Jim.Panag. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω έναν σταθερό Κ δεν ξέρω για πιο λογο.....Ενώ έχω κανονικά ίντερνετ....Όταν μπαίνω στο ίντερνετ μου βγάζει σε όλες τις σελίδες ότι ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος!! Τι μπορεί να ευθύνεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Η ώρα είναι σωστά ρυθμισμένη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Οταν λες οτι εχεις κανονικα internet πως το εννοεις; Πως συνδεεται ο υπολογιστης στο internet; Με καλωδιο ή ασυρματα; Το πιο πιθανο με καλωδιο, αυτο παταει καλα; Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο αλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim.Panag. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, asmilon είπε Οταν λες οτι εχεις κανονικα internet πως το εννοεις; Πως συνδεεται ο υπολογιστης στο internet; Με καλωδιο ή ασυρματα; Το πιο πιθανο με καλωδιο, αυτο παταει καλα; Μπορεις να δοκιμασεις με καποιο αλλο; Ενσύρματα......!!!! Το θέμα είναι ότι όταν ας πούμε πατάω την αρχική σελιδα....μπαίνει κανονικά....Αλλά Μόλις πατάω ένα άλλο παράθυρο απο κάθε site...μ εμφανίζει αυτό!! Ουσιαστικά μπαίνει μονο στις αρχικες!!! 43 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Η ώρα είναι σωστά ρυθμισμένη; Σαφως!! Διαφορετικά δεν θα έμπαινε ούτε στην αρχική κάθε ιστοσελίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Από ποιο browser μπαίνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim.Panag. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Από ποιο browser μπαίνετε; Chrome.......!! Μήπως έχει γίνει κάνα μπλοκ στις ρυθμίσεις.?? 😕 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Jim.Panag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δε νομίζω. Μέχρι χθες δούλευε κανονικά, κάνατε κάποια αλλαγή στο χώρο ή ενημέρωση στο σύστημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Τρέξε και ένα για ιούς. Κατά προτίμηση Malwarebytes Antimalware, Hitman Pro, adware cleaner, super-antispywware κ.ο.κ για χαζοplugin μου κανει αυτο που περιγραφεις. Δες και τα plugin/extensions που εχει εγκατεστημενα στον browser σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με άλλον browser δοκίμασες; Είναι το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις. Άλλες δικτυακές εφαρμογές όπως κάποιο torrent client συνδέεται; Μήπως έβαλες κάποιο vpn ή άλλαξες dns; Ποιους dns χρησιμοποιείς; Άνοιξε γραμμή εντολών (WINDOWS+R και γράψε cmd) και δώσε ipconfig /all >%userprofile%\Desktop\dns.txt Θα σου εμφανίσει ένα txt αρχείο στην επιφάνεια εργασίας με όνομα dns. Αντέγραψε τα περιεχόμενα και κάνε επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Μήπως έβαλες κανέναν proxy; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 δες αν παίρνει ipv4 μερικές φορες παίρνει μόνο 6 και εχεις προβλήματα εδω κοιτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα