Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση Arielli 45" Ultra HD 4K LED Smart 45064T2 Public.gr 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά που γράφετε είναι αντικρουόμενα.

Αν έχει Android με store κλπ είναι εξ ορισμού Smart κι ας γράφουν ότι θέλουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, beamex είπε

Στο σκρουτζ λέει όχι..  229€ εκεί btw

image.png.c1a10c8b3f718e3cd45d95091d5ed1ce.png

Δεν προωθώ την τηλεόραση, δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή κακή για 200€, αλλά:

Smart assistant είναι άλλο πράγμα και επειδή έχει κενό στο smart οικοσύστημα δεν σημαίνει ότι δεν είναι smart. Για την ακρίβεια, όπως έγραψε ο Doubt από πάνω, δεν γίνεται να είναι android και να μην είναι smart. Απλά δεν έχουν βρει αυτή την πληροφορία.
Προσωπικά σπάνια συμβουλεύομαι τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος από skroutz γιατί τα αντλούν από πηγές που δεν είναι επιβεβαιωμένες.

Δεν θα ξεχάσω που έψαχνα να αγοράσω ενσύρματα hands free και μου έδειχνε ένα καλώδιο με ένα ακουστικό στην άκρη και επέμενε ότι είναι στερεοφωνικά ακουστικά.

Επεξ/σία από ekkli
τα του καίσαρος τω καίσαρι
Δημοσ.

Στο bestprice λέει και smart και android tv.

Επίσης έχει και μια κριτική από κάποιον που την αγορασε που το επιβεβαιωνει 

IMG_20200921_125044.jpg

Screenshot_2020-09-21-12-50-01-568_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fistikis13 είπε

Είχα αγοράσει τηλεόραση Arielli, στα 2,5 χρόνια βγήκε off.

Και βρήκα και άλλους που έχουν πάθει το ίδιο.

Από μένα μακριά...

Συμφωνώ , εμένα 32 άρα smart κράτησε 3 χρόνια 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανήκω στο target group αυτής της τηλεόρασης. Αλλά αν δώσατε ~200€ για 3χρόνια και όσο δούλευε σας άρεσε, τότε λίγα δώσατε.

Εγώ π.χ. έδωσα 1000€ για Samsung τέλος του 2016 και ζει δε ζει, το 2022, άντε 2023 που θα αρχίσουν να γίνονται mainstream οι 8Κ, θα αντικατασταθεί. Έχουμε μπει δηλαδή σε ένα κύκλο που θα κρατάμε λιγότερο και τις τηλεοράσεις μας και να αναρωτιόμαστε πόσα χρήματα αξίζει να επενδύσουμε.

Αυτά. Είναι εντυπωσιακό τι αγοράζεις με 200€ σήμερα. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Δεν ανήκω στο target group αυτής της τηλεόρασης. Αλλά αν δώσατε ~200€ για 3χρόνια και όσο δούλευε σας άρεσε, τότε λίγα δώσατε.

Εγώ π.χ. έδωσα 1000€ για Samsung τέλος του 2016 και ζει δε ζει, το 2022, άντε 2023 που θα αρχίσουν να γίνονται mainstream οι 8Κ, θα αντικατασταθεί. Έχουμε μπει δηλαδή σε ένα κύκλο που θα κρατάμε λιγότερο και τις τηλεοράσεις μας και να αναρωτιόμαστε πόσα χρήματα αξίζει να επενδύσουμε.

Αυτά. Είναι εντυπωσιακό τι αγοράζεις με 200€ σήμερα. 

Έχει μεγαλη διαφορά όμως το να βγει off και πλέον να μην έχεις τηλεόραση (όπως ο φίλος που είπε ότι στα 2,5 χρόνια τέλος) από το να ξεπεραστεί τεχνολογικά και ναι μεν να είναι λειτουργική, αλλά εσύ να θες το κάτι παραπάνω (που κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι όταν λες για 8k κ.λπ.).

Κι εγώ έδωσα πάνω απο χιλιάρικο στο BF του 2016, γιατί την βρήκα σε πραγματική προσφορά (1.049 απο 1.399) και δεν βλέπω τον λόγο να την αλλάξω στα επόμενα 5 χρόνια, πάρα μόνο αν χαλάσει και το κόστος επισκευής της είναι αναλογικά ασύμφορο.

• Like 3
Δημοσ.

