Προς το περιεχόμενο

Νο sound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Τέρης Α.
https://www.skroutz.gr/s/8480251/VGA-female-HDMI-3-5mm-female-VGA2HDMI.html

χχμμμ ετσι φαινεται η το HDMI του ειναι καπως μικρο?...

Επισης, αυτο εχει vga female και το καλωδιο απο την οθονη μου δεν ειναι σαν αυτο, ειναι male (δηλαδη κουμπωνει σε αυτο). Και το HDMI του ειναι επισης female, αλλα παλι καλα εχω Male to male καλωδιο HDMI οποτε μπορω να τα συνδεσω.

8 λεπτά πριν, hp8 είπε

στην τηλεοραση τι καλωδιο -α χρησιμοποιησες ? Αν εβαλες hdmi λογικο ειναι

χμμμ δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις με το .. το καλωδιο που χρησιμοποιησα ηταν HDMI και στις δυο ακρες. Η μια ακρη μπηκε στην καρτα η αλλη στην τηλεορραση.

Επεξ/σία από doubtful
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν α αντάπτορας δεν είναι με ρευμα το πιο πιθανό είναι οτι δεν θα δουλέψει..

Αν είναι τέτοιος τότε μπορεί να μην λειτουργούν τα ηχεία της οθόνης ή να βάζεις το jack 3.5 σε υποδοχή που μπαίνει έξοδος για ηχεία κι οχι για είσοδο στην οθόνη.

Ποιά οθόνη έχεις είπαμε?

ΥΓ Οκ γράφεις στην αρχή ποια οθόνη είναι..

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doubtful είπε

Η μια ακρη μπηκε στην καρτα η αλλη στην τηλεορραση.

αρα ο ηχος βγαινει απο την καρτα Οποτε η παιρνεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/10582859/HDMI-female-VGA-3-5mm-female-HDMI2VGA.html   η θα κρατησεις  αυτο που εχεις και θα πρεπει απο το bios να κανεις καποια ρυθμιση  να παρεις απο την on board audio εκτιμω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Αν είναι τέτοιος τότε μπορεί να μην λειτουργούν τα ηχεία της οθόνης ή να βάζεις το jack 3.5 σε υποδοχή που μπαίνει έξοδος για ηχεία κι οχι για είσοδο στην οθόνη.

Ποιά οθόνη έχεις είπαμε?

Η οθονη ειναι παλια.... ειναι https://www.e-shop.gr/lg-19en33s-19-led-hd-ready-black-p-PER.169845?gclid=CjwKCAjw-5v7BRAmEiwAJ3DpuPOi2m4prezQREjQRl03pjgnRVAdsXqEkZTPlwd_jVxVBY8qiX25PBoCe7wQAvD_BwE

Δεν εχει jack 3.5 θυρα. Εχει μονο για ρευμα και αυτο που παει στην καρτα/μητρικη το οποιο ειναι VGA μονο. Επισης, η οθονη δεν εχει δικα του ηχεια.

Δημοσ.

@ZELOMOTH

Το συστημα μου εχασε τον ηχο του με το που εβαλα καρτα γραφικων (δεν ειχα προηγουμενος, ημουν μονο με επεξεργαστη). Λογικα ηχο επαιρνα απο την μητρικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, hp8 είπε

αρα ο ηχος βγαινει απο την καρτα Οποτε η παιρνεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/10582859/HDMI-female-VGA-3-5mm-female-HDMI2VGA.html   η θα κρατησεις  αυτο που εχεις και θα πρεπει απο το bios να κανεις καποια ρυθμιση  να παρεις απο την on board audio εκτιμω

το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI... Λες να το συνδεσω με VGA να μην εχω θεμα με resolution/stretching ?

Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Ναι αλλά που τον εδινε τον ήχο? Σε κλασσικά ηχεία?

ναι.

14 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ποιά οθόνη έχεις είπαμε?

ΥΓ Οκ γράφεις στην αρχή ποια οθόνη είναι..

τι εννοεις αν ο ανταπτορας δεν ειναι με ρευμα το πιο πιθανο να μην δουλεψει? δηλαδη να μην παρω τον ανταπροτα που αναφερουμε γιατι παλι δεν θα εχω ηχο?

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε τότε λογικά στις ρυθμίσεις που σου είπαν και πιο πίσω τα παιδιά κάτι γίνεται.

Είναι σαν να εχει ενεργοποιηθεί ο ήχος απο το hdmi της κάρτας και δεν παίζει απο την κάρτα που προϋπήρχε..

στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών μήπως υπάρχει κάτι? Δεν νομίζω αλλά λέμε τώρα...

Αν βγάλεις την κάρτα ξανα παίζει κανονικά η κάρτα ήχου με τα ηχεία?

Οι περισσότεροι αντάπτορες αν δεν τροφοδοτούνται απο ρευμα ώστε να κάνουν ενεργή αλλαγή σήματος απο ψηφιακό σε αναλογικό κτλ, δεν παίζουν καν.

