Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν φθηνό ψηφιακό δέκτη eStar T2-535 HD ο οποίος έχει τη δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής σε PVR. Έχω μόνιμα κουμπομενο πάνω του έναν  εξωτερικό της Toshiba 2,5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. H προγραμματισμένη εγγραφή δουλεύει όποτε του καπνίσει ή δε δουλεύει καθόλου. Δεν κλείνει ποτέ ο αποδικοποιητης  ακομα και μετα την ληξη της προγραμματισμένης έγγραφης οταν δουλέψει θα πρεπει να των κλείνω εγω αλλα μου φενεται αδιανόητο καθε φορα να εχω το νουμου Κάθε τρεις και λιγο να δω αν τέλειωσε αυτο το πρόγραμμά που θελω να γράψει για να των κλείσω   μετα για να ξεκουραστεί να κρυώσει για να μην καει και αυτος και αν θα μπορω να των κλείσω για πόλους λόγους ...  Άλλες φορές αυτά που γράφει διακόπτονται μόνα τους χωρίς να τελείωσει η διάρκεια. Με χειροκίνητη εγγραφή γράφει κανονικότητατα μέχρι στιγμής . Εγώ πιστεύω πως μάλλον επειδή ο δέκτης είναι κινεζιά πιθανόν να έχει κάποιο bug το firmware η κάτι τέτοιο δεν ξέρω η άπλος αυτός ο δέκτης είναι για τα μπάζα άπλος  . Όποιος σκέφτεται να τον αγοράσει πάντως, μακριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...