doubtful Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Τέρης Α. https://www.skroutz.gr/s/8480251/VGA-female-HDMI-3-5mm-female-VGA2HDMI.html χχμμμ ετσι φαινεται η το HDMI του ειναι καπως μικρο?... Επισης, αυτο εχει vga female και το καλωδιο απο την οθονη μου δεν ειναι σαν αυτο, ειναι male (δηλαδη κουμπωνει σε αυτο). Και το HDMI του ειναι επισης female, αλλα παλι καλα εχω Male to male καλωδιο HDMI οποτε μπορω να τα συνδεσω. 8 λεπτά πριν, hp8 είπε στην τηλεοραση τι καλωδιο -α χρησιμοποιησες ? Αν εβαλες hdmi λογικο ειναι χμμμ δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις με το -α .. το καλωδιο που χρησιμοποιησα ηταν HDMI και στις δυο ακρες. Η μια ακρη μπηκε στην καρτα η αλλη στην τηλεορραση. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν α αντάπτορας δεν είναι με ρευμα το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα δουλέψει.. Αν είναι τέτοιος τότε μπορεί να μην λειτουργούν τα ηχεία της οθόνης ή να βάζεις το jack 3.5 σε υποδοχή που μπαίνει έξοδος για ηχεία κι οχι για είσοδο στην οθόνη. Ποιά οθόνη έχεις είπαμε? ΥΓ Οκ γράφεις στην αρχή ποια οθόνη είναι.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από ZELOMOTH
hp8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, doubtful είπε Η μια ακρη μπηκε στην καρτα η αλλη στην τηλεορραση. αρα ο ηχος βγαινει απο την καρτα Οποτε η παιρνεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/10582859/HDMI-female-VGA-3-5mm-female-HDMI2VGA.html η θα κρατησεις αυτο που εχεις και θα πρεπει απο το bios να κανεις καποια ρυθμιση να παρεις απο την on board audio εκτιμω
doubtful Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αν α αντάπτορας δεν είναι με ρευμα το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα δουλέψει.. Αν είναι τέτοιος τότε μπορεί να μην λειτουργούν τα ηχεία της οθόνης ή να βάζεις το jack 3.5 σε υποδοχή που μπαίνει έξοδος για ηχεία κι οχι για είσοδο στην οθόνη. Ποιά οθόνη έχεις είπαμε? Η οθονη ειναι παλια.... ειναι https://www.e-shop.gr/lg-19en33s-19-led-hd-ready-black-p-PER.169845?gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuPOi2m4prezQREjQRl03pjgnRVAdsXqEkZTPlwd_jVxVBY8qiX25PBoCe7wQAvD_BwE Δεν εχει jack 3.5 θυρα. Εχει μονο για ρευμα και αυτο που παει στην καρτα/μητρικη το οποιο ειναι VGA μονο. Επισης, η οθονη δεν εχει δικα του ηχεια.
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Αρα δεν μιλαγες οτι δεν εχει ηχο στην οθονη κτλ? Λάθος μου τότε, δεν κατάλαβα καλά..
doubtful Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 @ZELOMOTH Το συστημα μου εχασε τον ηχο του με το που εβαλα καρτα γραφικων (δεν ειχα προηγουμενος, ημουν μονο με επεξεργαστη). Λογικα ηχο επαιρνα απο την μητρικη.
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι αλλά που τον εδινε τον ήχο? Σε κλασσικά ηχεία?
doubtful Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, hp8 είπε αρα ο ηχος βγαινει απο την καρτα Οποτε η παιρνεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/10582859/HDMI-female-VGA-3-5mm-female-HDMI2VGA.html η θα κρατησεις αυτο που εχεις και θα πρεπει απο το bios να κανεις καποια ρυθμιση να παρεις απο την on board audio εκτιμω το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI... Λες να το συνδεσω με VGA να μην εχω θεμα με resolution/stretching ? Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Ναι αλλά που τον εδινε τον ήχο? Σε κλασσικά ηχεία? ναι. 14 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Αν α αντάπτορας δεν είναι με ρευμα το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα δουλέψει.. Αν είναι τέτοιος τότε μπορεί να μην λειτουργούν τα ηχεία της οθόνης ή να βάζεις το jack 3.5 σε υποδοχή που μπαίνει έξοδος για ηχεία κι οχι για είσοδο στην οθόνη. Ποιά οθόνη έχεις είπαμε? ΥΓ Οκ γράφεις στην αρχή ποια οθόνη είναι.. τι εννοεις αν ο ανταπτορας δεν ειναι με ρευμα το πιο πιθανο να μην δουλεψει? δηλαδη να μην παρω τον ανταπροτα που αναφερουμε γιατι παλι δεν θα εχω ηχο? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από doubtful
