Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου τον οποίο χρησιμοποιώ για racing games + fifa αυτήν την στιγμή έχω τα παρακάτω και παίζω μια χαρά αλλά θα ήθελα με αφορμή τα νέα παιχνίδια που θα βγουν το καλοκαίρι πχ f1 2021 , fifa 22 , fh5 να μπορώ να τα παίζω στα τέρμα γραφικά στο μόνιτορ μου 1080p 72hz που δεν θέλω να το αλλάξω και θα μείνει χρόνια ακόμα (όταν θα αλλαχθεί θα μπει ένα 75-144hz 4k ή και καλύτερο μετά από 6-7 χρόνια

i3 9100f , asrock h310 , 16gb ddr4 2400mhz ram , gtx 1650 , cougar 500w bronze

Να περιμένω μέχρι black Friday για cpu-mobo-ram ή κάρτα ή να περιμένω μέχρι καλοκαίρι για κάτι από τα δυο. Θα αλλαχθεί πρώτα είτε cpu-mobo-ram είτε gpu ότι μου πείτε το άλλο θα πάρει παραταση μέχρι τον Δεκέμβριο που θα υπάρχουν ξανά χρήματα 

Μέχρι 200€ είναι το μαξ που μπορώ να διαθέσω αν γίνεται και με λιγότερα θα το προτιμούσα τα 200€ (ή και λιγότερα ) είναι για cpu-mobo-ram όσο πιο χαμηλά γίνεται να είναι αλλά αν είναι να μπει σάπια μητρική ή κάτι άλλο προτιμώ να πάω μέχρι τα 200€ στο μέλλον θα ήθελα να μπορώ να βάλω πάνω έναν ryzen 7 ή 9 και να την βγάλω ακόμα μερικά χρόνια 

Όσο για την κάρτα γραφικών μπορώ να διαθέσω 100-150€ + ότι βγάλω από την gtx 1650 που θα την πάρει ένας φίλος όταν πάρω καινούργια γύρω στα 100€ έχουμε συμφωνήσει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πούλα τον i3 και πάρε εναν i5 9400f ή 9500f και δεν θες τίποτε άλλο.

Μια χαρά θα είναι

Ούτε 1 χρόνο να περιμένεις γιατί τα λεφτά που δίνεις είναι λίγα αλλά και black friday πρώτον είναι ενα ψέμα και μισό,

και δευτερον σε αυτά τα ήδη δεν βάζουν ποτέ προσφορές συνήθως..

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ.

Black friday δυσκολο να βρεις deal σε αυτα που ψαχνεις.. Σε καμμια gpu μπορει.. Νομιζω πως η προταση του @ZELOMOTH ειναι η πιο ρεαλιστικη.. Με ενα ι5 θα εισαι κομπλε... Για να βαλεις μελλοντικα ενα ryzen 7 η 9 δεν μπορεις να πας σε τελειως φτηνη μητρικη.. Οποτε μονο mobo κ ram σε ryzen συστημα θα πανε στα λεφτα που δινεις.. Τωρα για gpu στα λεφτα που λες χτυπας μια 1660 super αν την βρεις καλα black friday.. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Πούλα τον i3 και πάρε εναν i5 9400f ή 9500f και δεν θες τίποτε άλλο.

Μια χαρά θα είναι

Ούτε 1 χρόνο να περιμένεις γιατί τα λεφτά που δίνεις είναι λίγα αλλά και black friday πρώτον είναι ενα ψέμα και μισό,

και δευτερον σε αυτά τα ήδη δεν βάζουν ποτέ προσφορές συνήθως..

Άρα κοιταω 9400f ή 9500f μάλλον το καλοκαίρι με 70-100€ θα έχει πέσει τότε πιστεύω και πάω για gpu ή black Friday αν βρω κάτι αξιόλογο ή για Ιανουάριο

7 λεπτά πριν, niko13 είπε

Black friday δυσκολο να βρεις deal σε αυτα που ψαχνεις.. Σε καμμια gpu μπορει.. Νομιζω πως η προταση του @ZELOMOTH ειναι η πιο ρεαλιστικη.. Με ενα ι5 θα εισαι κομπλε... Για να βαλεις μελλοντικα ενα ryzen 7 η 9 δεν μπορεις να πας σε τελειως φτηνη μητρικη.. Οποτε μονο mobo κ ram σε ryzen συστημα θα πανε στα λεφτα που δινεις.. Τωρα για gpu στα λεφτα που λες χτυπας μια 1660 super αν την βρεις καλα black friday.. 

Ποια gpu να πάρω ή μόνο η 1660s αξίζει (έχω και freesync monitor)

Δημοσ.

Αφού όπως λές αυτή τη στιγμή αυτό που έχεις σου κάνει, γιάτι ψάχνεις για το οτιδήποτε? Μπορεί να σου κάνει και για τα επόμενα 3 χρόνια ας πούμε. Κάτσε έτσι όπως είσαι μεχρί αυτό που έχεις να μην σου κάνει και το κοιτάς τότε. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...