Βέβαια εσένα δεν ξέρω αυτός αν παίρνει ρευμα που λες αλλά αφου εχεις εικόνα πάλι καλά..

Και κοίτα και στο bios μήπως δεν είναι η κάρτα ήχου ενεργοποιημένη

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, doubtful είπε

το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI...

το pc μπορείς να το συνδέσεις όπου και όπως θέλεις αρκεί να λειτουργεί σωστά Στην δική σου περιπτωση βάζοντας το στην τηλεόραση  (μια οθόνη είναι με περισσοτερες επιλογές)  με την hdmi σύνδεση θα είναι οκ με τον ηχο Aν έχει και η tv vga θα δουλέψει αλλα θα πρέπει να βρεις ήχο Η vga σύνδεση δεν έχει ήχο 

• Like 1
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Η κάρτα ήχου σου δίνει ήχο με δύο τρόπους:

α. Ψηφιακά μέσω hdmi από την κάρτα γραφικών σου και

β. Αναλογικά μέσω των υποδοχών ήχου της κάρτας ήχου.

Απ' ότι φαίνεται (αφού έχεις ήχο στην τηλεόραση) η κάρτα ήχου σου είναι ρυθμισμένη στην ψηφιακή έξοδο και βγάζει ήχο από το hdmi της RX 570 Pulse.

Αν εσύ θέλεις αναλογικό ήχο (δηλαδή να χρησιμοποιήσεις άλλα ηχεία) θα πρέπει να επιλέξεις ηχεία ή speakers (Realtek High Definition Audio).

Θα πας στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά.

Αν έχεις win7 δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι, -----> Συσκευές Αναπαραγωγής -----> επιλέγεις Ηχεία ------>Ο.Κ.

Αν έχεις win10 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι ------> Ήχοι -----> Αναπαραγωγή ------> επιλέγεις Ηχεία ------> Ο.Κ.

Και φυσικά θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένα Ηχεία (για να ακούσεις ήχο) στην πράσινη υποδοχή μπρος ή πίσω.

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπορείς ανέβασε μια φώτο απ' το sound control panel σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν θες νέα οθόνη.

Δεξί κλικ στο μεγάφωνο κάτω δεξιά

image.png.41359aa0b153e728b79acc8c3dbc5bd7.png

image.png.9eeccaa0c34cf430e416cf485a1b619d.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doubtful είπε

@Τέρης Α.
https://www.skroutz.gr/s/8480251/VGA-female-HDMI-3-5mm-female-VGA2HDMI.html

χχμμμ ετσι φαινεται η το HDMI του ειναι καπως μικρο?...

Επισης, αυτο εχει vga female και το καλωδιο απο την οθονη μου δεν ειναι σαν αυτο, ειναι male (δηλαδη κουμπωνει σε αυτο). Και το HDMI του ειναι επισης female, αλλα παλι καλα εχω Male to male καλωδιο HDMI οποτε μπορω να τα συνδεσω.

Πάντως και οι αντάπτορες χαλάνε σχετικά εύκολα (λιγότερο από χρόνο), εκτός αν πάρετε ένα καλό των 20-25ε.

το πι σι μπορω να το συνδεσω στην τηλεοραση η με VGA η με HDMI... Λες να το συνδεσω με VGA να μην εχω θεμα με resolution/stretching ?

Έχετε υπ' όψιν κι αυτό!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ZELOMOTH

Το συστημα μου εχασε τον ηχο του με το που εβαλα καρτα γραφικων (δεν ειχα προηγουμενος, ημουν μονο με επεξεργαστη). Λογικα ηχο επαιρνα απο την μητρικη.

Έχασε τον ήχο γιατί με την εγκατάσταση της κάρτας γραφικών εγκαταστάθηκε και ο driver του ήχου της ψηφιακής κάρτας και άλλαξε η προεπιλεγμένη έξοδος ήχου.

ΚΆΝΕ ΑΠΛΆ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΎΕΣΑΙ ΆΛΛΟ

Θα πας στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά, για να επιλέξεις την προεπιλεγμένη κάρτα ήχου.

Αν έχεις win7 δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι, -----> Συσκευές Αναπαραγωγής -----> επιλέγεις Ηχεία ------>Ο.Κ.

Αν έχεις win10 : δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι ------> Ήχοι -----> Καρτέλα Αναπαραγωγή ------> επιλέγεις Ηχεία ------> Ο.Κ.

Σταμάτα να παιδεύεσαι για τόσο απλά πράγματα. Ο adaptor hdmi to vga που δίνει εικόνα στην οθόνη σου δεν μεταφέρει ήχο παρά μόνο εικόνα και είναι μια χαρά αφού έχεις εικόνα..

Επεξ/σία από afm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...