Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που υπάρχει κάρτες γραφικών Nvidia ...από την μάνα τους θέλω όχι  MSI etc.. 

Θέλω να αγοράσω την 3080 ή 3090 αλλά με μπρος πίσω φαν ...όλες οι άλλες εταιρείες ειναι οι κλασικές με τα φανς μόνη διαφορά ότι ένα από τα 3 φαν πάει αντίστροφα

Δημοσ.

πουθενα στην Ελλαδα
και στο εξωτερικο εγιναν sold out οι founders σε χρονο τετε
εδω partner RTX 3080 δεν μπορεις να βρεις ευκολα αληθεια τωρα περιμενεις να βρεις founders ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

tenor.gif

- Δε στέλνει Ελλάδα

- Δεν υπάρχει απόθεμα ούτε για δείγμα 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos9595 είπε

Θέλω να αγοράσω την 3080 ή 3090 αλλά με μπρος πίσω φαν ...όλες οι άλλες εταιρείες ειναι οι κλασικές με τα φανς μόνη διαφορά ότι ένα από τα 3 φαν πάει αντίστροφα

μπορείς να πας ένα ταξίδι εκεί στο εξωτερικό και να την πάρεις βέβαια ίσως χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά άρα κάλιο αργά παρά ποτέ! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

μπορείς να πας ένα ταξίδι εκεί στο εξωτερικό και να την πάρεις βέβαια ίσως χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά άρα κάλιο αργά παρά ποτέ! 

Με μάσκα στην ουρα .. αλλιώς έχει πρόστιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikos9595 είπε

Έχω βρει founders edition σε Amazon και Σκρουτζ αλλά όχι 3080 ..

ναι αλλα ειναι απο την μανα τους? Δεν μας ειπες.

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
18 ώρες πριν, nikos9595 είπε

Οι custom πάντως έχουν πολύ καλύτερες θερμοκρασίες και μπορείς να τις αγοράσεις και στην Ελλάδα. Εντάξει όχι τώρα γιατί είναι sold out αλλά μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Founders δεν πουλάει στην Ελλάδα η NVIDIA..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...