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ε τότε λογικά στις ρυθμίσεις που σου είπαν και πιο πίσω τα παιδιά κάτι γίνεται. Είναι σαν να εχει ενεργοποιηθεί ο ήχος απο το hdmi της κάρτας και δεν παίζει απο την κάρτα που προϋπήρχε.. στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών μήπως υπάρχει κάτι? Δεν νομίζω αλλά λέμε τώρα... Αν βγάλεις την κάρτα ξανα παίζει κανονικά η κάρτα ήχου με τα ηχεία? Οι περισσότεροι αντάπτορες αν δεν τροφοδοτούνται απο ρευμα ώστε να κάνουν ενεργή αλλαγή σήματος απο ψηφιακό σε αναλογικό κτλ, δεν παίζουν καν. Βέβαια εσένα δεν ξέρω αυτός αν παίρνει ρευμα που λες αλλά αφου εχεις εικόνα πάλι καλά.. Και κοίτα και στο bios μήπως δεν είναι η κάρτα ήχου ενεργοποιημένη Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από ZELOMOTH
hp8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, doubtful είπε το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI... το pc μπορείς να το συνδέσεις όπου και όπως θέλεις αρκεί να λειτουργεί σωστά Στην δική σου περιπτωση βάζοντας το στην τηλεόραση (μια οθόνη είναι με περισσοτερες επιλογές) με την hdmi σύνδεση θα είναι οκ με τον ηχο Aν έχει και η tv vga θα δουλέψει αλλα θα πρέπει να βρεις ήχο Η vga σύνδεση δεν έχει ήχο 1
afm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Τα πράγματα είναι απλά. Η κάρτα ήχου σου δίνει ήχο με δύο τρόπους: α. Ψηφιακά μέσω hdmi από την κάρτα γραφικών σου και β. Αναλογικά μέσω των υποδοχών ήχου της κάρτας ήχου. Απ' ότι φαίνεται (αφού έχεις ήχο στην τηλεόραση) η κάρτα ήχου σου είναι ρυθμισμένη στην ψηφιακή έξοδο και βγάζει ήχο από το hdmi της RX 570 Pulse. Αν εσύ θέλεις αναλογικό ήχο (δηλαδή να χρησιμοποιήσεις άλλα ηχεία) θα πρέπει να επιλέξεις ηχεία ή speakers (Realtek High Definition Audio). Θα πας στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. Αν έχεις win7 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι, -----> Συσκευές Αναπαραγωγής -----> επιλέγεις Ηχεία ------>Ο.Κ. Αν έχεις win10 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι ------> Ήχοι -----> Αναπαραγωγή ------> επιλέγεις Ηχεία ------> Ο.Κ. Και φυσικά θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένα Ηχεία (για να ακούσεις ήχο) στην πράσινη υποδοχή μπρος ή πίσω. 2
jimmy213 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο απ' το sound control panel σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν θες νέα οθόνη. Δεξί κλικ στο μεγάφωνο κάτω δεξιά
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, doubtful είπε @Τέρης Α. https://www.skroutz.gr/s/8480251/VGA-female-HDMI-3-5mm-female-VGA2HDMI.html χχμμμ ετσι φαινεται η το HDMI του ειναι καπως μικρο?... Επισης, αυτο εχει vga female και το καλωδιο απο την οθονη μου δεν ειναι σαν αυτο, ειναι male (δηλαδη κουμπωνει σε αυτο). Και το HDMI του ειναι επισης female, αλλα παλι καλα εχω Male to male καλωδιο HDMI οποτε μπορω να τα συνδεσω. Πάντως και οι αντάπτορες χαλάνε σχετικά εύκολα (λιγότερο από χρόνο), εκτός αν πάρετε ένα καλό των 20-25ε. 1 ώρα πριν, doubtful είπε το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI... Λες να το συνδεσω με VGA να μην εχω θεμα με resolution/stretching ? Έχετε υπ' όψιν κι αυτό! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
afm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, doubtful είπε @ZELOMOTH Το συστημα μου εχασε τον ηχο του με το που εβαλα καρτα γραφικων (δεν ειχα προηγουμενος, ημουν μονο με επεξεργαστη). Λογικα ηχο επαιρνα απο την μητρικη. Έχασε τον ήχο γιατί με την εγκατάσταση της κάρτας γραφικών εγκαταστάθηκε και ο driver του ήχου της ψηφιακής κάρτας και άλλαξε η προεπιλεγμένη έξοδος ήχου. ΚΆΝΕ ΑΠΛΆ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΎΕΣΑΙ ΆΛΛΟ Θα πας στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά, για να επιλέξεις την προεπιλεγμένη κάρτα ήχου. Αν έχεις win7 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι, -----> Συσκευές Αναπαραγωγής -----> επιλέγεις Ηχεία ------>Ο.Κ. Αν έχεις win10 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι ------> Ήχοι -----> Καρτέλα Αναπαραγωγή ------> επιλέγεις Ηχεία ------> Ο.Κ. Σταμάτα να παιδεύεσαι για τόσο απλά πράγματα. Ο adaptor hdmi to vga που δίνει εικόνα στην οθόνη σου δεν μεταφέρει ήχο παρά μόνο εικόνα και είναι μια χαρά αφού έχεις εικόνα.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από afm
hp8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 δες τη φωτο και κανε τα αντιστοιχα για να παρεις την αναλογικη απο την μητρικη Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα