Προς το περιεχόμενο

Νο sound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πειρα μια μεταχειρισμενη RX 570 Pulse και αφου την εγκατεστησα δεν εχω ηχο στο συστημα μου... Εκανα πολλα και διαφορα αλλα τπτ....
Καποιος μου ειπε οτι πρεπει να συνδεσω τα ηχεια με την οθονη.. αλλα επειδη εχω παλια οθονη (LG 19EN33S-B) δεν εχει αλλες θηρες εκτος απο ρευμα και αυτο που παει στην καρτα.
Σκεφτομαι να κανω φορματ τα windows 10...
help plz....

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, doubtful είπε

πρεπει να συνδεσω τα ηχεια με την οθονη..

Η οθόνη δεν έχει ηχεία, σωστά; Ο αντάπτορας που έχετε είναι σαν αυτόν; Αν ναι, τότε στο καρφί του αντάπτορα το συνδέετε στα ηχεία.

Η κάρτα θα πρέπει να έχει μία ρύθμιση για το ποια συσκευή θα βγάζει τον ήχο π.χ. στη δική μου βγαίνει από τη μητρική μου:

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-09-19 193019.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε κλικ κατω δεξια στο εικονιδιο που ρυθμιζεις την ενταση του ηχου στον υπολογιστη σου. Στο παραθυρακι που ανοιγει κανε κλικ στο ονομα της καρτας ηχου που φαινεται και επελεξε απο που θες να βγαινει ο ηχος.

188086394_.png.42d037eba1068b36a47c99e563df8a22.png

Προφανως τωρα παει να στειλει τον ηχο απο τo HDMI της καρτας σου και αφου δεν ειναι συνδεδεμενο καπου δεν ακους κατι.

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Η οθόνη δεν έχει ηχεία, σωστά; Ο αντάπτορας που έχετε είναι σαν αυτόν; Αν ναι, τότε στο καρφί του αντάπτορα το συνδέετε στα ηχεία.

Η κάρτα θα πρέπει να έχει μία ρύθμιση για το ποια συσκευή θα βγάζει τον ήχο π.χ. στη δική μου βγαίνει από τη μητρική μου:

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-09-19 193019.png

Oxi, δεν εχει ηχεια η οθονη. Οχι δεν ειναι τετοιος ο ανταπτορας, ειναι πιο απλος... (χωρις αυτο).
Κατω δεξια εχω επιλογη να εχω ηχο απο τη καρτα η απο το default option αλλα κανενα δεν κανει. οποιο και αν επιλεξω δεν εχω ηχο.
Δεν υπαρχει καποιο mute στο συστημα.. τα εχω κοιταξει... Μονο μπιος δεν εχω κοιταξει.

Καποιος μου ειπε οτι θελω καινουρια οθονη που να εχει αυτην την επιλογη για να συνδεσω ηχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, doubtful είπε

Oxi, δεν εχει ηχεια η οθονη. Οχι δεν ειναι τετοιος ο ανταπτορας, ειναι πιο απλος... (χωρις αυτο).
Κατω δεξια εχω επιλογη να εχω ηχο απο τη καρτα η απο το default option αλλα κανενα δεν κανει. οποιο και αν επιλεξω δεν εχω ηχο.

Spoiler

Δεν υπαρχει καποιο mute στο συστημα.. τα εχω κοιταξει... Μονο μπιος δεν εχω κοιταξει.

Καποιος μου ειπε οτι θελω καινουρια οθονη που να εχει αυτην την επιλογη για να συνδεσω ηχεια.

βαλε στοιχεια της μητρικης και του ανταπτορα που αγορασες Πριν την αλλαγη της καρτας   απο που ειχες ηχο ? Πηγαινε στη διαχειριση συσκευων και εκει που λεει εισοδοι και εξοδοι ηχου πατα να δουμε τι λεει

5 λεπτά πριν, doubtful είπε

να συνδεσω το desktop με την τηλεοραση? ..

ναι αν εχει εισοδο hdmi και το καλωδιο που χρειαζεται

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, hp8 είπε

βαλε στοιχεια της μητρικης και του ανταπτορα που αγορασες Πριν την αλλαγη της καρτας   απο που ειχες ηχο ? Πηγαινε στη διαχειριση συσκευων και εκει που λεει εισοδοι και εξοδοι ηχου πατα να δουμε τι λεει

ναι αν εχει εισοδο hdmi και το καλωδιο που χρειαζεται

https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV R3.0/index.asp

https://www.skroutz.gr/s/12282150/Powertech-HDMI-male-VGA-female-CAB-H071.html

-
το ενα ειναι։ 4 - 19EN33 (AMD High Definition Audio Device) (19EN33 ειναι το ονομα της οθονης μου και στην αρχη της προτασης εχει εικονιδιο οθονης)
το αλλο ειναι։ Speakers (High Definition Audio Device) (εχει ηχειο ως εικονιδιο στην αρχη).

Πριν την καρτα, ειχα Realtek High Definition Audio. Τωρα το ξανακατεβαζω γιατι χαθηκε για καποιο λογο.

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doubtful είπε

Realtek High Definition Audio.

αυτή είναι της μητρικής Ενεργοποιησετην από το bios αν για κάποιο λόγο έχει γίνει κάτι και βάλε το 3,5 jack των ηχείων στο πράσινο βύσμα της μητρικής

Spoiler

1263996056__2020-09-20_11-09-58.png.ff010ddfae4e6a0b61182f2a3da6641f.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβασα και εγκατεστησα το realtek, και το 3,5 jack ειναι στο πρασινο αλλα παλι τιποτα... ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει, υπαρχει περιπτωση να εχει καει τιποτα? Αν και στο device manager leei : this device works properly.
Υπαρχει περιπτωση για κατι οπως σιγαση απο τα μπιος?..
---

λοιπον.. νεα.
στην τηλεοραση εχω ηχο.. που σημαινει οτι το προβλημα ειναι η συνδεση με την οθονη λογο της ελλειψη 3,5 jack? δηλαδη αν ειχα το adapter που αναφερει ο Τερης πιο πανω δεν θα ειχα θεμα, σωστα?

Επεξ/σία από doubtful
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doubtful είπε

λοιπον.. νεα.
στην τηλεοραση εχω ηχο.. που σημαινει οτι το προβλημα ειναι η συνδεση με την οθονη λογο της ελλειψη 3,5 jack? δηλαδη αν ειχα το adapter που αναφερει ο Τερης πιο πανω δεν θα ειχα θεμα, σωστα?

στην τηλεοραση τι καλωδιο -α χρησιμοποιησες ? Αν εβαλες hdmi λογικο ειναι

Επεξ/σία από hp8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...