Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας! Πριν 3 μερες σε μια κατηφορα, (συγκεκριμενα με αποτομη στροφη), φρεναρισα αποτομα, οταν ειδα μπροστα μου ξαφνικα μια μπετονιερα να ανεβαινει... Περριτο το στολισμα που εφαγα απ τον οδηγο, γιατι τον εκοψα στην ανηφορα, (λες και εχω αισθητηρα στον εγκεφαλο να ξερω οτι ανεβαινει)... Τον στολισα και γω, σαν ελληνας οδηγος και εφυγα. Το θεμα δεν ειναι αυτο. Απο κεινη τη μερα ομως, το φρενο στη δεξια μερια του οδηγου, κανει ενα θορυβο παραξενο, σαν σφυρυγμα. Σε μεγαλες ταχυτητες οχι, max 30km στο ισιο δρομο... Τι μπορει να ναι αυτο; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 H κατάρα του φορτηγατζή!!!!! Πηγαινε σε συνεργείο να το δει γιατί με φρένα δεν παίζουν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε H κατάρα του φορτηγατζή!!!!! Πηγαινε σε συνεργείο να το δει γιατί με φρένα δεν παίζουν. Εμενα μου λες... 😔😔😔 Εννοειται οτι θα το παω... Αλλα ειπα να ριξω το θεμα και στη παρεα να παρω μια ιδεα... Γιατι τα φρενα λειτουργουν μια χαρα. Μονο αυτο το σφηρυγμα ειναι το θέμα
meletis_m Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, manos24021997 είπε Καλησπερα σας! Πριν 3 μερες σε μια κατηφορα, (συγκεκριμενα με αποτομη στροφη), φρεναρισα αποτομα, οταν ειδα μπροστα μου ξαφνικα μια μπετονιερα να ανεβαινει... Περριτο το στολισμα που εφαγα απ τον οδηγο, γιατι τον εκοψα στην ανηφορα, (λες και εχω αισθητηρα στον εγκεφαλο να ξερω οτι ανεβαινει)... Τον στολισα και γω, σαν ελληνας οδηγος και εφυγα. Το θεμα δεν ειναι αυτο. Απο κεινη τη μερα ομως, το φρενο στη δεξια μερια του οδηγου, κανει ενα θορυβο παραξενο, σαν σφυρυγμα. Σε μεγαλες ταχυτητες οχι, max 30km στο ισιο δρομο... Τι μπορει να ναι αυτο; Πηγαινε σε φρενά . Από τη απότομη αυξηση θερμοκρασίας δές δισκόπλακες /τακάκια .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Να πας σε χαρτορίχτρα Αν τα βαλεις ολα κατω να σου πω την αληθεια, το να με διαβασει παπάς θα ναι πολυ καλυτερο. Στη χαροριχτρα αμα παω χειροτερα θα τα πει. 😄😄😄
visualizer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mήπως τα φάγαν τα ψωμιά τους? Στις 19/9/2020 στις 6:18 ΠΜ, meletis_m είπε Πηγαινε σε φρενά . Από τη απότομη αυξηση θερμοκρασίας δές δισκόπλακες /τακάκια . Σιγά μην έπαθε τίποτα η δισκόπλακα η τα τακάκια επειδή φρέναρε απότομα , η αντοχή τους είναι τεράστια. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι απλά χρειάζόταν αλλαγή στα τακάκια ούτως η αλλίως και με το φρενάρισμα τερμάτισε εντελώς το τακάκι και σφυράει κλέφτικα 😄 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από visualizer
Salvation81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν τα εχεις καιρο θελουν αλλαγμα. Αν ειναι καινουργια ειναι νορμαλ. Αυτα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Αν τα εχεις καιρο θελουν αλλαγμα. Αν ειναι καινουργια ειναι νορμαλ. Αυτα. Αύριο θα πάω να τα δω. Είναι γύρω στα 3 χρονια που τα εχω βάλει, και 2 χρονια οι δίσκοι
meletis_m Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, visualizer είπε Mήπως τα φάγαν τα ψωμιά τους? Σιγά μην έπαθε τίποτα η δισκόπλακα η τα τακάκια επειδή φρέναρε απότομα , η αντοχή τους είναι τεράστια. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι απλά χρειάζόταν αλλαγή στα τακάκια ούτως η αλλίως και με το φρενάρισμα τερμάτισε εντελώς το τακάκι και σφυράει κλέφτικα 😄 Η αντοχή εξαρτάται κυρίως απο το τρόπο οδήγησης . Επίσης ρόλο παίζει τι τακάκια φοράει δηλαδή σκληρά ή μαλακά . Το καλύτερο είναι να πάει σε συνεργείο να δεί , εάν δεν έχει γνωσεις απο μόνος του
visualizer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορεί από ένα απότομο φρενάρισμα να προκαλέσει ζημιά στα τακάκια η στον δίσκο.Αυτό προυποθέτει να έχουν τοποθετηθεί σωστά και να μην είναι καμία κινεζιά της πλάκας. Προφανώς αν κάποιος οδηγεί καγκούρικα σε αμάξι το οποίο είναι για νορμάλ χρήση αργά η γρήγορα θα παρουσιάσει θέματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Τελικα τα τακακια ηταν. Ο ηχος π εκανε, ηταν το σιδερακι που εχει για τη προειδοποιηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα