Προς το περιεχόμενο

Gaming monitor 32 inches, 1440p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μετά από πρόσφατη αναβάθμιση PC, νομίζω ήρθε η ώρα να φύγω πλέον και από τα 1080p.

(αυτήν τη στιγμή έχω μια Samsung CF391 32'').

Κάποια δοκιμασμένη λύση χωρίς να ξεφεύγει πολύ στο κόστος (πχ 500+-) υπάρχει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Υ.Γ. θέλω να κρατηθεί λίγο το κόστος, καθώς σκέφτομαι να αλλάξω την RX580 που ήδη έχω και να πάω σε νέα πλέον σειρά.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 5:07 ΜΜ, AntonisKo είπε

Samsung Odyssey G7 32" CURVED LC32G75TQS?

Πάνελ VA, 1 ms, 240Hz (προφανώς και δεν τα χρειάζομαι).

Το έχει μήπως κάποιος?

Μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω!😁

Just for referce για πιθανή αναζήτηση άλλου μέλους μελλοντικά, προχώρησα στην AOC CU34G2X.

• Like 3
Δημοσ.

Η AOC Q3279VWF ειναι τελεια στις 32/1440p, την εχω και ειμαι full ευχαριστημενος. Η τιμη της ομως εχει ανεβει πολυ τον τελευταιο καιρο.

Δημοσ.

καλησπερα μιας και εγω ειμαι σε αναζήτηση οθονης και ειμαι αναμεσα  σε αυτην που πηρες  η στην https://www.skroutz.gr/s/20705475/LG-34GL750-B.html

αλλα δεν ξερω ακομα ειμαι πολυ αναποφάσιστος,τι σε εκανε να πας στην AOC CU34G2X? εγω εχω την καρτα https://www.skroutz.gr/s/20411953/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Nitro-11293-03-40G.html

θα την σηκωνει αυτη την οθονη?

Δημοσ.

Εψαχνα 1-2 μερες στο net και ελεγαν ολοι οτι είναι απο τα καλύτερα vfm σε αυτά χαρακτιριστικά.

Ενας λογος που με προβληματίζει λίγο η LG που έστειλες είναι η ανάλυση, ο λόγος που προχώρησα σε αλλαγή ήταν οτι ήθελα να κάνω upgrade απο τα 1080p.

Τώρα τι οθόνη έχεις?

Θέλεις ultrawide αποκλειστικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα μια 27 Samsung 1080 αλλά την πούλησα και τώρα περιμένω να δω τι θα παρω. Μου λένε για lg για την ποιότητα εικόνας αλλά λέω πάλι 1080? Τώρα τι να πω δεν ξέρω πολύ προβληματισμένος. ναι θέλω πλέον ultrawide

Επεξ/σία από sportis23
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα, σε πρώτη φάση φαίνεται οκ.

Ποιότητα κατασκευής λίγο κάτω από την samsung που ειχα, άλλη κατηγορία όμως στο gaming.

Στο forza horizon 4 έπεσα αμέσως στα 47 fps 😁

Επίσης στις ρυθμίσεις των windows, δεν μπορώ να επιλέξω ρυθμό ανανέωσης τα 144hz, μέχρι 100 δίνει.

Ίσως θέλει drivers.

Δημοσ.

60 ήμουν πριν.

Δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπεις όμως με πριν.

Η κατασκευή φαίνεται κλασσική για το budget.

Ακόμα δεν βρήκα άκρη για την ρυθμίση  στα 144hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...