Έριξα παραγγελία χθες,  για 2-3 απλα πραγματάκια που την θελω την θεωρώ τίμια σαν τιμή, παρέλαβε κανείς να πει εντυπώσεις; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nk9 είπε

Έχει μεγαλη διαφορά όμως το να βγει off και πλέον να μην έχεις τηλεόραση (όπως ο φίλος που είπε ότι στα 2,5 χρόνια τέλος) από το να ξεπεραστεί τεχνολογικά και ναι μεν να είναι λειτουργική, αλλά εσύ να θες το κάτι παραπάνω (που κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι όταν λες για 8k κ.λπ.).

Κι εγώ έδωσα πάνω απο χιλιάρικο στο BF του 2016, γιατί την βρήκα σε πραγματική προσφορά (1.049 απο 1.399) και δεν βλέπω τον λόγο να την αλλάξω στα επόμενα 5 χρόνια, πάρα μόνο αν χαλάσει και το κόστος επισκευής της είναι αναλογικά ασύμφορο.

Προφανώς έχει διαφορά. Ο ένας που του χάλασε ή θα αγοράσει άλλη η θα μείνει χωρίς τηλεόραση. Ο άλλος θα κάνει μια επιλογή.

Κι εσύ κι εγώ την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο την πληρώσαμε μέσα στο χιλιάρικο μας. Έχω πολλά προϊόντα Samsung. Κάποια τα θεωρώ καλύτερες αγορές από άλλα. Το κοινό χαρακτηριστικό τους όμως είναι ότι δεν έχει χαλάσει κανένα. Κάποια από αυτά έχω ξεχάσει πόσα χρόνια τα έχω.

Μακάρι να βγει το τέλειο προϊόν που συνδυάζει features και χαμηλή τιμή παράλληλα με quality of service και αντοχή στο χρόνο. Τα Arielli δεν είναι τέτοια. Κόβουν από ποιότητα κατασκευής και ποιοτικό έλεγχο για να δώσουν features σε χαμηλή τιμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Προφανώς έχει διαφορά. Ο ένας που του χάλασε ή θα αγοράσει άλλη η θα μείνει χωρίς τηλεόραση. Ο άλλος θα κάνει μια επιλογή.

Κι εσύ κι εγώ την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο την πληρώσαμε μέσα στο χιλιάρικο μας. Έχω πολλά προϊόντα Samsung. Κάποια τα θεωρώ καλύτερες αγορές από άλλα. Το κοινό χαρακτηριστικό τους όμως είναι ότι δεν έχει χαλάσει κανένα. Κάποια από αυτά έχω ξεχάσει πόσα χρόνια τα έχω.

Μακάρι να βγει το τέλειο προϊόν που συνδυάζει features και χαμηλή τιμή παράλληλα με quality of service και αντοχή στο χρόνο. Τα Arielli δεν είναι τέτοια. Κόβουν από ποιότητα κατασκευής και ποιοτικό έλεγχο για να δώσουν features σε χαμηλή τιμή.

Έτσι είναι.

Να σου πω την αλήθεια, επειδή σιγά - σιγά σκέφτομαι να αλλάξω την tv του υπνοδωματίου, με προβληματίζει το δίλημμα π.χ. 200€ για Arielli, F&U, Turbo-x ή 350€ για Lg, Samsung. Και μάλλον κλίνω προς τις δευτερες. Όχι τόσο για το θέμα ποιότητας (υπάρχει Turbo-x σε συγγενικό μου πρόσωπο που δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και 4 χρόνια), όσο για θέματα υποστήριξης (άλλη Turbo-x έπαψε να παίζει youtube μέσω εφαρμογής διότι προφανώς παρήλθε το χρονικό διάστημα της άδειας χρήσης).

Από την άλλη βέβαια, όταν με π.χ. 299€ αγοράζεις 55" δεν το λες και καλή τιμή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, imvrios είπε

Κάνε την επανάσταση: πάρε αυτή: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-TV-4S-43-Inch-Voice-Control-5G-WIFI-bluetooth-4_2-4K-HD-Android-Smart-TV-International-ES-Version-Support-NetFlix-Official-Amazon-Prime-Video-Google-Assistant-p-1631644.html

310€ με το κουπόνι BGMTV4SUN. Και κάνε ένα review για όλους μας.

Sorry, αλλά τηλεόραση από κινεζομάγαζο ούτε με σφαίρες!!!

Στην ιδέα και μόνο ότι βγάζει κάποιο θέμα και πρέπει να πάει πίσω αρρωσταίνω!!!!

Επεξ/σία από nk9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...