Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση Arielli 45" Ultra HD 4K LED Smart 45064T2 Public.gr 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 13/10/2020 στις 11:35 ΜΜ, tiniakos είπε

Ξανά στα 199 ευρώ.

Την πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Την έχω εδώ και 10 μέρες. Εικόνα αρκετά καλή, ήχος μέτριος. Την πήρα για κρεβατοκάμαρα οπότε ο ήχος δεν με απασχολεί και πολύ. Το λογισμικό της δεν είναι Android Tv αλλά μια τροποποιημένη έκδοση (wisdom share smart tv) με 4πυρηνο επεξεργαστή,1.5gb ram και 8gb rom. Έχει προεγκατεστημένα youtube , Netflix, google play. Το netflix είναι η έκδοση android και όχι android tv για αυτούς που καταλαβαινουν. Το internet δουλεύει καλά στην περίπτωση μου με wifi που το έχω συνδεμένο. Ο ενσωματωμένος media player τα παίζει όλα με ελληνικούς υπότιτλους αλλά πέρασα και τον MXplayer για περισσότερες παραμετροποιησεις. Έχω περάσει kodi, stremio, popcorn και όλα δουλεύουν απροβληματιστα . Οπότε με λίγα λόγια για 200 ευρώ για την δουλειά που την ήθελα (kodi κτλ) στις 45 ιντσες 4k δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές επιλογές.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

την εγκατέστησα και εγώ σε επαγγελματικό χώρο για να παίζει streaming video κυρίως. Πολύ καλή απόκριση και ωραία εικόνα. Ο ήχος όντως μέτριος αλλα δε με απασχολεί καθώς θα ειναι 99% του χρόνου της στο mute. Βασικά value for money για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις panel αλλά χρειάζεται features. 

Δημοσ.

Όλες αυτές είναι ίδιες. Φασον Τουρκικές νομίζω. Ακόμη και το κουτί είναι ίδιο. Το τηλεκοντρόλ αλλάζει μόνο στις περισσότερες. Τις αγοράζεις αν γνώση σου ότι εάν κρατήσουν 1 χρόνο παραπάνω από την διετή εγγύηση τα έβγαλαν τα λεφτά τους. Είχα και Samsung (ακριβή για τότε) και τα έπαιξε το panel λίγο μετά αφού έληξε η εγγύηση. Μια χαρά αγορά είναι σε αυτά τα χρηματα

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/10/2020 στις 1:09 ΜΜ, drdedus είπε

υβριδικη παίζουν ?

Εγώ που έχω f&u 50άρα παίζει υβριδική. Μια που είπαν όλες ίδιες είναι. Μόλις βάλεις ένα κανάλι που έχει, βγαίνει κάτω δεξιά ένα κόκκινο κουμπί και σου λέει πάτα το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 10:12 ΠΜ, zamanf είπε

Είναι Android 9.0 με 1.5gb Ram.

Πολύ το σκέφτομαι να την πάρω για την κρεβατοκάμαρα μιας που ψάχνω κάποια τουλάχιστον 40+ ιντσες έως 200 ευρω αλλά είχα κακιες εμπειρίες με 3 τηλεοράσεις 24αρες της Arielli. Επίσης βλέπω φωτεινότητα μόνο 200cd.

μια 29άρα πήρα πριν από μιά 7ετία την έχω αλλάξει τα φωτα και ακόμη παίζει χωρίς το παράμικρό προβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pigos23 είπε

λετε να ξαναπαιξει προσφορα;

Να περιμενω ή να την παρω απο skroutzoμαγαζο

Ηταν η 2η φορά που βγήκε η συγκεκριμένη προσφορά και επίσης είχε πριν λίγο καιρό το eshop παρόμοια προσφορά σε 50άρα Arielli με 220 -230 περίπου δεν θυμάμαι καλά.  Άρα θα έλεγα να περιμένεις, αν δεν επείγει η αγορά βέβαια , γιατί πιθανόν ίδια η αντιστοιχη προσφορά να βγέι σύντομα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...