Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Μπορείς όμως να κάνεις αίτηση για το pre settled status χωρίς να έχεις NIN άσε που είναι και κλειστά τα γραφεία λόγο covid

ΤΟ ξέρω και το έχω γράψει αυτό .

Δεν κατάλαβες όμως το τι έγραψα,βρίσκουν τρόπους να σε ενθαρρύνουν ή να μην προλάβεις ημερομηνίες.Επίτηδες το κάνουν,πόσο πιο καθαρά να το γράψω;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα το βασικό ερώτημα τώρα είναι :

Λέει ότι μέσα σε 12 μήνες μπορώ να είμαι έξω για τους 6  - Five years’ continuous residence means that for 5 years in a row you’ve been in the UK, the Channel Islands or the Isle of Man for at least 6 months in any 12 month period.-

Δηλαδή αν γυρίσω τον 5ο μήνα αγγλία για μια μέρα έχω άλλους 6 μήνες μετά; ή πρέπει να μείνω αγγλία 6 μήνες τουλάχιστον συνεχόμενα ; ή και διάσπαρτα.

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΤΟ ξέρω και το έχω γράψει αυτό .

Δεν κατάλαβες όμως το τι έγραψα,βρίσκουν τρόπους να σε ενθαρρύνουν ή να μην προλάβεις ημερομηνίες.Επίτηδες το κάνουν,πόσο πιο καθαρά να το γράψω;

Κατάλαβα , αυτό είναι άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Can you lose pre settled status?

Yes, if you are absent from the UK for a period of 2 consecutive years you can lose your pre settled status. In addition, your period of 'continuous residence' resets to 0 if you spend over 6 months abroad in any 12-month period with pre-Settled Status.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Εμένα το βασικό ερώτημα τώρα είναι :

Λέει ότι μέσα σε 12 μήνες μπορώ να είμαι έξω για τους 6  - Five years’ continuous residence means that for 5 years in a row you’ve been in the UK, the Channel Islands or the Isle of Man for at least 6 months in any 12 month period.-

Δηλαδή αν γυρίσω τον 5ο μήνα αγγλία για μια μέρα έχω άλλους 6 μήνες μετά; ή πρέπει να μείνω αγγλία 6 μήνες τουλάχιστον συνεχόμενα ; ή και διάσπαρτα.

Κατάλαβα , αυτό είναι άλλο.

Πρέπει να ζεις συνεχομενα 6 μήνες οχι μια μέρα. Κάνε τέτοιες κοτσανες κ οταν κανεις για settle κ σου ζητήσουν αποδειξεις  να δω τι θα τους δείξεις. Εισητηρια κτλπ δεν μετράνε, άντε για να χεις ακριβές στοιχεια ποτε ήρθες στην χώρα αυτό μόνο. Λογαριασμοί, συμβολαια σπιτιού/εργασιάς, p60 [εκαθαριστικό εφορίας] ειναι οι αποδειξεις που θα σε κρατησουν στην χώρα.  

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilya είπε

Πρέπει να ζεις συνεχομενα 6 μήνες οχι μια μέρα. Κάνε τέτοιες κοτσανες κ οταν κανεις για settle κ σου ζητήσουν αποδειξεις  να δω τι θα τους δείξεις. Εισητηρια κτλπ δεν μετράνε, άντε για να χεις ακριβές στοιχεια ποτε ήρθες στην χώρα αυτό μόνο. Λογαριασμοί, συμβολαια σπιτιού/εργασιάς, p60 [εκαθαριστικό εφορίας] ειναι οι αποδειξεις που θα σε κρατησουν στην χώρα.  

Νομίζω απ ότι διάβασα στο επίσημο site μετράει και συμβόλαιο κινητής 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Νομίζω απ ότι διάβασα στο επίσημο site μετράει και συμβόλαιο κινητής 

Συνήθως ζητάνε πολλαπλές αποδείξεις ότι ήσουν στο UK. Μπορεί το συμβόλαιο κινητής να θεωρείται ως μία από αυτές, αλλά μόνο με συμβόλαιο κινητής δεν πας πουθενά. Δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν ότι ένα συμβόλαιο το κάνεις και εξαφανίζεσαι. Αν δεν είσαι όντως στο UK δεν παίζει να τους πείσεις με "ελληνικά" κόλπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...