Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.Διαθετω κατι διατακτικες-δωροεπιταγες του σουπερ μαρκετ  αβ βασιλοπουλου.Γνωριζει καποιος αν θα μπορουσα να τις εξαργυρωσω καπου αλλου εκτος απο το συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ οπως γινεται σε αλλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ με διατακτικες?  Χρειαζομαι ενα μερος απο τις συγκεκριμενες διατακτικες να τις διαθεσω σε αγορες και για εκτος τροφιμων προιοντα αλλα ο βασιλοπουλος δεν διαθετει αναλογα προιοντα. Καθε προταση δεκτη.

Σας ευχαριστω.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αφού λέει ΑΒ Βασιλόπουλος, τότε μόνο εκεί. Αν ήταν edenred μπορούσες και σκλαβενιτη.

Δεν μπορω να κανω καποια μετατροπη στην enderd? με καποιο τροπο να αλλαξω κατι τεσπα?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τις πουλήσεις χαμηλότερα.  Δεν έχεις κάποιον δικό σου να ψωνίζει από τον Βασιλόπουλο; ..δωσ΄του τις διατακτικές να σου δώσει το αντίτιμο, το ίδιο πράγμα είναι. Το έκανα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, zx1234r είπε

Μπορείς να τις πουλήσεις σε χαμηλότερη τιμή προς μετρητά. Αν έχεις 50€ διατακτικές να τις πουλησεις π.χ. 40€

H εμπειρία μου επ αυτού έχει δείξει ότι πρέπει να τις δώσεις 30-40% κάτω αν θες να φύγουν οντως. Υπό αυτά τα ποσοστά έχω αγοράσει και έχω πουλήσει και εγώ στο παρελθόν (Εκείνα που έδωσα εγώ ήταν μάλιστα και edenred αλλά είχα μαζέψει 1800€ και δε ξόδευοταν με τιποτα)
Αλλά είναι σίγουρα μια λύση για να πάρεις μετρητά αντι να έχεις να ψωνίζεις 300-400€ σούπερ μάρκετ το μήνα που καμία οικογένεια δε πιάνει (εκτός αν είναι πολύτεκνη με μωρά κ παμπερς ξέρω γώ) 

Δημοσ.

(Κυριακάτικη) κουβέντα να γίνεται αλλά οι edenred δε δίνονται πλέον σε ηλεκτρονική κάρτα; Πώς γίνεται να μεταβιβάσεις τα χρήματα;

Εδώ στο Βέλγιο είναι στάνταρ να σου δώσει edenred ο εργοδότης, καλοδεχούμενο εξτραδάκι, τα 8 ευρώ/εργάσιμη φεύγουν πολύ γρήγορα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, paylidis είπε

H εμπειρία μου επ αυτού έχει δείξει ότι πρέπει να τις δώσεις 30-40% κάτω αν θες να φύγουν οντως. Υπό αυτά τα ποσοστά έχω αγοράσει και έχω πουλήσει και εγώ στο παρελθόν (Εκείνα που έδωσα εγώ ήταν μάλιστα και edenred αλλά είχα μαζέψει 1800€ και δε ξόδευοταν με τιποτα)
Αλλά είναι σίγουρα μια λύση για να πάρεις μετρητά αντι να έχεις να ψωνίζεις 300-400€ σούπερ μάρκετ το μήνα που καμία οικογένεια δε πιάνει (εκτός αν είναι πολύτεκνη με μωρά κ παμπερς ξέρω γώ) 

Ειδικά με edenred μπορείς να ψωνίσεις απο σκλαβενίτη πχ που έχει απο ντομάτες μέχρι επιπλα σπιτιου και drone,αλλά και απο  και άλλα πολυκαταστήματα, οπως επίσης μπορείς να πληρώνεις και σε συνεργαζόμενα εστιατόρια, καφε κτλ..  Παρόλα αυτα αν τα έδινε κάποιος  με 30-40% κάτω φυσικά και θα αγόραζα και εγώ. 
Δεν είναι ντροπή να χρησιμοποιείς κουπόνια-διατακτικές, είναι αντίτιμο για κάτι που έχεις δουλέψει. Στο εξωτερικό συνηθίζεται κατα κόρον, άσχετα αν εδώ τα δίνω για να πληρώνουν τα "μαύρα"

Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 2:46 ΜΜ, paylidis είπε

προτιμω να τις καψω παρα να δωσω διατακτικες στο 30-40% κατω απο την  αξια τους...μαλιστα στο marketplace πετυχα ατομο που πουλαει δωροεπιταγες βασιλοπουλου των 100 ευρω στα 98 ευρω. το τσαμπα πεθανε φιλε....

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτές είναι οι συνέπειες της οικονομικής εξέλιξης. Να πληρωνόμαστε με κουπόνια. Στο θέμα μας τώρα, εσύ θεωρείς αδικία να τις σκοτώσεις, ο άλλος ψάχνει μια ευκαιρία. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να δώσω 98 ευρώ για μια επιταγή 100 ευρώ όταν μάλιστα πρέπει να κάνω ψώνια αντίστοιχης αξίας με την μια. Για μένα καλύτερη λύση είναι κάποιος φίλος ή συγγενής που ψωνίζει έτσι και αλλιώς από Βασιλόπουλο και θέλει να σε εξυπηρετήσει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

προτιμω να τις καψω παρα να δωσω διατακτικες στο 30-40% κατω απο την  αξια τους...μαλιστα στο marketplace πετυχα ατομο που πουλαει δωροεπιταγες βασιλοπουλου των 100 ευρω στα 98 ευρω. το τσαμπα πεθανε φιλε....

E καψτες. 😄

και μεθαύριο κάψε κ το Αμαξι σου αν δε πιάνει στην αγορά οσο θες κ κάψε κ το σπίτι σου για τον ίδιο λόγο.. ο καθένας όπως νομιζει πορεύεται. Εγώ είχα μαζέψει 1800€ Κ πηρα 1200 μετρητά, δε με χάλασε καθόλου από το να τις «κάψω»...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...