Setin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Αναζητώ γρανάζια για ένα προσωπικό πρότζεκτ και δεν μπορώ να βρω κάποιο μαγαζί που να προμηθεύει τους κοινούς θνητούς, δηλαδή οτι έχω βρει αφορά χονδρική πώληση. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να αναζητήσω γρανάζια. Από οτι έχω καταλάβει συνήθως τα γρανάζια που χρειάζομαι χρησιμοποιούνται σε κιβώτια ταχυτήτων. Οι διαστάσεις που ψάχνω είναι σε διάμετρο από 2 έως 4 εκατοστά και με αριθμό δοντιών απο 8-16 έως 40-80 και να είναι συμβατά μεταξύ τους. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη καθώς δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο διαδίκτυο όσο αφορά την αγορά γραναζιών. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 δοκίμασες σε σιδεράδικα ; δεν έχουν μόνο βίδες και καρφιά ... Πες και περιοχή
TechnoState Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 .... στείλε κανα μήνυμα στον Χαλάση, εάν είναι κανένα τρελό ασυνήθιστο project θεωρώ πως θα ανταποκριθεί.
Setin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Περιοχή Ημαθία δεν νομίζω να έχουν τα σιδεράδικά μας τέτοια, θα ρωτήσω όμως. Τον Χαλάση δεν τον γνωρίζω πως μπορώ να μιλήσω μαζί του;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Πηγαινε εκεί που ανακυκλωνουν αμάξια.Πάρε ένα σπασμένο κιβωτιο ταχυτήτων 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Βρες μηχανουργείο και φτιάξε ακριβώς ότι θέλεις
theoilia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Βέροια στην σταδίου λίγο πριν το γήπεδο στα δεξιά σου όπως κατεβαίνεις. Καραμπάσης νομίζω. Πάνε και ρωτα τους 1
Setin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις νομίζω με έχουν καλύψει. Αν υπαρχει καμία έξτρα πληροφορία για το που μπορω να βρω γρανάζια συγκεκριμένα στην Ημαθία θα με βοηθούσαν πολύ!
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Setin είπε Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις νομίζω με έχουν καλύψει. Αν υπαρχει καμία έξτρα πληροφορία για το που μπορω να βρω γρανάζια συγκεκριμένα στην Ημαθία θα με βοηθούσαν πολύ! Ψαξε και σε βιομηχανικά είδη.Εκεί που πουλάνε ιμάντες,ρουλεμάν και ......... γρανάζια. Σίγουρα θα υπάρχει μαγαζί τέτοιο. 1
nik0laus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 19/9/2020 στις 4:25 ΜΜ, Setin είπε Καλησπέρα, Αναζητώ γρανάζια για ένα προσωπικό πρότζεκτ και δεν μπορώ να βρω κάποιο μαγαζί που να προμηθεύει τους κοινούς θνητούς, δηλαδή οτι έχω βρει αφορά χονδρική πώληση. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να αναζητήσω γρανάζια. Από οτι έχω καταλάβει συνήθως τα γρανάζια που χρειάζομαι χρησιμοποιούνται σε κιβώτια ταχυτήτων. Οι διαστάσεις που ψάχνω είναι σε διάμετρο από 2 έως 4 εκατοστά και με αριθμό δοντιών απο 8-16 έως 40-80 και να είναι συμβατά μεταξύ τους. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη καθώς δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο διαδίκτυο όσο αφορά την αγορά γραναζιών. Ευχαριστώ Φίλε TS , δε γνωρίζω το επίπεδο των μηχανολογικών σου γνώσεων αλλά ζεύγος γραναζιών με διάμετρο από 2-4 εκατοστά έκαστο και σχέση μετάδοσης 1 προς 5 (αν καταλαβαίνω σωστά από τα νούμερα που έβαλες) δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ... Πες μας περισσότερα στοιχεία για το πρότζεκτ σου για να σου δώσουμε περισσότερη βοήθεια. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από nik0laus 1
gazp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Γρανάζια παίζει να έχει και ο Fotac αλλά είναι στην Αθήνα. Ίσως όμως με ένα τηλ. να στα έστελνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα