Hamptons Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα HP Deskjet all-in-one F2280. Ήθελα να τον εγκαταστήσω σε ένα laptop αλλά δεν αποκρίνεται καθόλου. Του έκανα factory reset και από εκείνη την ώρα, όποτε τον ανοίγω, απλά αναβοσβήνει το κουμπί του power, δεν κάνει τίποτε άλλο. Τον βάζω στον υπολογιστή αλλά δεν τον βλέπει, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 19/9/2020 στις 2:49 ΜΜ, Hamptons είπε Καλησπέρα σας. Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα HP Deskjet all-in-one F2280. Ήθελα να τον εγκαταστήσω σε ένα laptop αλλά δεν αποκρίνεται καθόλου. Του έκανα factory reset και από εκείνη την ώρα, όποτε τον ανοίγω, απλά αναβοσβήνει το κουμπί του power, δεν κάνει τίποτε άλλο. Τον βάζω στον υπολογιστή αλλά δεν τον βλέπει, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μήπως έχει στη μνήμη πολλές αποθηκευμένες εκτυπώσεις;;;;; Μου το κάνει και μένα συχνά ο hp 1510.Πάω στο δείτε τι εκτυπώνεται ακυρώνω τις εκτυπώσεις που έχει στην ουρά και μετά αρχίζει να εκτυπώνει κανονικά αφού τον σβήσω και τον ανάψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 24/9/2020 στις 1:15 ΜΜ, papoys1 είπε Μήπως έχει στη μνήμη πολλές αποθηκευμένες εκτυπώσεις;;;;; Μου το κάνει και μένα συχνά ο hp 1510.Πάω στο δείτε τι εκτυπώνεται ακυρώνω τις εκτυπώσεις που έχει στην ουρά και μετά αρχίζει να εκτυπώνει κανονικά αφού τον σβήσω και τον ανάψω. Καλησπέρα. Δεν είχα μπει νωρίτερα και δεν είχα δει την απάντηση. Ήταν ενός συγγενή, τελικά αποφάσισε να πάρει άλλο, οπότε οκ, κανένα πρόβλημα 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/9/2020 στις 1:15 ΜΜ, papoys1 είπε Μήπως έχει στη μνήμη πολλές αποθηκευμένες εκτυπώσεις;;;;; Μου το κάνει και μένα συχνά ο hp 1510.Πάω στο δείτε τι εκτυπώνεται ακυρώνω τις εκτυπώσεις που έχει στην ουρά και μετά αρχίζει να εκτυπώνει κανονικά αφού τον σβήσω και τον ανάψω. ένας φίλος έχει αυτόν το εκτυπωτή που έχεις και εσύ, τον hp 1510 (εγω δεν εχω εδω και πολλα πολλα χρονια εκτυπωτη και δεν εχω εμπειρια) μου λεει οτι οταν ειναι να εκτυπωσει κατι δεν το εκτυπωνει μονο πρεπει να τον κανει επανεκινηση για να εκτυπωθει όπως και ότι δεν τραβάει καλά το χαρτί (για το 2ο ειδα την απαντηση σου σε ενα αλλο thread ευχαριστω οταν παω σπιτι του θα το δοκιμασω, δηλαδη οταν λες αδειαζεις την κασετα εννοεις αδειαζεις το χαρτι; και απο που πατας τις εκτυπωσεις φωτοτυπιας; ) Η λυση για το 1ο ειναι αυτη που λες εδω παραπανω; ή υπάρχει και κάτι άλλο που να είναι πιο μονιμο; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα