίος στο 99,9999% των περιπτώσεων δε "φταιει" ποτέ καθώς είναι αρχι(δια)μάστορας που με μια γκαζοτανάλια φτιάχνει Ατλαντις και Σογιουζ. Γι αυτό είναι πιο ακριβά.... όχι γιατί θέλει να σε κλέψει ο οπελάκιας. Σου ευχομαι να μη σου βγει ελαττωματικό το φίλτρο λαδιού από το σκρουτζλάιν όπως σε έναν γείτονα που του κάηκε το μοτερ ενώ πήγαινε ταξίδι και παρακαλούσε κλαίγοντας στην αντιπροσωπεία να του περάσουν στην εγγύηση τη βλάβη .... Σημειωτέον ποτέ δεν έχω πάει το αυτοκίνητό μου σε επίσημο δίκτυο.... αλλά ποτέ δεν έψαξα και τα φτηνότερα ανταλλακτικά στο λιντλοσκρουτζ.... Το λάδι To DEXOS πάντως που μου ειπαν οτι θα το βάλουν το βρηκα το ιδιο 28 ευρω. Φανταζομαι ειναι το γνησιο. 11 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Φίλε Magic_Nature το θέμα δεν είναι αν οι αντιπροσωπείες υπερχρεώνουν ή όχι. Όλοι συμφωνούμε ότι θα δώσεις περισσότερα εκεί, για πολλούς λόγους που έχουν αναφέρει προηγουμένως άλλα παιδιά. Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις 50€ παραπάνω τώρα και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ή να το ρισκάρεις. Για εμένα ΟΧΙ. Αν η διαφορά στη τιμή ήταν μεγαλύτερη θα μιλάγαμε υπό άλλο πρίσμα. θα τα δούμε ολα. Θα το κοιτάξω απο αυριο.
N3M3SiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι οι αντιπροσωπειες ΥΠΕΡχρεωνουν. Και τα ανταλλακτικα και την εργασια και ΟΛΑ. Το ξερουμε. Το γιατι, δεν χρειαζεται νομιζω να το αναλυσουμε αλλο και δεν ενδιαφερει και κανεναν. Και τα αλλα συνεργεια ομως, αν πας και ζητησεις ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικα, με την αποδειξη τους και τις εργασιες και αυτες με αποδειξη, ΔΕΝ θα σου δωσουν μια προσφορα ΤΟΣΟ πιο δελεαστικη απο την επισημη αντιπροσωπεια. Θα εισαι σε μια αποκλιση 20-25%. Η διαφορες που ακουμε απο αντιπροσωπεια σε συνοικιακα εξειδικευμενα συνεργεια, ειναι κυριως απο το ΦΠΑ το οποιο δεν θα στο χρεωσουν σχεδον ποτε. Το ερωτημα ειναι αν αξιζει για αυτη την διαφορα να ρισκαρεις την εγγυηση σου. Γιατι στην στραβη να ειστε σιγουροι οτι θα κατσουν να ψαξουν την παραμικρη λεπτομερια και παραμελημενη εργασια απο τον οποιοδηποτε μαστορα, για να σε βγαλουν εκτος. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Ο καθενας κρινει τι θελει να κανει με το αμαξι του και πραττει αναλογως. Προσωπικη μου καθαρα αποψη, για οσο διαρκει η εγγυηση μου πηγαινω σε εξουσιοδοτημενο που εμπιστευομαι και μολις ληξει, δεν με ξαναβλεπουν ποτε, γιατι εχω εξειδικευμενα συνεργεια που τα επιστευομαι πολυ περισσοτερο. Μανι μανι απο το λαδι και μονο που μπορεις να τους πας εσυ ΤΟ ΙΔΙΟ που θα εβαζαν και εκεινοι, εισαι 30€ κατω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από N3M3SiS 2
madboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στην πόλη σου στα ανταλλακτικά Opel αλλά ίσως βρεις καλύτερες όταν έρθεις Αθήνα ή μπορείς να τα παραγγείλεις και online από αξιόπιστο μαγαζί. 20 λεπτά πριν, nik0laus είπε ΤS, aπατεώνες δεν τους είπες αλλά οτι κάνουν όλα τα συνεργεία τους πουστιές το είπες Τα γνήσια ανταλλακτικά τα πουλάνε πολύ ακριβότερα γιατί είναι καλύτερα από αυτά του σκρουτζλάιν κι έχουν εγγύηση και στο ξαναφτιάχνουν δωρεαν αν συμβει κάτι , ενώ αυτά από το οιοδήποτε μαγαζί που θα πάρεις και θα τα πας στο μηχανικό της γειτονιάς σου πρέπει να τα πας πίσω στο κατάστημα αν έχουν προβλημα "και θα δούμε αν έχουν" και να πληρώσεις δευτερη φορά τον μαστρο-Μήτσο για την εργασία ο οποίος στο 99,9999% των περιπτώσεων δε "φταιει" ποτέ καθώς είναι αρχι(δια)μάστορας που με μια γκαζοτανάλια φτιάχνει Ατλαντις και Σογιουζ. Γι αυτό είναι πιο ακριβά.... όχι γιατί θέλει να σε κλέψει ο οπελάκιας. Σου ευχομαι να μη σου βγει ελαττωματικό το φίλτρο λαδιού από το σκρουτζλάιν όπως σε έναν γείτονα που του κάηκε το μοτερ ενώ πήγαινε ταξίδι και παρακαλούσε κλαίγοντας στην αντιπροσωπεία να του περάσουν στην εγγύηση τη βλάβη .... Σημειωτέον ποτέ δεν έχω πάει το αυτοκίνητό μου σε επίσημο δίκτυο.... αλλά ποτέ δεν έψαξα και τα φτηνότερα ανταλλακτικά στο λιντλοσκρουτζ.... Δεν είναι όλοι οι μάστορες ίδιοι. Ακόμα και μέσα στην αντιπροσωπεία δεν είναι όλοι σαινια. Έχω παραδείγματα αντιπροσωπείας που σε διάφορα δύσκολα ηλεκτρολογίκα προβλήματα φώναζαν ιδιώτη ηλεκτρολόγο να τους ξελασπώσει. Όταν έψαχνα να επισκευάσω τον εγκέφαλο καμία αντιπροσωπεία δεν αναλάμβανε και όλες τα έστελναν σε εξωτερικούς συνεργάτες και βέβαια με αυξημένο καπέλο από ότι να το πήγαινες εσύ. Υπάρχουν και αρκετοί μηχανικοί με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους όπως υπάρχουν και Α μηχανικοί που δούλευαν σε αντιπροσωπεία και μετά για διάφορους λόγους ο καθένας άνοιξε δικό του συνεργείο. Το θέμα είναι να βρεις τον σωστό μηχανικό και εκεί να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 σελίδες για 200 ευρώ για service στα 30.000χλμ σε επίσημη αντιπροσωπεία,όπου σε έναν μάστορα της γειτονιάς θα έδινε 150-170 ευρώ. Και ακόμα ασχολείστε. Αμφιβάλλω ότι ο TS έχει καν αυτοκίνητο,Κυριακή είναι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από jmmys
Looter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάθισα και διάβασα το θέμα καθαρά για την πλάκα μου καθώς δεν μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά φίλε TS. Μας έχεις κάνει ολόκληρες οικονομικές αναλύσεις για δάνεια , κάρτες , συντάξεις , εφάπαξ , κλπ αλλά το γεγονός ότι πηγές και έσκασες τα λεφτακια σου και χρεώθηκες και με δάνειο χωρίς να ρωτήσεις το κόστος των service για το αμάξι που επέλεξες το οποίο και είναι προκαθορισμένο ακυρώνει όλους τους συλλογισμούς σου. Επίσης όταν κανεις 30.000km σε ενάμιση χρόνο ξέροντας από πριν ΠΟΤΕ είναι το επόμενο service(άρα και πόσο θα κοστίσει) θα μπορούσες να κανεις και τον οικονομικό σου προγραμματισμό βρε κουτό. Το ίδιο service Αγγλία θα το πληρώσεις x2.5 στο χαλαρό. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους , όχι μόνο για σενα όταν χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Looter 2
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 20/9/2020 στις 11:09 ΜΜ, Looter είπε Κάθισα και διάβασα το θέμα καθαρά για την πλάκα μου καθώς δεν μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά φίλε TS. Μας έχεις κάνει ολόκληρες οικονομικές αναλύσεις για δάνεια , κάρτες , συντάξεις , εφάπαξ , κλπ αλλά το γεγονός ότι πηγές και έσκασες τα λεφτακια σου και χρεώθηκες και με δάνειο χωρίς να ρωτήσεις το κόστος των service για το αμάξι που επέλεξες το οποίο και είναι προκαθορισμένο ακυρώνει όλους τους συλλογισμούς σου. Επίσης όταν κανεις 30.000km σε ενάμιση χρόνο ξέροντας από πριν ΠΟΤΕ είναι το επόμενο service(άρα και πόσο θα κοστίσει) θα μπορούσες να κανεις και τον οικονομικό σου προγραμματισμό βρε κουτό. Το ίδιο service Αγγλία θα το πληρώσεις x2.5 στο χαλαρό. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους , όχι μόνο για σενα όταν χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη... Αχ καλέ, τι υπέροχη λογική.. Αφού έτσι κι αφού γιουβέτσι, ας δικαιολογήσουμε σε όλα τα επίπεδα τις υπέρμετρες χρεώσεις των αντιπροσωπειών. Άλλωστε δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό, οπότε γιατί να γκρινιάζουμε; Οπότε Magic_Nature, αφού έκανες την παπαριά να αγοράσεις καινούργιο αμάξι (θα συμφωνήσω κι εγώ με κάποιους ότι είναι παπαριά), πλήρωσε τώρα Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΛΑΡΤΖΙΕΣ. Κι αν κάποια στιγμή το κόστος από +30% πάει στο +100%, δεν έγινε και τίποτα.
nik0laus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Το λάδι To DEXOS πάντως που μου ειπαν οτι θα το βάλουν το βρηκα το ιδιο 28 ευρω. Φανταζομαι ειναι το γνησιο. Μην είσαι και πολύ σίγουρος ..... εχουν υπάρξει και περιπτώσεις που το μαρκας σούπερ ντουπερ υπερέλαιο σε τιμή τζάμπα αποδειχθηκε ότι ήταν τηγανόλαδο 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Αφού έτσι κι αφού γιουβέτσι, ας δικαιολογήσουμε σε όλα τα επίπεδα τις υπέρμετρες χρεώσεις των αντιπροσωπειών. Στην ελευθερη αγορά ο καθένας κοστολογει την εργασία του και τα αγαθά που προσφέρει όσο θέλει και ο καθένας ελευθερα επιλέγει τι θα αγοράσει με τα χρήματά του 1
Looter Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/9/2020 στις 12:04 ΠΜ, phanispal είπε Αχ καλέ, τι υπέροχη λογική.. Αφού έτσι κι αφού γιουβέτσι, ας δικαιολογήσουμε σε όλα τα επίπεδα τις υπέρμετρες χρεώσεις των αντιπροσωπειών. Άλλωστε δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό, οπότε γιατί να γκρινιάζουμε; Οπότε Magic_Nature, αφού έκανες την παπαριά να αγοράσεις καινούργιο αμάξι (θα συμφωνήσω κι εγώ με κάποιους ότι είναι παπαριά), πλήρωσε τώρα Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΛΑΡΤΖΙΕΣ. Κι αν κάποια στιγμή το κόστος από +30% πάει στο +100%, δεν έγινε και τίποτα. Όταν είχε τα λεφτά στο χέρι και το έπαιζε λαρζ δεν ήρθε να μας συμβουλευτεί να του ανοίξουμε τα μάτια , να δει το φως το αληθινό. Τωρα όμως που γύρισε ο τροχός θα τα ακούσει(και θα τα σκάσει) όπως του αξίζει... Ετσι πάει... 😂🤣💩 1
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Νταξει ο αλλος ηρθε να ρωτησει αν 200Ε σερβις ειναι λογικη τιμή κι αν αλλου παιζει φτηνότερα χωρις να χασει εγγυηση και του εχουν κανει ψυχογραφημα οτι ειναι ταλιροφωνιας, οτι το επαιζε λαρτζ, επρεπε να εχει βγαλει μπατζετ ενω εγραψε 10 φορες οτι απτο πουθενά επωμιστηκε +130 ευρω μηνιαιως λογω μετακινησης επαγγελματικης. Απορω που δεν του ειπε κανένας "εμ δεν ήξερες οτι το γκομενακι θα οδηγουσε σε διαζυγιο και διατροφες, να προσεχές για να μην εχεις οικονομικες περιπετειες". Ή που δεν του ειπε να τρωει φασολαδα και μακαρονια 1 μηνα να βγαλει το σερβις της Opel. 3/4 αναλωνονται στο να επικρινεται ο TS που δεν του κάθεται καλά το 200αρι και οι διαμαχες ενθεν κακειθεν για οικονομικη κακοδιαχειριση. Εγω του λεω ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, αν βρει φτηνοτερα χωρις να απώλεσει εγγυηση να το κανει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις