Stelaras1993 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα , παρατηρω οτι εδω και λιγο καιρο ενω χρησιμοποιώ το κινητο αυτό καποιες φορες μου γραφει πως μπηκε στο αθορυβο (λες και γυρναω τον διακοπτη στα πλαγια που εχει ενω δεν τον εχω ακουμπησει) μιας και το κινητο ειναι με τιμολογιο και σε 8 μερες λιγη η εγγυηση λετε να του κανω μια βολτα απο το πλαισιο; τρέχω ios 14 λέτε να είναι πρόβλημα του ios? Πρέπει να μου το έκανε και λίγο καιρο πριν όπου έτρεχα την beta του ios 14 σε ios 13 που το είχα μήνες πριν δεν μου το είχε κάνει!! Λέτε να ειναι hardware? Η software το θέμα ?? thank you
tilaverboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπερα , παρατηρω οτι εδω και λιγο καιρο ενω χρησιμοποιώ το κινητο αυτό καποιες φορες μου γραφει πως μπηκε στο αθορυβο (λες και γυρναω τον διακοπτη στα πλαγια που εχει ενω δεν τον εχω ακουμπησει) μιας και το κινητο ειναι με τιμολογιο και σε 8 μερες λιγη η εγγυηση λετε να του κανω μια βολτα απο το πλαισιο; τρέχω ios 14 λέτε να είναι πρόβλημα του ios? Πρέπει να μου το έκανε και λίγο καιρο πριν όπου έτρεχα την beta του ios 14 σε ios 13 που το είχα μήνες πριν δεν μου το είχε κάνει!! Λέτε να ειναι hardware? Η software το θέμα ?? thank you Για εγγύηση πας επισήμους. Όχι πλαίσιο. Document isystem infoquest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα