Yeroplatanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται αρνητικό και ότι θα μας απογοητεύσει το μέγεθος του Playstation 5. Να είναι μεγάλο να το χαιρόμαστε. Δίνουμε ένα κάρο λεφτά σε κάρτες και σε τσιπάκια που δεν τα βλέπουμε. Να τα δίνουμε και να τα βλέπουμε τουλάχιστον. Ναι, με αυτήν την παλιά νοοτροπία. Τώρα όσοι έχουν γυναίκες που γκρινιάζουν για το PC, το Playstation, κλπ, καλά να πάθουν. Και το λέω απολύτως σοβαρά. Εγώ στο pc μια χαρά βλέπω τα parts μου και τον Ντοναλτ μου Οχι το ps5 πιο όμορφο απο custom pc που το κάνεις οπως θες! Μην τρελαθούμε. 22 1
MetroStar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Ένα απλό pc tower. Δεν προσπάθησαν καν.
omghi2u Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Looter είπε Για όσους λένε ότι το μέγεθος (της κονσόλας) δε μετράει , μάλλον δεν έχουν γυναίκα στο σπίτι τους.. Δυσκολα «κρύβεται» το άτιμο το PS5 έτσι όπως το έκαναν. Σίγουρη η ΠΑΝΤΟΦΛΑ για όσους το εμφανίσουν «ξαφνικά» κοντά στην τιβι... 😂🤣 PlusSpeed4(5) 😛
triplex1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτός πού σχεδίασε το case ή μπύρες έπινε ή βλαμμενος είναι από τη μερα.που γεννήθηκε. 1 1 1
ADHD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Κακάσχημο ειναι αλλα τι να γινει. 😐 Εγω εχω αρχισει ηδη τα "ενταξει ειναι ασπρο τουλαχιστον παει με το επιπλο" κλπ αλλα δεν γλυτώνω.. 1
rical Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, citiz είπε Κουμουτσα με τα ολα της, τα νεα xbox σαφως υπερτερούν σε σχεδιασμό και εμφάνιση. Την ποια? ενα ορθογωνιο κουτι ειναι το χμποξ ποιον σχεδιασμο λες εσυ? Πολυ ποιο ομορφο το πσ5 σε καθετη τοποθετηση αντι για οριζοντια . Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από rical 2
Saloufas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτός πού σχεδίασε το case ή μπύρες έπινε ή βλαμμενος είναι από τη μερα.που γεννήθηκε. 🤣 4
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Νομίζω μακράν και το πιο άσχημο playstation... 36 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε Εγώ στο pc μια χαρά βλέπω τα parts μου και τον Ντοναλτ μου Οχι το ps5 πιο όμορφο απο custom pc που το κάνεις οπως θες! Μην τρελαθούμε. Λιώνω με τον Ντόναλντ που έβαλες! Τέλειος!
billstamaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Απογοήτευση πλήρη απορώ πως τα κατάφεραν να το κάνουν κ πιο άσχημο κ πιο μεγάλο και με χειρότερα χαρακτηριστικά . Χ ερχόμαστε! 2
Sanjuro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Σαν αεροθουμενο να μην κάνει μετά από λίγα χρονάκια χρήσης. Το μέγεθος δεν πειράζει τόσο. 1
Johny_X21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο για καλές θερμοκρασίες... όπως και οι υπολογιστες!! Οποίος κράζει να πάρει game boy!!! 🤣🤣
skiabox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο για καλές θερμοκρασίες... όπως και οι υπολογιστες!! Οποίος κράζει να πάρει game boy!!! 🤣🤣 Ακριβώς.Κανονικά πρέπει να χαίρονται οι υποψήφιοι αγοραστές που θα ψύχεται σωστά το hardware. 1
Devil9697 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 νομιζω εκτος απο μεγαλυτερη ειναι και η πιο ασχημη!!!
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μια χαρα ειναι οπως θα τα βλεπεις απο τον καναπε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα