therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Poli diskolo programma to AutoCad re pedia!Kserei kaneis kana kalo vivlio i selida pou na parexei xrisimes odigies xriseis,tutorials,etc?
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Ε μα τι είναι το Autocad νομίζεις? Βιβλία θα βρεις στο Παπασωτηρίου. Ίσως να υπάρχει και κάποιος μικρότερος οδηγός, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Βασικά ασχολήσου μόνος σου. Εγώ χωρίς βιβλίο το έμαθα. Θα σου πάρει πάντως χρόνια να το μάθεις πραγματικά καλά Αν δεν χρειάζεσαι για επαγγελματικούς λόγους το πρόγραμμα, ξέχνα το..
Stuck Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Poly kalo einai to help file pou exei to AutoCAD. Alitheia, poia ekdosi xrhsimopoieis? An endiaferesai exo kapoio PDF pou leei kapoia pragmata(AutoCAD Bible) (in english). An endiaferesaI pm ME !! Filika
SoTiRiS Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 η καλυτερη σειρα βιβλιων ειναι του Μ.Καππου,βρισκεται στα τεχνικα βιβλιοπωλεια,και ειναι ενας τομος με πανω απο 600 σελιδες. ειναι το καλυτερο βιβλιο γιατι ειναι γραμμενο απο Ελληνα που ξερει τις αναγκες της χωρας,εχει απιστευτα καλη τεκμηριωση με εικονες και παραδειγματα ακριβως οπως φαινοται στην οθονη και με μετρα οχι ιντσες που ειναι αλλα βιβλια... ...και θα σου φαρι τουλαχιστον 6 μηνες για να αποκτησεις μια επαρκη γνωση να κανεις κατι καλα και μονος σου. οντως το help απο την version 2000 και μετα ειναι παρα πολυ καλο...αλλα μερικες φορες δεν ξερεις τι να ρωτησεις...θελω να πω οτι ως αρχαριος η καλυτερη λυση ειναι ενα βιβλιο και οχι το help.
Loser Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 2005? Έχω ακούσει ότι έχει κάποια bugs όπως μη καλή συνεργασία με προηγούμενες εκδόσεις ισχύει?
StavrosD Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 2005? Έχω ακούσει ότι έχει κάποια bugs όπως μη καλή συνεργασία με προηγούμενες εκδόσεις ισχύει? Αν και το έχω 1-2 μήνες δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Καλά που το ανάφερες να το δοκιμάσω.
SoTiRiS Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 2005? Έχω ακούσει ότι έχει κάποια bugs όπως μη καλή συνεργασία με προηγούμενες εκδόσεις ισχύει? εδω και ενα μηνα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα. μηπως ξερεις και τα bugs που αναφερεσαι ωστε να το κανω check?
george79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 το autocad -bible- einai oti kalytero kykloforei!!!! pantws symfwnw kai me ton kirileman oti an den katseis na to paidepseis ligo den ginetai na to matheis! an exeis omws estw kai elaxisth peira se sxediastika to autocad einai mias ebdomadas ypothesh! bebaia kata thn gnwmh moy einai poly pisw se sxesh me alla sxediastika, alla ti na kanoyme ayto xsereis ayto empisteyesai! asxeto alla xserei kanenas tipota apo solidworks? PS an mporei kapoios as sbhsei ta epomena
george79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 το autocad -bible- einai oti kalytero kykloforei!!!! pantws symfwnw kai me ton kirileman oti an den katseis na to paidepseis ligo den ginetai na to matheis! an exeis omws estw kai elaxisth peira se sxediastika to autocad einai mias ebdomadas ypothesh! bebaia kata thn gnwmh moy einai poly pisw se sxesh me alla sxediastika, alla ti na kanoyme ayto xsereis ayto empisteyesai! den kollaei kai poly , alla xserei kanenas tipota apo solidworks?
george79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 το autocad -bible- einai oti kalytero kykloforei!!!! pantws symfwnw kai me ton kirileman oti an den katseis na to paidepseis ligo den ginetai na to matheis! an exeis omws estw kai elaxisth peira se sxediastika to autocad einai mias ebdomadas ypothesh! bebaia kata thn gnwmh moy einai poly pisw se sxesh me alla sxediastika, alla ti na kanoyme ayto xsereis ayto empisteyesai! den kollaei kai poly , alla xserei kanenas tipota apo solidworks? sbhste kanena re paidia!!!!!
SoTiRiS Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 το autocad -bible- einai oti kalytero kykloforei!!!! bebaia kata thn gnwmh moy einai poly pisw se sxesh me alla sxediastika τελικα τι απο τα δυο ισχυει? λες αντιφατικα πραγματα... 8)
gv Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 bebaia kata thn gnwmh moy einai poly pisw se sxesh me alla sxediastika mporeis na mas proteineis alla sxediastika ... (ena idi to eipes ... solidwork) alla ?
SoTiRiS Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 η autodesk εχει μια πληρη σειρα απο σχεδιαστικα προγραμματα,ενδεικτικα αναφερω: autocad architectural building system mechanical electrical streamline land desktop civil design map 3d raster design viz και αλλα που δεν γνωριζω
kirileman Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Όλα αυτά δουλεύουν με βάση το Autocad (πλην ελαχίστων). Απλά έχουν επιπλέον εντολές, βιβλιοθήκες και άλλα πολλά. Το architectural desktop πχ είναι η αρχιτεκτονική έκδοση του autocad και έχει πολλά καλούδια μέσα (συνοδεύεται πχ και από light έκδοση του viz για φωτορεαλισμό), που μπορεί όμως να είναι εντελώς άχρηστα για κάποιον που σχεδιάζει 2d σχέδια και έχει μάθει να δουλεύει "παραδοσιακά" (ακόμα και στο 3d). Eπίσης, σαν πρόγραμμα είναι και πιο βαρύ από το απλό autocad. Τώρα για κάποιον "νέο" στο χώρο, φαντάζομαι ότι μπορεί να του λύσει εν μέρει τα χέρια (βιβλίο για arcitectural desktop: Λουλάκης Χρόνης, Παπασωτηρίου και λοιπά τεχνικά βιβλιοπωλεία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.