Προς το περιεχόμενο

EMS από κίνα...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μου έστειλε πωλητης πακέτο από Kινα με EMS. Τιμή ανεγραψε 20$., Το πακέτο ειναι παπούτσια αλλά ζυγίζει γυρω στα 900 γραμμάρια. Αν και του ειπα να το στειλει με epacket επέλεξε ems. Με περιμένει σίγουρα τελωνείο;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chrisito είπε

Παιδιά καλησπέρα. Μου έστειλε πωλητης πακέτο από Kινα με EMS. Τιμή ανεγραψε 20$., Το πακέτο ειναι παπούτσια αλλά ζυγίζει γυρω στα 900 γραμμάρια. Αν και του ειπα να το στειλει με epacket επέλεξε ems. Με περιμένει σίγουρα τελωνείο;

Ετοίμασε ένα 100αρι ευρώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ετοίμασε ένα 100αρι ευρώ

Εν τω μεταξύ το εστειλε δωρεαν απο βλακεια του. Εκανε resend αντι για refund και δεν εχω καν απόδειξη αγορας. Και να μου ζητήσουν απόδειξη να τους στείλω δεν έχω.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisito είπε

Εν τω μεταξύ το εστειλε δωρεαν απο βλακεια του. Εκανε resend αντι για refund και δεν εχω καν απόδειξη αγορας. Και να μου ζητήσουν απόδειξη να τους στείλω δεν έχω.

Κάπως τον πλήρωσες την πρώτη φορά, θα βρεις τη κίνηση στο λογαριασμό σου και στη σελίδα που έκανες την αγορά θα βγάλεις ένα screenshot την αγορά, αυτά αρκούν για το τελωνείο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Κάπως τον πλήρωσες την πρώτη φορά, θα βρεις τη κίνηση στο λογαριασμό σου και στη σελίδα που έκανες την αγορά θα βγάλεις ένα screenshot την αγορά, αυτά αρκούν για το τελωνείο

Μπορώ  να μην το δεχτώ; Να ζητήσω επιστροφή;

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chrisito είπε

Μπορώ  να μην το δεχτώ; Να ζητήσω επιστροφή;

Ναι παρόλα αυτά επιστροφή χρημάτων θα πάρεις όταν το πακέτο φτάσει στον έμπορο

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Ναι παρόλα αυτά επιστροφή χρημάτων θα πάρεις όταν το πακέτο φτάσει στον έμπορο

Υπάρχει καμία περίπτωση έστω μηδαμινή να περάσει τελωνείο και να μην επιβληθούν δασμοί;

Δημοσ.

Αν περάσει από τελωνείο θα επιβληθούν δασμοί 100% , αυτή είναι η δουλειά τους. Για τα υπόλοιπα καλή υπομονή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SchinasN είπε

Αν περάσει από τελωνείο θα επιβληθούν δασμοί 100% , αυτή είναι η δουλειά τους. Για τα υπόλοιπα καλή υπομονή.

Σίγουρα θα περάσει τελωνείο. Είναι από τρίτη χώρα. Και με απλό ταχυδρομείο περνάει. Απλά δεν έχω καταλάβει ποτέ εμπιστεύονται την τιμή που τους αναγράφεις και ποτέ όχι. Τα ίδια παπούτσια πηρα τον Ιούνιο και πέρασε με epacket. Με την EMS όμως;

Δημοσ.
Στις 18/9/2020 στις 5:53 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Ετοίμασε ένα 100αρι ευρώ

Random. Γιατί σχολιάζετε αν δε θέλετε να βοηθήσετε δεν μπορώ να καταλάβω.

Φίλε μου, παίζουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να περάσει αέρας, το άλλο είναι να το σταματήσουν και να ζητήσουν αποδεικτικό για τη συναλλαγή. Το τι θα γίνει είναι καθαρά θέμα τύχης. Για να ξεαγχωθείς έχω περάσει 7κιλά δέμα δηλωμένο 20$ χωρίς να ζητήσουν τίποτα(υπάρχει φώτο για τους δύσπιστους). Την EMS τα ΕΛΤΑ την κουμαντάρουν εδώ οπότε μην αγχώνεσαι για "καπέλα" τύπου DHL. Αν πληρώσεις κάτι θα είναι ΦΠΑ 24% + 12-15€ (δε θυμάμαι πόσα είναι έχω καιρό να τους τα ακουμπήσω).

Σε κάθε περίπτωση, αν μπει τελωνείο και ζητήσουν αποδεικτικό συναλλαγής εδώ είμαστε. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, aromeo είπε

Random. Γιατί σχολιάζετε αν δε θέλετε να βοηθήσετε δεν μπορώ να καταλάβω.

Φίλε μου, παίζουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να περάσει αέρας, το άλλο είναι να το σταματήσουν και να ζητήσουν αποδεικτικό για τη συναλλαγή. Το τι θα γίνει είναι καθαρά θέμα τύχης. Για να ξεαγχωθείς έχω περάσει 7κιλά δέμα δηλωμένο 20$ χωρίς να ζητήσουν τίποτα(υπάρχει φώτο για τους δύσπιστους). Την EMS τα ΕΛΤΑ την κουμαντάρουν εδώ οπότε μην αγχώνεσαι για "καπέλα" τύπου DHL. Αν πληρώσεις κάτι θα είναι ΦΠΑ 24% + 12-15€ (δε θυμάμαι πόσα είναι έχω καιρό να τους τα ακουμπήσω).

Σε κάθε περίπτωση, αν μπει τελωνείο και ζητήσουν αποδεικτικό συναλλαγής εδώ είμαστε. 

Φίλε απ ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι σχολιάζουν χωρις να εχουν προσωπικη εμπειρία. Τεσπα το 2014 ειχα παραγγειλει με ems πακετο 70 ευρω (δεν ξερω αν ειχε δηλώσει αλλη τιμη ο κινεζος), μπηκε τελωνειο και βγηκε χωρις να δασμους. Περσυ βεβαια τετοιον καιρο πορτοφολι με epacket αξιας 29 ευρο μπηκε τελωνειο και μου ζητησαν αποδειξη. Ιουνιο πηρα παπουτσια με epacket μπηκε τελωνειο και βγηκε χωρις δασμους. Ειχε γραψει πως κάνει 20 δολαρια και ζυγηζε 900 γραμμαρια. Πηρα τα ιδια με ems τωρα (βασικα μου τα στελνουν δευτερη φορα επειδη χαθηκαν) και ηθελα να ρτησω. Απ ότι κατάλαβα υπάρχουν πιθανοτητες να περάσει και χωρις δασμους. Σε καμια βδομαδα με δυο θα ξερουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...