Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ομάδα. Εδώ και λίγο καιρό ο HDD μου κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο. Ο ήχος αυτός θα έλεγε ότι ακούγεται σαν τον σκληρό πού τον συνδέεις με usb αλλά η βελόνα έχει κολλήσει και κάνει κόλπα. Το θέμα είναι ότι όσο δεν τον ενοχλώ κάνει τον θόρυβο κανονικά. Όταν πάω να μπω μέσα (να δω αρχεία η απλά να τον ανοίξω) ο θόρυβος σταματάει. Δεν χάνεται ποτε από μέσα, δεν κολλάει δεν μου παρουσιάζει κάποιο θέμα πέρα από τον θόρυβο. Ετοιμάζει να μας αφήσει χρόνους η έχω κάνει άθελα μου κάποια χαζομάρα (δεν έχω πειράξει και τίποτα πέρα από το rename)

Πιο κάτω αφήνω μια ηχογράφηση. (τα fan είναι λίγο δυνατά γιατί τα έχω στο full)

Επεξ/σία από EmmanouilT
Δημοσ.

Ο ηχος  ειναι καπως περιεργος.Θα σου προτεινα να τον περασεις απο τα τεστ που εχει το hd sentinel και απο το επισημο διαγνωστικο.Επισης αν μπορεις να τον βαλεις σε αλλο υπολογιστη να δεις αν επιμενει ο θορυβος η στο δικο σου υπολογιστη να του αλλαξεις  καλωδιο ρευματος και σατα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ελπίζω να έχεις backup, ανεξάρτητα από θορυβους

Δεν έχω κάτι για backup τον έχω για τορεντ και games ποιο πολύ και δεν σκέφτηκα τόσο άμεσα να βάλω δεύτερο για backup.

3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ο ηχος  ειναι καπως περιεργος.Θα σου προτεινα να τον περασεις απο τα τεστ που εχει το hd sentinel και απο το επισημο διαγνωστικο.Επισης αν μπορεις να τον βαλεις σε αλλο υπολογιστη να δεις αν επιμενει ο θορυβος η στο δικο σου υπολογιστη να του αλλαξεις  καλωδιο ρευματος και σατα.

Θα το κάνω όταν πάω σπίτι. (Επίσημο διαγωνιστικό ?) Στο ίδιο καλώδιο έχω και τον ssd μου θα βάλω ένα δεύτερο να δω.

2 ώρες πριν, snbblp είπε

Πεθαίνει.

Θα σε καλέσω στην κηδεία του 😂

2 ώρες πριν, anarionasp είπε

εγω να πω και κατι ακομα ? απο τροφοδοτικο πως παμε ?

Corsair TX-M Series TX750M. 3 μηνών. Βασικά όλο το pc τόσο είναι. Δεν θα έπρεπε να κάνει σύνδεση και αποσύνδεση αν έχανε το ρεύμα ?! Και σταματάει όταν μπαίνω μέσα ?! 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου ακούγετε σαν να μην μπορεί να επιστρέψει η ακίδα. Ίσως και γι αυτό δεν ακούς θόρυβο οταν μπαίνεις στα αρχεία . Θα χαλάσει σίγουρα πιο γρήγορα μιας και θα προκλιθεί φθορά στην ακίδα, ο χρόνος όμως εξαρτάτε και απ το που βρίσκει

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Κατεβασε το SeaTools for Windows.Ειναι το επισημο διαγνωστικο για τους seagate.

Ευχατ θα το κατεβάσω και θα ενημερώσω.

5 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εμένα μου ακούγετε σαν να μην μπορεί να επιστρέψει η ακίδα. Ίσως και γι αυτό δεν ακούς θόρυβο οταν μπαίνεις στα αρχεία . Θα χαλάσει σίγουρα πιο γρήγορα μιας και θα προκλιθεί φθορά στην ακίδα, ο χρόνος όμως εξαρτάτε και απ το που βρίσκει

Οπότε καλό είναι να πάρω ένα τηλ από εκεί που τον αγόρασα και να τον προετοιμάσω για αλλαγή ?! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Ευχατ θα το κατεβάσω και θα ενημερώσω.

Οπότε καλό είναι να πάρω ένα τηλ από εκεί που τον αγόρασα και να τον προετοιμάσω για αλλαγή ?! 

Αν έχει εγγύηση φυσικά. Βάλε και καμιά σάλτσα ότι τυχαία σου αργεί να φορτώσει μερικές φορές αρχεία που βρίσκονται μέσα. Τα περισσότερα καταστήματα για "θόρυβο"(ως τέτοιο θα το αντιμετοπίσουν) δεν καλύπτουν εγγυήσεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν έχει εγγύηση φυσικά. Βάλε και καμιά σάλτσα ότι τυχαία σου αργεί να φορτώσει μερικές φορές αρχεία που βρίσκονται μέσα. Τα περισσότερα καταστήματα για "θόρυβο"(ως τέτοιο θα το αντιμετοπίσουν) δεν καλύπτουν εγγυήσεις.

Έχει ακόμα 2 χρόνια !

• Like 1
Δημοσ.

ο δίσκος έχει πρόβλημα ανάγνωσης με συγκεκριμένη περιοχή tracks, όταν όμως τον χρησιμοποιείς και η κεφαλή φεύγει από εκείνα, ο θόρυβος παύει

Θα ξεψυχήσει απότομα στα χέρια σου

Γρήγορα αντιγραφή και αντικατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...