lactate Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Επιασα νεα δουλεια τον Αυγουστο, απλα θα ηθελα να δω τα ενσημα που μου εχει βαλει ο εργοδοτης. Μπηκα δεν γραφει τιποτα και μου ειπαν καποιοι φιλοι μου οτι απλα δεν ειναι ενημερωμενο. Οποτε καθε ποτε ενημερωνεται να μπορεσω να δω και εγω τα ενσημα μου;
SilentVoice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Ισχύει και εμένα έχουν σταματήσει στο 2016 1
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Το atlas ειναι για τα "παλια" ενσημα. Για τα νεα πας στο portal του Υ.Ε.Κ.Α
greekparot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, lactate είπε Επιασα νεα δουλεια τον Αυγουστο, απλα θα ηθελα να δω τα ενσημα που μου εχει βαλει ο εργοδοτης. Μπηκα δεν γραφει τιποτα και μου ειπαν καποιοι φιλοι μου οτι απλα δεν ειναι ενημερωμενο. Οποτε καθε ποτε ενημερωνεται να μπορεσω να δω και εγω τα ενσημα μου; Τα ένσημα του Αυγούστου είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να τα δηλώσει ένα μήνα μετά δηλ έως 30/9. Όποτε θα τα δεις τον Οκτώβριο. Τέλος δεν θα μπαίνεις στον Άτλας αλλά στην σελίδα του ΕΦΚΑ: https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα